#كلم_پلو
من از يك كيلو كلم قمري(از برگ كلم هم ميشه به جاي قمري استفاده كرد) كه به صورت خلال نازك برش زدم براي سه پيمونه برنج استفاده كردم
ي دونه پياز و نگين ريز كردم و تفت ش دادم كلم هاي خلال شده رو به پياز اضافه و با شعله كم حسابي تفت دادم و دو تا قاشق سركه زدم تا بوي كلم گرفته شه و فيله مرغ و با نمك فلفل و كمي ابليمو و زعفرون تفت دادم و دو قاشق رب زدم و تفت دادم و پودر دارچين زدم و به مخلوط كلم و پياز تفت داده شده اضافه كردم
و لابه لاي برنج ابكش شده دم گذاشتم
@mivhe71
#بورک_پنیر_و_جعفری
مواد لازم:
44 خمیر یوفکا باقلوا
100 گرم کره
1 فنجان روغن
برای داخل:
250 گرم پنیر
نصف دسته جعفری خردشده
برای رومال:
نصف فنجان روغن
طرز تهیه:
ابتدا به کره ذوب شده ، روغن اضافه کرده و کنار می گذاریم.
مواد داخلی رو مخلوط میکنیم.
2 قطعه خمیر روی میز میذاریم ،رویش روغن میریزیم،دوباره دولایه خمیر میذاریم دوباره روغن می ریزیم ، سپس مواد داخلی را میریزیم و رول درست می کنیم.
رول نه خیلی تنگ است و نه خیلی شل
بعد در فر ۱۸۰ میذاریم به مدت ۳۰ دقیقه باشد.
@mivhe71
#جوجه_طمع_دارتابه_ای
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره..
يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم،
@mivhe71