میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_ارده
مواد لازم:
یک ایتکان روغن مایع
یک استکان شیر
یک استکان آب
سه قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق چایخوری خمیرمایه خشک فوری
3_3/5 لیوان آرد
برای وسط خمیر:
یک لیوان ارده
نصف لیوان شکر
برای رومال:
یک عدد زردهی تخممرغ
یک قاشق روغن مایع
گردوی خرد شده
طرز تهیه:
خمیر مایه شکر و شیر و آب ولرم را مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شکر و خمیرمایه حل شود.
روغن مایه را هم مخلوط میکنیم آرد را کمکم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
خمیر را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و روی چانهها را پوشانده و یک ساعت استراحت میدهیم.
شکر را با ارده مخلوط میکنیم.
هر چانه را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه تا جایی که بتوانیم نازک باز میکنیم از مخلوط ارده و شکر روی خمیر چند قاشق ریخته و با فاصله از کنارهها روی خمیر پخش میکنیم.
از یک طرف خمیر را رول میکنیم و به شکل حلزونی پیچیده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهایم قرار میدهیم.
روی خمیرها را با مخلوط زرده و روغن مایع رومال زده و گردو یا کنجد میپاشیم.
یک ربع داخل سینی استراحت داده و در فری که روی 200 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین تا طلایی شدن روی نانها میپزیم.
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پای_سیب
ابتدا1ليوان شکر 3تخم مرغ وکمی وانیل رو باهمزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه 1.4ليوان روغن مایع رو اضافه میکنیم وباهمزن کمی میزنیم بعد ١ ليوان مخلوط ماست و شیررو کمی میریزیم با همزن میزنیم بعد کمی ارد میریزیم و بالیسک مخلوط میکنیم تو سه مرحله 2نیم ليوان ارد و شیر و ماست رو اضافه میکنیم به ترتیب و با لیسک مخلوط میکنیم ودراخر۳۰ثانیه با دور کندهمزن میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن بعد سیب ها رو میشوریم خشک میکنیم وسطش خالی میکنیم و با پوست قاچ قاچ میکنیم و با دارچین مخلوط میکنیم داخل قالب پای کپسول میزاریم کمی از مواد کیک میریزیم دوقاچ سیب میزاریم وروش کمی از مواد میریزیم و تو فراز قبل داغ شده به مدت حدودا۳۰تا۴۰دقیقه میزاریم دراخر هم گریل روشن میکنیم تاروشون طلایی بشه
@mivhe71