#بورک_پنیر_و_جعفری
مواد لازم:
44 خمیر یوفکا باقلوا
100 گرم کره
1 فنجان روغن
برای داخل:
250 گرم پنیر
نصف دسته جعفری خردشده
برای رومال:
نصف فنجان روغن
طرز تهیه:
ابتدا به کره ذوب شده ، روغن اضافه کرده و کنار می گذاریم.
مواد داخلی رو مخلوط میکنیم.
2 قطعه خمیر روی میز میذاریم ،رویش روغن میریزیم،دوباره دولایه خمیر میذاریم دوباره روغن می ریزیم ، سپس مواد داخلی را میریزیم و رول درست می کنیم.
رول نه خیلی تنگ است و نه خیلی شل
بعد در فر ۱۸۰ میذاریم به مدت ۳۰ دقیقه باشد.
@mivhe71
#جوجه_طمع_دارتابه_ای
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره..
يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم،
@mivhe71
کرانچی پاستا
به مقدار دلخواه از پاستا فُرمی (شکلدار) رو داخل آبجوش حاوی نمک و زردچوبه بریزید و زمان بدید تا پاستا ها حسابی نرم و مغز پخت بشن (یعنی قبل از خاموش کردن یکم امتحان کنید ببینید مغز پخت شده یا نه و اگه خوب نپخته بود، بذارید بازم بمونه تا خوب نرم بشه).
حالا پاستا هارو با آب سرد آبکش کنید و بذارید آب پاستا کاملا بره وقتی آب پاستا ها رفت، با آرد (نوع آرد مهم نیست) خوب مخلوط کنید روغن رو بذارید تا کامل داغ بشه و بعد پاستا هارو به شکل شناور خیلی خوب سرخ کنید تا برشته بشن ادویه های دلخواه رو میتونید به صورت جدا جدا و یا مخلوط، با پاستا ترکیب کنید و البته میزان ادویه هم اختیاریه من ترکیب آویشن، پاپریکا، پودر سیر، فلفل قرمز و کمی نمک رو مخلوط کردم
@mivhe71