eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: یک ایتکان روغن مایع یک استکان شیر یک استکان آب سه قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری خمیرمایه خشک فوری 3_3/5 لیوان آرد برای وسط خمیر: یک لیوان ارده نصف لیوان شکر برای رومال: یک عدد زرده‌ی تخم‌مرغ یک قاشق روغن مایع گردوی خرد شده طرز تهیه: خمیر مایه شکر و شیر و آب ولرم را مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شکر و خمیرمایه حل شود. روغن مایه را هم مخلوط می‌کنیم آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی‌ که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. خمیر را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و روی چانه‌ها را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. شکر را با ارده مخلوط می‌کنیم. هر چانه را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه تا جایی که بتوانیم نازک باز می‌کنیم از مخلوط ارده و شکر روی خمیر چند قاشق ریخته و با فاصله از کناره‌ها روی خمیر پخش می‌کنیم. از یک طرف خمیر را رول می‌کنیم و به شکل حلزونی پیچیده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم قرار می‌دهیم. روی خمیرها را با مخلوط زرده و روغن مایع رومال زده و گردو یا کنجد می‌پاشیم. یک ربع داخل سینی استراحت داده و در فری که روی 200 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین تا طلایی شدن روی نان‌ها می‌پزیم. 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
ابتدا1ليوان شکر 3تخم مرغ وکمی وانیل رو باهمزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه 1.4ليوان روغن مایع رو اضافه میکنیم وباهمزن کمی میزنیم بعد ١ ليوان مخلوط ماست و شیررو کمی میریزیم با همزن میزنیم بعد کمی ارد میریزیم و بالیسک مخلوط میکنیم تو سه مرحله 2نیم ليوان ارد و شیر و ماست رو اضافه میکنیم به ترتیب و با لیسک مخلوط میکنیم ودراخر۳۰ثانیه با دور کندهمزن میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن بعد سیب ها رو میشوریم خشک میکنیم وسطش خالی میکنیم و با پوست قاچ قاچ میکنیم و با دارچین مخلوط میکنیم داخل قالب پای کپسول میزاریم کمی از مواد کیک میریزیم دوقاچ سیب میزاریم وروش کمی از مواد میریزیم و تو فراز قبل داغ شده به مدت حدودا۳۰تا۴۰دقیقه میزاریم دراخر هم گریل روشن میکنیم تاروشون طلایی بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا