eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یلدایی ابتدا(لایه اول) از ژله آلوئه ورا که با یک لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد حل کردم و مقداری رنگ سبز اضاف کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود.و برای لایه سفید(لایه دوم) از ژله آلوئه همراه با خامه استفاده کردم و در یخچال قرار دادم و بعد برای دانه های هندوانه شکلات ذوب شده را با قیف یکبار مصرف که شیار کوچکی به قیف دادم و داخل ظرف را با شکلات به شکل دانه هندوانه شکل دادم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود و در نهایت (لایه سوم)ژله آلبالو را در ظرف ریختم و باز در یخچال قرار دادم تاکاملا منسجم شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات آجیلی اول شکلات رو ذوب کنید و به دلخواه روشو با انواع آجیل،میوه خشک،پودرنارگیل،کنجد،مغزیجات،کشمش و هرچیزی که دوس دارین پر کنید بعد بذارین نیم ساعت یخچال سفت شه و نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ شده:350گرم پیاز بزرگ: یک عدد زعفرون:به مقدار لازم ادویجات:سماق،فلفل سیاه،پودر سیر، پولبیبر نمک مواد لازم برای سس: کره:20 گرم رب گوجه: یک قاشق سر خالی رب انار: یک قاشق زعفرون آبشده آب انار:1/3لیوان انار دون شده رب آلبالو: یک ق چ نمکو فلفل ابتدا پیاز رو رنده کرده و آبش رو جدا میکنیم و به همراه مقداری زعفرون+نمک +ادویجات به گوشت اضافه کرده و خوب ورز داده و 2ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.بعد به شکل دلخواه فرم بدیدداخل تابه مقدار کم روغن ریخته و کباب ها رو میچینیم داخل و روی حرارت متوسط دو طرف رو سرخ میکنیم داخل تابه کوچک کره ریخته و روی حرارت میزاریم ،رب گوجه رو داخلش کمی تفت داده و یک قاشق چایخوری زعفرون آبشده اضافه میکنیم ، و بعد رب انار،رب آلبالو و مقداری انار دون شده اضافه کرده و یه تفت میدیم،حالا آب انار رو اضافه کرده و وقتی که جوشید از روی حرارت برداشته و روی کباب ها میریزیم تا یه مقدار جذب کباب ها بشه حدود7 دقیقه. در کنارش گوجه هم سرخ کنید و نوش @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا