#کیک_تابه_ای 🎂
برای درست کردن این کیک
کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جارو چرب کردم با روغن مایع
دو پیمانه ارد + سه ق غ پر پودر کاکائو + دو ق م بکینگ پودرو سه بار الک کردم
چهار عدد تخم مرغ + یک چهارم ق چ وانیل + یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر اضافه کردم مخلوط که شد ارد رو هم اضافه کردم و هم زدم در آخر ریختم توی تابه ، درب تابه رو دم کنی گذاشتم اجاق رو با شعله ملایم روشن کردم شعله پخش کن روش گذاشتم و تابه رو روش قرار دادم تا بپزه برای من چهل دقیقه زمان برد حتما با خلال چک کنید
به همین سادگی امیدوارم دوست داشته باشید .
یه نکته بگم من در حد سه الی چهار ق از شیر کم کردم بجاش گلاب اضافه کردم شمام دوست داشتید می تونید بزنید.
@mivhe71
#کشک_کدو_کرمانی
کدو رو پوست گرفته خرد کنین داخل قابلمه روغن و زردچوبه بریزین کمی تفت بدین، کدو رو اضافه کنین بهش نمک بزنین و با نیم لیوان آب (خیلی کم،، کدو خودش آب میندازه) بزارین بپزه،، بعد کدو رو له کنین(با گوشکوب یا داخل غذاساز)،، بهش نعنا داغ و سیر داغ اضافه کنین بزارین کمی جا بیفته اواخر پخت بهش کشک اضافه کنین.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کالباس خونگی
سینه مرغ چرخ شده ۱ کیلو
فلفل دلمه ای قرمز وسبز نصفه لیوان نگینیه ریز
هویج نصف لیوان نگینی ریز
قارچ درصورته تمایل نصف لیوان
گلوتن ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری
شیر خشک ۱ لیوان
تخم مرغ اعدد کامل
۲ تازرده تخم مرغ
روغن ۵ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز یک قاشق غداخوری درصورته تمایل
دانه فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
جوز هندی ۱ قاشق چایخوری
میخک نصفه قاشق چایخوری
دارچین نصفه قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق مرباخوری
ادویه کالباس یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
قارچ اسلایس بشه بایک قاشق ابلیمو ویک لیوان اب یه جوش بخوره بریزید تو ابکش اب سردم روش بگیرید بزارید خوب ابش بره
مرغ ۴ بار چرخ بشه
قارچ وهویج وفلفل ها رو داخله مرغ هابریزید همراه گلوتن و آرد ونمک وتمام ادویه ها وتخم مرغ وروغن وشیر خشک خوب مواد باهم مخلوط بشه
داخل سلفون بپیچید وداخل کاور مخصوص کالباس قراربدید دوسرشو گره بزنید وداخل قابلمه که تانصف آب کردید و جوش اومده قرار بدید تا یک ساعت ونیم بپزه
داخل فویلم می تونید بزارید
❤️خوب اینسری ۲۰۰ گرم از مرغ کم کردم و از گوشته قرمز استفاده کردم اگر گوساله میریزید ۴ بار چرخ کنید تا خوب نرم بشه ولی سردست گوسفندی خیلی نرم تر وبهتره
@mivhe71
#ماکارونی_سالاد
ماکارونی فرم دار دو لیوان
نخودفرنگی نصف لیوان
کالباس خرد کرده یک لیوان
کنسرو ذرت نصف لیوان
سس مایونز یک لیوان
ماست یک لیوان
خیارشور خرد کرده نصف لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم.
یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود.
سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده
@mivhe71
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جامبو_گوشت_قلقلی 👇
مواد لازم برای تهیه :
800 گرم گوشت گوساله چرخ شده
آرد یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده یک دوم پیمانه
پارمسان یک چهارم پیمانه
سیر دوحبه
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
دو عدد تخم مرغ
ریحان خرد شده یک دوم پیمانه
پنیر ریکوتا 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهید
برای طرز تهیه سس ریکوتای : 👇
پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید
@mivhe71