میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#بادمجان_لاکچری
مواد لازم:
۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ و نیم پیاز
۱ فلفل قرمز
۲-۳ فلفل سبز
۳-۴ حبه سیر
۱ و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴-۵ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۱ قاشق روغن زیتون
جعفری
فلفل سیاه ، زیره ، پاپریکا ، نمک
طرز تهیه:
بادمجانها را از وسط مانند شکل نصف کنید و روی سینی فر قرار دهید و در فر کباب کنید یا روی گاز سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. اجازه دهید تا نرم شوند.
برای سس، رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت. عید. پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و باز تفت دهید. یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به قوام نسبی برسد.
بادمجان ها را در ظرف مناسب بچینید. مواد را روی آن بریزید. سس را هم به ظرف اضافه کنید. به اندازه ده دقیقه در فر قرار دهید.
@mivhe71
این یخها خیلی سریع آماده میشه و توی انواع شربتها و عرقیجات استفاده میشه و جلوه قشنگی رو به لیوان شربتها میده.
@mivhe71
#یخ_تزیینی
برای #یخ_خاکشیر، خاکشیر رو چندین مرتبه شسته و آبکشی میکنیم تا تمیز و عاری از شن بشه بعد تا جاییکه شد آبش رو صاف کرده و توی قالبهای پلاستیکی و یا سیلیکونی میریزیم، نیم ساعت توی فریزر گذاشته بعد بیرون آورده و روی اون با قاشق چایخوری آب میریزیم و باز داخل فریزر قرار میدیم. بعد از چند ساعت یخ هامون آماده هستن.
#یخ_تخم_شربتی هم به همین صورت بعد از شستن چند دقیقه توی آب ولرم میریزیم وقتی لعاب داد و غلیظ شد توی قالب میریزیم، قالب رو از تخم شربتی پر میکنیم و خیلی کم روش آب میریزیم.تخم شربتی چون غلیظه ته نشین نمیشه و تمام قالب رو پر میکنه.
یخهای دیگه هم به همین ترتیب، من توی یخ های دیگه نعنا تازه و غنچه گل رز هم استفاده کردم.
#شربت_گلابی
#نوشیدنی_گلابی
سلام👋
من اومدم با یه نوشیدنی عالی که هم میشه گرم سرو کرد هم سرد. خلاصه یه نوشیدنی که هم زمستونیه هم تابستونی. تو خونه ی ما میوه های ترش مثل آلبالو زیاد طرفدار نداره واسه همین من همیشه آلبالو رو فریز میکنم. امروز دلم هوس گلابی داغ کرد رفتم سراغ فریزر دیدم هم آلبالو دارم هم شاتوت. گلابی هامو پوست کندم ، سه مشت آلبالو و یه مشت شاتوت رو با گلابی تو قابلمه ریختم،(از هر نوع میوه قرمزی که دارید میتونین استفاده کنین)یه چوب دارچین کوچیک و دوتا میخک هم اضافه کردم ، آب ریختم تا تقریبأ روی گلابی ها. ومقداری شکر( مقدار شکر رو نمیگم چون کاملأ شیرینیش به ذائقه خودتون بستگی داره ) گذاشتمش روی حرارت تا گلابی ها نرم بشن، در طول مدت پخت با پشت قاشق آلبالو و شاتوت رو له کردم که رنگ و طعمش کاملأ وارد آب بشه. بعد از پخت گلابی اونو تو لیوان گذاشتم، شربت داخل قابلمه رو صاف کردم و روی گلابی ها ریختم. فوق العاده بود👌میتونید با چوب دارچین، گل محمدی، اسلایس لیمو ترش سرو کنید.
@mivhe71