eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 44 خمیر یوفکا باقلوا 100 گرم کره 1 فنجان روغن برای داخل: 250 گرم پنیر نصف دسته جعفری خردشده برای رومال: نصف فنجان روغن ‌ طرز تهیه: ابتدا به کره ذوب شده ، روغن اضافه کرده و کنار می گذاریم. مواد داخلی رو مخلوط میکنیم. 2 قطعه خمیر روی میز میذاریم ،رویش روغن میریزیم،دوباره دولایه خمیر میذاریم دوباره روغن می ریزیم ، سپس مواد داخلی را میریزیم و رول درست می کنیم. رول نه خیلی تنگ است و نه خیلی شل بعد در فر ۱۸۰ میذاریم به مدت ۳۰ دقیقه باشد.‌ ‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین بادمجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره.. يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم، @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کرانچی پاستا به مقدار دلخواه از پاستا فُرمی (شکل‌دار) رو داخل آبجوش حاوی نمک و زردچوبه بریزید و زمان بدید تا پاستا ها حسابی نرم و مغز پخت بشن (یعنی قبل از خاموش کردن یکم امتحان کنید ببینید مغز پخت شده یا نه و اگه خوب نپخته بود، بذارید بازم بمونه تا خوب نرم بشه). حالا پاستا هارو با آب سرد آبکش کنید و بذارید آب پاستا کاملا بره وقتی آب پاستا ها رفت، با آرد (نوع آرد مهم نیست) خوب مخلوط کنید روغن رو بذارید تا کامل داغ بشه و بعد پاستا هارو به شکل شناور خیلی خوب سرخ کنید تا برشته بشن ادویه های دلخواه رو می‌تونید به صورت جدا جدا و یا مخلوط، با پاستا ترکیب کنید و البته میزان ادویه هم اختیاریه من ترکیب آویشن، پاپریکا، پودر سیر، فلفل قرمز و کمی نمک رو مخلوط کردم @mivhe71