#تهدیگ_شیرین
این مدل #تهدیگ رو از عمه جانم یاد گرفتم😊 ولی مثل من نباشید که همراه پلوی شیرین درستش کردم 🙈😅
اصلا حواسم نبود 😢
دستورشو میذارم برای کسانی که دوست داشتن امتحان کنن ولی حتما با پلوی ساده درست کنید نه شیرین😁🙈
دو لایه نان (لواش..سنگک ماشینی..تافتون..یا هر نون نازکی که بود)
شکر وپودر دارچین به مقدار دلخواهتون
کف قابلمه کمی روغن ریخته یک لایه نان گذاشته شکروپودر دارچین رو پاشیده روی نون ولایه دوم رو گذاشته وپلوی آبکش شده رو روش بریزید وبگذارید دم بکشه وتهدیگ برشته بشه 👌😋
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خمیر_جادویی
#پیراشکی
#قطاب #اسفناج
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد
مواد میانی #اسفناج
داخل قابلمه پیاز فراوان رنده شده یا خورد شده تف میدیم و سرخ میکنیم بعد اسفناج خورد شده رو ب پیاز داغ اضافه میکنیم کمی تف میدیم و یک پیمانه آب و مقداری نمک میریزیم درب قابلمه رو میزاریم تا نیم ساعتی خوب بپزه و ب روغن بیفته و تف بخوره .وقتی پوره اسفناج آماده و سرد شد لای خمیر میزاریم و در روغن سرخ میکنیم .
@mivhe71
#کوکی_عسلی
مواد لازم:
250 گرم کره, در دمای محیط
100 گرم پودر قند
400 گرم آرد
50 گرم پودر کاستارد یا پودینگ: فروشگاه های لوازم قنادی می فروشند
نوک ق چ نمک
2 عدد زرده تخم مرغ
مواد میانی:
عسل
برشتوک برنج یا هر آجیل خرد شده ی دلخواه
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن بزنید, پودر کاستارد و زرده ها را اضافه و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا یک خمیر نرم بدست بیاید. روی خمیر را پوشانده و در یخچال 30 دقیقه استراحت بدهید.
پس از این استراحت, خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت 0.5 سانت باز کنید.
سپس با کاتر, یکی از خمیرها را برش بدهید (در اینجا بیضی است). خمیر صاف و بدون طرح را زیر خمیر برش خورده قرار بدهید. می توانید لبه های خمیر را هم با کاتر طرح دار, فرم بدهید. کوکی ها را روی سینی فر بچینید. در فری که با دمای 160 درجه گرم شده بپزید. زمان پخت بستگی به فر شما دارد. کوکی ها نباید بیش از حد بپزند چون پس از خنک شدن, خشک و سفت می شوند.
پس از خنک شدن کوکی ها, در قسمت خالی وسط, کمی عسل بریزید و روی آن آجیل خرد شده بپاشید. بهتر است پیش از سرو, کوکی ها را در یخچال قرار بدهید.