eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر 150 میلی لیتر شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد. از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. مایه شکلاتیمون آماده هست. شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید. @mivhe7q
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
کوکوی سبزی و سیب زمینی( تابه رژیمی) سبزی کوکو نیم کیلو شامل تره .جعفری . گشنیز .شوید .سیرسبزی یا سیر . سیب زمینی خام دوعدد بزرگ تخم مرغ ۵ عدد آرد دوقاشق بکین پودر یک قاشق چای خوری گردو خردشده وزرشک مقداری ادویه خورشتی . زردچوبه .نمک .فلفل . ابتدا تخم مرغ ها رو باهم زن میزنیم میریزیم روی سبزی .سیب زمینی خام رو رنده میکنیم( آبشو میگیریم ) همه مواد روباهم قاطی میکنیم هم میزنیم روغن رو توی تابه رژیمی داغ میکنیم مواد رو میریزیم درشو میبندیم باحرارت کم بپزه هردوطرف مواد رو باید سرخ کنیم نکته ....اگر توی تابه رژیمی میریزید برای اینکه روغن بیرون نریزه نوار دور تابه رو دربیارید میتونید توی تابه نسوز بپزید میتونید توی فرهم بپزید میتونید گوشت چرخ کرده هم توی مواد بریزید. اما گوشت باید سوا تفت داده بشه بعدا قاطی مواد کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 ۳ پیمانه شیر ۱ پیمانه شکر ۱ پاکت خامه (ازون پاکت صورتیا) ۳ ق غ خ پودر ژلاتین ١/٤ ق چ خ وانیل پودر ژلاتین رو با نصف فنجون آب سرد مخلوط کنید بذارید بن ماری حل بشه کاملا، شکر و‌شیر را روی حرارت بذارید شکر که حل شد بردارید و‌ بذارید خنک شه. ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو با چنگال میزنیم تا باز بشه، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه  رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌ اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. من با انار تزئینش کردم😊❤ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‌ ‌مواد لازم: ۲ بسته بیسکوییت لیدی فینگر ۱ پاکت کرم شانتی ۱ لیوان شیر ۲_۳ ق غ پودر کاکائو ۳۰۰ گرم نوتلا ۲۰۰ گرم پنیر لبنه ۱/۵ لیوان شیر نسکافه پودر کاکائو شکلات چیپسی ‌‌ طرز تهیه: ابتدا کرم شانتی رو با یک لیوان شیر تا وقتی که غلیظ بشه هم می‌زنیم. داخلش پودر کاکائو، پنیر لبنه و نوتلا رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم می‌زنیم. کناره های قالب کمربندی کاغذ روغنی قرار می‌دیم بعد کناره هاش بیسکوییت های لیدی فینگر رو می‌چینیم کمی از گوشه هاش می‌بریم تا بزرگتر از قالب نشه بیسکوییت ها رو کمی به شیر نسکافه ای آغشته کرده و کناره های قالب به صورت ایستاده قرار می‌دیم کف قالب رو هم با لیدی فینگر ها پر می‌کنیم سپس دو ملاقه از خامه روش ریخته و بیسکوییت ها رو روش می‌چینیم. این کار رو تا وقتی که خامه تموم بشه ادامه می‌دیم. روش رو با سلفون پوشونده و حداقل ۲ تا ۳ ساعت توی یخچال قرار می‌دیم. اگه امکان داشته باشه یک شب استراحت می دیم. وقتی از یخچال درآوردیم روش پودر کاکائو پاشیده و شکلات چیپسی می‌ریزیم و یا به دلخواه تزئین می‌کنیم. @mivhe71