eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاچی آرد گندم یا آرد برنج یک لیوان (آرد برنج حتما ریز باشه و الک کنید ) شکر یک لیوان آب حدود پنج لیوان زعفران دم کرده یک سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان کره پنجاه گرم روغن مایع نصف لیوان ابتدا آرد رو مدت بیست دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم حسابی هم بزنید تا نسوزع وقتی کمی رنگ گرفت و تیره شد و بوی خامی اش گرفته شد خاموش کنید و کمی از داغی افتاد الک کنید بعد دوباره روی حرارت بزارید کره و روغن بزنید و پنج دقیقه سرخ کنید شکر و آب و گلاب و زعفران رو داخل قابلمه بجوشانید تا شکر حل بشه وقتی آرد سرخ شد از حرارت بردارید و شیره رو یکباره اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه اگر سفت بود بازم آب جوش بریزید چند دقیقه هم بزنید بعد هم مدت ده دقیقه درش رو بزارید و شعله رو کم کنید بعد این زمان آماده است @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان تخت رژیمی آرد ۲۰۰ گرم (۱ و ۱/۳ پ) سبوس ۲۰ گرم بکینگ پودر ۶ گرم ( حدودا ۱ ق چ استاندارد) ماست ۱۰۰ گرم (۱/۲ پ سرپر.همدمای محیط) روغن زیتون ۴۰ گرم (۱/۴ پ سر خالی) نمک ۱/۴ ق چ آب به میزان لازم مخلوطی ازتخم‌آفتابگردان کنجد دانه کتان یا هر کدام به دلخواه شوید خشک اختیاری آرد، سبوس، بکینگ پودر، نمک و روغن زیتون و ماست را با هم مخلوط کنید سپس کم‌کم به اندازه ای که خمیر جمع شود آب اضافه کنید تا خمیر لطیفی که چسبندگی نداشته باشد خوب ورز دهید و روی خمیر را پوشانده یک ساعت استراحت دهید بعد خمیر را ۴ قسمت کرده هر قسمت را با دست کمی باز کنید و مقداری آب اسپره کنید من با فرچه کمی آب روی خمیر زدم و مقداری از دانه های گیاهی یا شوید خشک را روی خمیر بریزید و با وردنه خمیر را نازک باز کنید خمیر باز شده را درسینی فر قرار داده و با دمای ۱۸۰ درجه (فر از قبل گرم شده) به مدت ۱۵ دقیقه بپزید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 فنجان برنج 1 فنجان بلغورگندم 1 عدد پیاز رنده شده 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری روغن هر کدام یک قاشق چایخوری؛ آویشن، نعناع، ​​پودرفلفل دلمه ای، فلفل سیاه نمک یک دسته جعفری ریز خرد شده طرز تهیه: برای مخلوط گوشت چرخ کرده، همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید، در این مرحله اگر می خواهید مواد نرم تری داشته باشید، می توانید 2-3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. کلم را مانند تصویر برش دهید و حدود پنج دقیقه در آب نمک در حال جوش بجوشانید. (میتونید با اب و شیر بجوشونید تا بوی بدش از بین بره آب اضافی برگ های کلم را در صافی تخلیه کنید تا آماده پیچیدن شود مواد را داخل برگ بگذاریدو آن را بپیچید. کف قابلمه تان را با برگ های کلم که استفاده نمی کنید بپوشانید تا کلم تان به ته نچسبد. تمام کلم های پیچیده شده را پشت سر هم بچینید. در یک قابلمه جداگانه، 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را سرخ کنید. با مقداری آب ان راباز کرده و نوک قاشق چایخوری نمک و شکر را اضافه کرده و ان را روی کلم ها بریزید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید. نقطه کلیدی: اگر چند قطره آب لیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید از پارگی برگ ها جلوگیری می کنید. اگر بعد از ریختن سس در قابلمه، بشقاب روش بزارید، از باز شدن دلمه ها جلوگیری می کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم اینم پیتزا بدون فر .خوشمزه و لذیذ👌👌👌امیدوارم درست کنید و از خوردن لذت ببرید. طرز تهیه خمیر پیتزا اب ولرم نصف لیوان خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد نمک نصف قاشق چایخوری شکر 1 قاشق غذاخوری روغن مایع نصف پیمانه آرد حدود 3 پیمانه ماست نصف پیمانه طرز تهیه ابتدا خمیر مایه و شکر را باهم ترکیب کرده و اب ولرم را روی آن میریزیم درون ظرفی غیر فلزی و درب بسته به مدت 7 دقیقه تا عمل بیاد . بعد تخم مرغ رادرون ظرفی شکسته و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد . نمک . ماست .روغن و خمیرمایه عمل اومده را اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم . بعد بکینگ پودر رااضافه کرده و سپس ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا جایی که خمیرنرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه . به مدت 10 دقیقه با کفی دست ورز میدیمو بعد 100 بار خمیر را پرتاب میکنیم . بعد کف ظرف را چرب کرده و خمیر رادرون ظرف میزاریم و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت به خمیر استراحت میدیم . خمیر پیتزا هر چی بیشتر بمونه خوب عمل میاد و پوک و ترد میشه . بعد از گذشت5 ساعت خمیر را هواگیری کرده و استفاده میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ بیسکوئیتی اول از همه محلبی رو‌درست می کنیم،یک لیتر شیر رو با سه قاشق نشاسته گندم پ یه قاشق پر آرد گندم،یک لیوان شکر و یه زرده ی تخم مرغ بزنید و روی اجاق بذارید و با شعله ی ملایم هم بزنید و در آخر کمی وانیل اضافه کنید و به هم‌زدن ادامه بدید تا محلبی غلیظ بشه(مثل فرنی)بعد کنار که گذاشتید و یکم خنک شد،دو‌قاشق پودر خامه رو بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا کمی فرم بگیره(می تونید بجای پودر خامه از نصف پاکت خامه صبحان استفاده کنید)حالا یه بسته بیسکوئیت پتی بور رو پودر کنید و یه قاشق ته لیوان بریزید و یه لایه از محلبی روش بریزید و روش موز یا توت فرنگی یا هر میوه ای که دوست دارید بچینید و‌بعد یه لایه پودر بیسکوئیت و یه لایه محلبی و میوه و همینجوری ادامه بدید تا چندلایه ک دوست دارید،در آخر با شکلات چیپسی و میوه تزیینش کنید و چند ساعت تو‌یخچال بذارید تا خنک بشه و بعد سرو‌کنید. @mivhe71