eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 ۳ پیمانه شیر ۱ پیمانه شکر ۱ پاکت خامه (ازون پاکت صورتیا) ۳ ق غ خ پودر ژلاتین ١/٤ ق چ خ وانیل پودر ژلاتین رو با نصف فنجون آب سرد مخلوط کنید بذارید بن ماری حل بشه کاملا، شکر و‌شیر را روی حرارت بذارید شکر که حل شد بردارید و‌ بذارید خنک شه. ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو با چنگال میزنیم تا باز بشه، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه  رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌ اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. من با انار تزئینش کردم😊❤ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‌ ‌مواد لازم: ۲ بسته بیسکوییت لیدی فینگر ۱ پاکت کرم شانتی ۱ لیوان شیر ۲_۳ ق غ پودر کاکائو ۳۰۰ گرم نوتلا ۲۰۰ گرم پنیر لبنه ۱/۵ لیوان شیر نسکافه پودر کاکائو شکلات چیپسی ‌‌ طرز تهیه: ابتدا کرم شانتی رو با یک لیوان شیر تا وقتی که غلیظ بشه هم می‌زنیم. داخلش پودر کاکائو، پنیر لبنه و نوتلا رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم می‌زنیم. کناره های قالب کمربندی کاغذ روغنی قرار می‌دیم بعد کناره هاش بیسکوییت های لیدی فینگر رو می‌چینیم کمی از گوشه هاش می‌بریم تا بزرگتر از قالب نشه بیسکوییت ها رو کمی به شیر نسکافه ای آغشته کرده و کناره های قالب به صورت ایستاده قرار می‌دیم کف قالب رو هم با لیدی فینگر ها پر می‌کنیم سپس دو ملاقه از خامه روش ریخته و بیسکوییت ها رو روش می‌چینیم. این کار رو تا وقتی که خامه تموم بشه ادامه می‌دیم. روش رو با سلفون پوشونده و حداقل ۲ تا ۳ ساعت توی یخچال قرار می‌دیم. اگه امکان داشته باشه یک شب استراحت می دیم. وقتی از یخچال درآوردیم روش پودر کاکائو پاشیده و شکلات چیپسی می‌ریزیم و یا به دلخواه تزئین می‌کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. لول کباب 😋 . گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده یک عدد متوسط جعفری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر زنجبیل . گوشت و پیاز رنده شده با بقیه مواد ترکیب کنید بعد لوله ای کنید و بزارید سرخ بشه و روش گوجه بزارید خیلی ساده شیک و مجلسی😅 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سوسیس شکاری یا هات داگ پیاز درشت۳عدد انواع فلفل دلمه ایی سبر :۳حبه نمک ،فلفل و ادویه ایتالیایی روغن زیتون پوره ی گوجه فرنگی ب گوجه فرنگی تخم مرغ طرز تهیه : پیازها رو درشت درشت خرد کنیبن. تفت بدین. سیر و هم اضافه کنیین. فلفل ها رو خلال درشت کنیین با پیاز و روغن زیتون تفت بدین. پوره گوجه فرنگی و رب و اد کنیبن. تفت بدین. کمی آب جوش اضافه کنیبن تا کمی پخته بشه. سوسیس ها رو داخل تابه با کمی روغن زیتون سرخ کنیبن. یا مثل من گریل کنیبن🔥 وقتی سس آماده شد کمی نمک و فلفل و ادویه بهش بزنیبن. همراه سوسیس نووش جان کنیبن. اکه دوس داشتین کنارش نیمرو نیم بند بی نظیره👍🏼 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥒🥬🥦🍅🌽🥕 مواد لازم: ۴۰۰ گرم ذرت پخته ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته دو فنجان گوجه‌‌فرنگی، خردشده یک عدد پیاز، خردشده نصف فنجان گشنیز خردشده یک‌سوم فنجان پیازچه، خردشده یک عدد فلفل، خردشده ( تند یا شیرین به دلخواه) برای سس: یک‌چهارم پیمانه روغن زیتون ۲ حبه سیر له‌شده یک‌چهارم پیمانه آب لیموترش نصف قاشق چایخوری شکر قهوه‌‌ای نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: در یک کاسه‌ی بزرگ، مواد سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک‌تر مواد سس را با هم ترکیب کنید و به مقدار دلخواه روی سالاد ریخته و نوش جان کنید. می‌توان سالاد را کمی در یخچال قرار داد تا طعم مواد بیشتر با هم ترکیب شود. ashpazi_khebreha ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @mivhe71