باقلوای قلبی ماریا؛
ابتدا شربت
۲/۵لیوان دسته دارفرانسه شکر را با۲لیوان آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشتم همین که جوشید دوسه قطره آبلیمو،دوسه تا هل وکمی زعفران غلیظ اضافه کرده حرارت رو کم کردم ۷تا۸دقیقه که جوشید زیرشو خاموش کردم تا خنک بشه ،چون شیرینی گرم وشربت باید خنک باش
خمیر شیرینی ،۱۰۰گرم کره را با نصف لیوان روغن مایع در ظرفی ریخته وبا چنگال مخلوط کردم نصف لیوان ماست ،نصف لیوان ایرمیک (آرد سمولینا )اضافه کردم وانیل ویک قاشق م بکینگ پودر ویک سفیده تخم مرغ ؛(زردش رو برارومال نگه داشتم )رو اضافه وبا قاشق مخلوط کردم آرد سفید بهش اضافه کردم تا خمیر نرمی که بدست نمیچسبه بدست بیاد (برامن ۲ونیم لیوان آرد
از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته به صورت لوله باز کرده واز هرطرف لوله رول کردم تا خمیر بهم برسه و به شکل قلب درش آورده ورومال زرده وزعفران در فر از قبل گرم شده ؛دمای ۱۸۰درجه قرار دادم تا زیر شیرینی کمی طلایی بشه برامن ۲۵ دقیقه شد ،بعد گریل رو زده طلایی بشه از فر درش آوردم وروشون شربت خنک رو ریختم
تا یک ونیم تا دوساعت بمونه تا شربت جذب شیرینیا بشه
ایرمیک اصلا حذف یا جایگزین نشه لوازم قنادیا دارن
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کروسان_رول_با_کرم_انبه
مواد لازم :
آرد نان 500 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 50 گرم
شیر 320 میلیلیتر
پودر مایه خمیر 7 گرم
کرهٔ بینمک (در دمای محیط) 340 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد برای روی کروسان
مواد لازم برای تهیۀ کرم انبه:
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شکر 50 گرم
پودر کاسترد 3 قاشق سوپخوری
ژلاتین 2 ورق
کمپوت انبه (پوره کرده) 1 قوطی 400 گرمی
یا انبهٔ تازه (پوره کرده) 2عدد
طرز تهیه:
آرد، نمک و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفرهای بسازید. آنگاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حبابهایی روی مایه خمیر بوجود آید.
حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و به اندازه 10×20 سانتیمتردر آورید .
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 12× 40 سانتیمتر باز کنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید.
آنگاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد.
سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید.
خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
اینک خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و اندازه 22×36 سانتیمتر باز کنید.
آنگاه هر کدام از خمیرها را از طرف طول آن رول کنید و به عرض تقریبی یک و نیم سانتیمتر برش دهید.
خمیرهای برش خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینیپزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.
حالا رویشان تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه رولهای کروسان خنک شدند، هر دو عدد را با کرم انبه به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@mivhe71کو کو قالبی
#مواد_لازم :
#گوشت ۴۰۰ گرم
#پیاز ۲ عدد
#بادمجان ۲ عدد
#سیب زمینی ۲ عدد
#آلو و گوجه فرنگی
#هویج یک عدد
#رب ۲ ق غ
#نمک،فلفل،زردچوبه
#لیمو عمانی ۱ عدد
#طرز_تهیه_تاس_کباب
اول یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده تا کمی طلایی شود گوشت روبا ادویه اضافه کرده و تفت میدهیم.بادمجون رو پاک کرده وتو اب و نمک میزاریمتا تلخی آن گرفته شود و به ردیف پیاز حلقه شده، گوشت،سیب زمینی،هویج سرخ شده،بادمجون، گوجه فرنگی و چند عدد آلو و یک عدد لیمو عمانی یا گرد لیمو همه رو میچینیم و رو هم میزاریم سپس دو قاشق رب رو با کمی روغن تفت میدهیم و دو لیوان از اب گوشت میریزیم و کمی ادویه اضافه میکنیم و میزاریم سس به جوش بیاد و به مواد اضافه میکنیم میزاریم رو گاز به جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا یک ساعت میزاریم خوب بپزه و جا بیفته.
@mivhe71
#کوکو_کدو_سبز 🍘 😋
🔸 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه
و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر
مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید
@mivhe71