eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍧 😍 یه ژله شیک برای شب یلدا🍮🍮 ❄️مواد لازم❄️ 🎈ژله انار 1 بسته 🎈بستنی 2 لیوان 🎈ژله آلوورا 2 بسته 🎈قالب ستاره ای یا هر شکل دلخواه 🎈قالب فلزی ژله بزرگ ساده 🧡طرز تهیه: 1- ابتدا ژله انار را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید. بعد از این که ژله انار کامل بسته شد آن را با قالب ستاره ای قالب بزنید. 2- دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آب جوش حل کنید و آنقدر هم بزنید تا کامل خنک شود. سپس دو لیوان بستنی را آرام آرام به ژله آلوورا اضافه کرده و هم بزنید. تنها نکته مهم این است که این ژله را باید حداقل خوب هم بزنید تا کامل بستنی و ژله آلوورا با هم مخلوط شوند. می توانید به جای دو لیوان بستنی از دو لیوان شیر استفاده کنید. در این صورت به ازای هر لیوان شیر باید 2 قاشق شکر هم اضافه کنید. 3- ژله های انار قالب زده را کف قالب و کنار دیواره های آن بچینید. ژله آلوورا و بستنی را درون قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. در آخر ژله را از درون قالب برگردانید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎃شیرینی کاکا کدو حلوایی با آرد برنج 🔸مواد لازم: ▫️آرد برنج یک و نیم پیمانه ▫️کدو حلوایی پخته و له شده 1 پیمانه ▫️شیر یک چهارم پیمانه ▫️شکر یک دوم پیمانه ▫️پودر هل و دارچین 1 قاشق چایخوری ▫️گردو رنده شده 5 عدد 🎃طرز تهیه:ابتدا کدو حلوائی را شسته و با پوست به قطعه های درشت خرد کنید و با کمی آب بپزید سپس با قاشق کدو حلوائی را از پوست آن جدا کرده و با قاشق له کنید.شکر، کدو پخته، آرد، شیر، هل، دارچین و گردو را با هم مخلوط کرده و مایه کاکا کدو را به مدت یک ساعت بگذارید جا بیفتد.روغن مایع را در تابه بریزید و داغ کنید.سپس با ملاقه یا قالب از مواد تهیه شده به اندازه دلخواه یا یک کف دست کنار هم در روغن ریخته درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم، کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجون یک کیلو گوشت دویست تا سیصد گرم عدس نصف کاسه  برنج نصف کاسه  پیاز یک عدد  نمک و ادویه به میزان لازم کشک یک سوم لیوان  پیاز داغ و نعنا داغ و سیر هم طبق ذائقه  گوشت رو با برنج و عدس و پیاز و ادویه با مقداری آب بذارید بپزه(به اندازه ای آب بذارید بعد از پخت به خورد برنج و عدس بره ) گوشت که پخت دربیارید ریش ریش کنید . بادمجونا رو سرخ کنید . مواد و بادمجونارو توی غذاساز بریزید تا میکس بشن بعد به قابلمه برگردونید و نعناع داغ و مقدار کمی سیر داغ و پیاز و نمک و همچنین مقداری کشک بهش اضافه کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله آلوئه ورا یک بسته انار متوسط ۲ عدد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری میذاریم و هم میزنیم تا کاملا ذراتش حل بشه "این کار باعث میشه ژلتون کدر نشه و کاملا شفاف بشه یک لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم یک مقدار ژله آلوئه ورا رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا ببنده قالب رو بیرون میاریم و چند قاشق انار روی ژله ها میریزیم و بعد کمی ژله آلوئه ورا میریزیم یک مقدار تکون میدیم که انارها به صورت یکدست پخش بشن و مجددا داخل یخچال میزاریم تا ببنده از یخچال در میاریم و ژله آلوئه ورا میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم و این مراحل رو تا جایی ادامه میدیم که ژله آلوئه ورا تموم بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا