eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
😍🤗 ژلاتین ۵ ورق موز ۴ عدد شکر ۱/۲ لیوان آب میوه دلخواه ۱ استکان آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری 📝 ژلاتین را ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب سرد خیس کنید. شکر، آبلیمو و آب میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید، سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید. سه عدد موز را رنده کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید. مخلوط را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از اینکه دسر سرد شد و خودش را گرفت، روی آن را با موز تزیین کنید. 🎀 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین نون پنیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ۵ عدد یوفکا ٧، ٨ عدد سیب‌زمینی ٢ عدد پیاز یک قاشق غذاخوری رب روغن مایع نمک، آویشن، نعناع، فلفل سیاه، پول بیبر برای سس: نصف لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ٢ عدد تخم‌مرغ نمک برای روش: کنجد، سیاهدانه طرز تهیه : پوست سیب‌زمینی‌ها رو بگیرید، خرد کرده و آب‌پز کنید. له شون کنید، ادویه‌ها رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. پیاز رو نگینی خرد کرده و در روغن تفت بدید. رب رو به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. حالا سیب‌زمینی های آب‌پز له‌ شده رو اضافه کنید و ۴، ۵ دقیقه هم بزنید. سپس زیر اجاق رو خاموش کنید و بذارید سرد بشه. مواد سس رو داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا سس آماده بشه. یک عدد یوفکا رو به چهار قسمت مثلث‌ شکل ببرید(این یوفکا دایره است) یک قسمتش رو بردارید و ابتدا سس رو روش بمالید. مواد میانی رو روی خمیر بریزید(مانند ویدئو)، رول کنید و دور خودش بپیچید. بقیه یوفکاها رو هم به‌همین‌ ترتیب درست کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. بقیه سس رو با فرچه روی بورک ها بمالید. روشون کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه با حرارت از بالا و پائین تا زمانیکه روشون و کفشون سرخ بشه(تقریباً ٣۵ الی ۴٠ دقیقه) بپزید. @mivhe71