eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۲۰۰ گرم میگو گوجه میکس شده ۴ عدد گشنیز خشک یا تازه خرد شده نمک ، فلفل ، زردچوبه ، به میزان دلخواه فلفل سبز بسته به ذائقه دو تا سه عدد پیاز ۲ عدد سیر ۳ حبه طرز تهیه: ابتدا پیاز رو تفت میدیم ، کمی که سبک شد زردچوبه رو میریزیم و هم میزنیم و کمی که طلایی شد سیرها رو میریزیم و تفت میدیم و بعد گوجه و میذاریم خوب سرخ بشه و سبزی رو میریزیم و تفت میدیم. میگوها رو‌جداگونه توی یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت میدیم و وقتی سبزی و گوجه خوب سرخ شدن میگوها رو به مواد اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا طعم ها به خورد میگو بره. بعد برنج خیس شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم ، اینجوری برنجتون هم وا نمیره . بعد به تعداد پیمانه برنج آب بریزید و بذارید بپزه و آبش کشیده بشه وقتی آب برنج کامل کشیده شد دمکنی بذارید و بعد از حدود نیم ساعت آماده هست @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎂 برای درست کردن این کیک کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جارو چرب کردم با روغن مایع دو پیمانه ارد + سه ق غ پر پودر کاکائو + دو ق م بکینگ پودرو سه بار الک کردم چهار عدد تخم مرغ + یک چهارم ق چ وانیل + یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر اضافه کردم مخلوط که شد ارد رو هم اضافه کردم و هم زدم در آخر ریختم توی تابه ، درب تابه رو دم کنی گذاشتم اجاق رو با شعله ملایم روشن کردم شعله پخش کن روش گذاشتم و تابه رو روش قرار دادم تا بپزه برای من چهل دقیقه زمان برد حتما با خلال چک کنید به همین سادگی امیدوارم دوست داشته باشید . یه نکته بگم من در حد سه الی چهار ق از شیر کم کردم بجاش گلاب اضافه کردم شمام دوست داشتید می تونید بزنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  کدو رو پوست گرفته خرد کنین داخل قابلمه روغن و زردچوبه بریزین کمی تفت بدین، کدو رو اضافه کنین بهش نمک بزنین و با نیم لیوان آب (خیلی کم،، کدو خودش آب میندازه) بزارین بپزه،، بعد کدو رو له کنین(با گوشکوب یا داخل غذاساز)،، بهش نعنا داغ و سیر داغ اضافه کنین بزارین کمی جا بیفته اواخر پخت بهش کشک اضافه کنین.  @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
خونگی سینه مرغ چرخ شده ۱ کیلو فلفل دلمه ای قرمز وسبز نصفه لیوان نگینیه ریز هویج نصف لیوان نگینی ریز قارچ درصورته تمایل نصف لیوان گلوتن ۱ قاشق سوپخوری آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری شیر خشک ۱ لیوان تخم مرغ اعدد کامل ۲ تازرده تخم مرغ روغن ۵ قاشق غذا خوری فلفل قرمز یک قاشق غداخوری درصورته تمایل دانه فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری جوز هندی ۱ قاشق چایخوری میخک نصفه قاشق چایخوری دارچین نصفه قاشق چایخوری زنجبیل یک قاشق مرباخوری ادویه کالباس یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق مرباخوری طرز تهیه قارچ اسلایس بشه بایک قاشق ابلیمو ویک لیوان اب یه جوش بخوره بریزید تو ابکش اب سردم روش بگیرید بزارید خوب ابش بره مرغ ۴ بار چرخ بشه قارچ وهویج وفلفل ها رو داخله مرغ هابریزید همراه گلوتن و آرد ونمک وتمام ادویه ها وتخم مرغ وروغن وشیر خشک خوب مواد باهم مخلوط بشه داخل سلفون بپیچید وداخل کاور مخصوص کالباس قراربدید دوسرشو گره بزنید وداخل قابلمه که تانصف آب کردید و جوش اومده قرار بدید تا یک ساعت ونیم بپزه داخل فویلم می تونید بزارید ❤️خوب اینسری ۲۰۰ گرم از مرغ کم کردم و از گوشته قرمز استفاده کردم اگر گوساله میریزید ۴ بار چرخ کنید تا خوب نرم بشه ولی سردست گوسفندی خیلی نرم تر وبهتره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا