eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین گوجه و خیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من از يك كيلو كلم قمري(از برگ كلم هم ميشه به جاي قمري استفاده كرد) كه به صورت خلال نازك برش زدم براي سه پيمونه برنج استفاده كردم ي دونه پياز و نگين ريز كردم و تفت ش دادم كلم هاي خلال شده رو به پياز اضافه و با شعله كم حسابي تفت دادم و دو تا قاشق سركه زدم تا بوي كلم گرفته شه و فيله مرغ و با نمك فلفل و كمي ابليمو و زعفرون تفت دادم و دو قاشق رب زدم و تفت دادم و پودر دارچين زدم و به مخلوط كلم و پياز تفت داده شده اضافه كردم و لابه لاي برنج ابكش شده دم گذاشتم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 44 خمیر یوفکا باقلوا 100 گرم کره 1 فنجان روغن برای داخل: 250 گرم پنیر نصف دسته جعفری خردشده برای رومال: نصف فنجان روغن ‌ طرز تهیه: ابتدا به کره ذوب شده ، روغن اضافه کرده و کنار می گذاریم. مواد داخلی رو مخلوط میکنیم. 2 قطعه خمیر روی میز میذاریم ،رویش روغن میریزیم،دوباره دولایه خمیر میذاریم دوباره روغن می ریزیم ، سپس مواد داخلی را میریزیم و رول درست می کنیم. رول نه خیلی تنگ است و نه خیلی شل بعد در فر ۱۸۰ میذاریم به مدت ۳۰ دقیقه باشد.‌ ‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین بادمجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره.. يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم، @mivhe71