🍊شیر پرتقالی
مواد لازم (یک نفر)
• ۳/۴ لیوان شیر سرد
• یک عدد پرتقال پوست کنده
• یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
• دو قاشق مرباخوری پر عسل
🍹🍶طرز تهیه
۱) ابتدا شیر و عسل را درون مخلوطکن حدود یک دقیقه با هم مخلوط کنید.
۲) سپس، پرتقال پوست کنده و خرد شده را به همراه پوست پرتقال رنده شده درون مخلوطکن بریزید و حدود یک دقیقه دیگر مخلوط کنید. رنگ نوشیدنی ، باید زرد و روی آن کف ایجاد شود.
۳) آنها را درون لیوان بریزید و با فیله پرتقال تزئین و سرو کنید.
@mivhe71
💦نوشیدنی برای رفع گرمازدگی
🍹مواد لازم (برای دو لیوان):
🔸بستنی: ۴ اسکوپ
🔸یخ خرد شده: یک لیوان
🔸عرق بهار نارنج: حدود یک لیوان
🔸شکر: نصف لیوان
🔸بهار نارنج خشک شده
🔸لیموترش:سه عدد بزرگ
🍹روش تهیه:
آب لیموها را کامل بگیرید و پالپهایشان را با چاقو کاملا جدا کنید. اگر طعم ترش پوست لیمو را دوست دارید کمی از آن را رنده کنید.بهار نارنجهای خشک شده را با دست کمی خرد کنید. آب و پالپ لیمو را به همراه نیمی از رنده پوست لیمو، عرق بهار نارنج، شکر، دو اسکوپ بستنی و یخ در مخلوط کن بریزید و آنقدر بزنید تا مایع یکنواختی به دست آید.در هر لیوان یک اسکوپ بستنی بریزید و مایه را به آن اضافه کنید. لیوانها را با کمی رنده پوست لیمو و بهارنارنج خشک شده تزئین کنید.
@mivhe71
#ناگت_مرغ_رژیمی
#ساندویچ
#فست_فود
ناگت مرغ رژیمی (شاید باورتون نشه اما بدون حتی 1 قطره روغن)
مواد لازم:سینه مرغ خرد شده 500 گرم،پودر سیر نصف قاشق چای خوری،فلفل نصف قاشق چای خوری،کرن فلکس 1.5 لیوان ( من به جای کرن فلکس 1 لیوان جو پرک و نصف لیوان سبوس جو استفاده کردم و از نتیجه کار راضی بودم)،نمک
طرز تهیه:فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.کرن فلکس یا جو پرک را در فود پروسسور بریزید تا خرد شود و آن را به یک بشقاب انتقال دهید.سیر و نمک و فلفل و مرغ را در فود پروسسور بریزید و مخلوط کنید. از مخلوط بدست آمده یک توپ برداشته و در کرن فلکس یا جو بغلتانید.این ناگت ها را همین جا میتوانید فریزر کنید و هر وقت خواستید بپزيد و بخورید ( تا 3 ماه داخل فریزر میماند) یا میتوانید برای 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و لذت ببرید. (زیاد داخل فر نگذارید چون کوچک است زود میپزد و اگر زیاد داخل فر بماند خشک میشود)
dietfood_butdelicious
@mivhe71
#شامی فلفل کبابی😋
مواد لازم:
گوشت چرخ شده
پیاز رنده شده یک عدد
فلفل کبابی یکی دو عدد خیلی ریز خورد شده
تخم مرغ یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
سماق نصف قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
فلفل ها رو روی شعله ی گاز کباب کنید و ریز خورد کنید حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین و مثل کتلت تو دستتون شکل بدین و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید و از تابه بردارین
حالا دو قاشق رب گوجه رو داخل همون روغن تفت بدین
حدودا دو لیوان آب جوش اضافه کنید سپس شامی ها رو داخل سس گذاشته، کمی آبلیمو، نمک و فلفل بزنید و اجازه بدید نیم ساعت روی شعله بمونه تا جا بیفته
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
این شامی رو هم میتونید با کته سرو کنید هم با نون، البته چنتا فلفل کبابی و سیب زمینی سرخ شده هم که باشه عالیتره
@mivhe71