#املت_بادمجان
بادمجان پوست گرفته شده رو حلقه حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
گوجه رو پوست کنده و رنده یا پوره کنید و روی حرارت گذاشته و با یک قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط و اجازه بدید به غلظت برسه.
تخم مرغ رو هم در ظرفی جدا با همزن یا چنگال بزنید. کمی نمک اضافه کنید و در تابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.
سپس در ظرف مورد نظر، یک لایه بادمجان، یک لایه تخم مرغ و یک لایه سس بریزید.
یاد بگیریم وقتی اشتباهی ازمون سر زد
عذرخواهی کنیم،
و یاد بگیریم وقتی کسی از ما
عذر خواهی کرده بهش احترام بگذاریم!
عذر خواهی نشانه ضعف نیست،
نشانه ی شخصیت و شعوره...
#دیزاین #میوه_آرایی #سبزی_آرایی #تزیین #گل_با_خیار #سالاد_شیرازی
خیار رو به صورت حلقه های یک سانتی برش بزنید و چند تا حلقه به عنوان پایه و به تعداد گلهاتون ببرید بعد قسمتهای دیگه خیار رو برشهای خیلی نازک بزنید که به عنوان گلبرگ استفاده میشه و بتونید اونا رو بپیچونید و فرم بدید.داخل حلقه های بزرگتر که پایه گل هستن رو خالی کنید
بعد حلقه های نازک رو به صورتی که در شکل میبینید داخل حلقه تو خالی بذارید.
@mivhe71