میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کروسان_رول_با_کرم_انبه
مواد لازم :
آرد نان 500 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 50 گرم
شیر 320 میلیلیتر
پودر مایه خمیر 7 گرم
کرهٔ بینمک (در دمای محیط) 340 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد برای روی کروسان
مواد لازم برای تهیۀ کرم انبه:
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شکر 50 گرم
پودر کاسترد 3 قاشق سوپخوری
ژلاتین 2 ورق
کمپوت انبه (پوره کرده) 1 قوطی 400 گرمی
یا انبهٔ تازه (پوره کرده) 2عدد
طرز تهیه:
آرد، نمک و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفرهای بسازید. آنگاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حبابهایی روی مایه خمیر بوجود آید.
حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و به اندازه 10×20 سانتیمتردر آورید .
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 12× 40 سانتیمتر باز کنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید.
آنگاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد.
سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید.
خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
اینک خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و اندازه 22×36 سانتیمتر باز کنید.
آنگاه هر کدام از خمیرها را از طرف طول آن رول کنید و به عرض تقریبی یک و نیم سانتیمتر برش دهید.
خمیرهای برش خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینیپزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.
حالا رویشان تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه رولهای کروسان خنک شدند، هر دو عدد را با کرم انبه به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@mivhe71کو کو قالبی
#مواد_لازم :
#گوشت ۴۰۰ گرم
#پیاز ۲ عدد
#بادمجان ۲ عدد
#سیب زمینی ۲ عدد
#آلو و گوجه فرنگی
#هویج یک عدد
#رب ۲ ق غ
#نمک،فلفل،زردچوبه
#لیمو عمانی ۱ عدد
#طرز_تهیه_تاس_کباب
اول یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده تا کمی طلایی شود گوشت روبا ادویه اضافه کرده و تفت میدهیم.بادمجون رو پاک کرده وتو اب و نمک میزاریمتا تلخی آن گرفته شود و به ردیف پیاز حلقه شده، گوشت،سیب زمینی،هویج سرخ شده،بادمجون، گوجه فرنگی و چند عدد آلو و یک عدد لیمو عمانی یا گرد لیمو همه رو میچینیم و رو هم میزاریم سپس دو قاشق رب رو با کمی روغن تفت میدهیم و دو لیوان از اب گوشت میریزیم و کمی ادویه اضافه میکنیم و میزاریم سس به جوش بیاد و به مواد اضافه میکنیم میزاریم رو گاز به جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا یک ساعت میزاریم خوب بپزه و جا بیفته.
@mivhe71
#کوکو_کدو_سبز 🍘 😋
🔸 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه
و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر
مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید
@mivhe71