😍🤗
#دسر_موز_با_ژلاتین
ژلاتین ۵ ورق
موز ۴ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
آب میوه دلخواه ۱ استکان
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
📝 ژلاتین را ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب سرد خیس کنید.
شکر، آبلیمو و آب میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید، سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید.
سه عدد موز را رنده کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
مخلوط را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید.
پس از اینکه دسر سرد شد و خودش را گرفت، روی آن را با موز تزیین کنید.
🎀 @mivhe71
#بورک_گل
مواد لازم :
۵ عدد یوفکا
٧، ٨ عدد سیبزمینی
٢ عدد پیاز
یک قاشق غذاخوری رب
روغن مایع
نمک، آویشن، نعناع، فلفل سیاه، پول بیبر
برای سس:
نصف لیوان ماست
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
٢ عدد تخممرغ
نمک
برای روش:
کنجد، سیاهدانه
طرز تهیه :
پوست سیبزمینیها رو بگیرید، خرد کرده و آبپز کنید. له شون کنید، ادویهها رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. پیاز رو نگینی خرد کرده و در روغن تفت بدید. رب رو به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. حالا سیبزمینی های آبپز له شده رو اضافه کنید و ۴، ۵ دقیقه هم بزنید. سپس زیر اجاق رو خاموش کنید و بذارید سرد بشه.
مواد سس رو داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا سس آماده بشه.
یک عدد یوفکا رو به چهار قسمت مثلث شکل ببرید(این یوفکا دایره است) یک قسمتش رو بردارید و ابتدا سس رو روش بمالید. مواد میانی رو روی خمیر بریزید(مانند ویدئو)، رول کنید و دور خودش بپیچید. بقیه یوفکاها رو هم بههمین ترتیب درست کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. بقیه سس رو با فرچه روی بورک ها بمالید. روشون کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه با حرارت از بالا و پائین تا زمانیکه روشون و کفشون سرخ بشه(تقریباً ٣۵ الی ۴٠ دقیقه) بپزید.
@mivhe71