eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم :  آرد نان 500 گرم نمک 1 قاشق چایخوری شکر 50 گرم شیر 320 میلی‌لیتر پودر مایه خمیر  7 گرم کرهٔ بی‌نمک (در دمای محیط)  340 گرم تخم‌مرغ همزده  1 عدد برای روی کروسان مواد لازم برای تهیۀ کرم انبه: شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه) شکر  50 گرم پودر کاسترد 3 قاشق سوپخوری ژلاتین  2 ورق کمپوت انبه (پوره کرده) 1 قوطی 400 گرمی یا انبهٔ تازه (پوره کرده)     2عدد طرز تهیه: آرد، نمک و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هایی روی مایه خمیر بوجود آید. حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید  و به اندازه 10×20 سانتیمتردر آورید . اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 12× 40 سانتیمتر باز کنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید. آن‌گاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد. سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید. خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید. اینک خمیر را دو  قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و اندازه  22×36 سانتیمتر باز کنید. آن‌گاه هر کدام از خمیرها را از طرف طول آن رول کنید و به عرض تقریبی یک و نیم سانتیمتر برش دهید. خمیرهای برش خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینی‌پزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. حالا رویشان تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی  15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه رول‌های کروسان خنک شدند، هر دو عدد را با کرم انبه به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مواد_لازم : #گوشت ۴۰۰ گرم #پیاز ۲ عدد #بادمجان ۲ عدد #سیب زمینی ۲ عدد #آلو و گوجه فرنگی #هویج یک عدد #رب ۲ ق غ #نمک،فلفل،زردچوبه #لیمو عمانی ۱ عدد #طرز_تهیه_تاس_کباب اول یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده تا کمی طلایی شود گوشت روبا ادویه اضافه کرده و تفت میدهیم.بادمجون رو پاک کرده وتو اب و نمک میزاریم‌تا تلخی آن گرفته شود و به ردیف پیاز حلقه شده، گوشت،سیب زمینی،هویج سرخ شده،بادمجون، گوجه فرنگی و چند عدد آلو و یک عدد لیمو عمانی یا گرد لیمو همه رو میچینیم و رو هم میزاریم سپس دو قاشق رب رو با کمی روغن تفت میدهیم و دو لیوان از اب گوشت میریزیم و کمی ادویه اضافه میکنیم و میزاریم سس به جوش بیاد و به مواد اضافه میکنیم میزاریم رو گاز به جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا یک ساعت میزاریم خوب بپزه و جا بیفته. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کوکو_کدو_سبز 🍘 😋 🔸 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کوکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا