میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کالباس_خونگی
سینه مرغ۵۰۰گرم
زرده تخم مرغ۱عدد
سیرریزخوردشده یاچرخ شده۴عدد
هویچ نگینی وابپزشده۱عددکوچک
روغن مایع۲قاشق غذاخوری
آردذرت۱قاشق غذاخوری
نمک۱قاشق چاییخوری
فلفل سیاه کمی
فلفل قرمزکمی
زنجبیل نصف قاشق چاییخوری
پودرهل نصف قاشق چاییخوری
طرزتهیه:
سینه مرغ راباسیرداخل چرخ گوشت یاغذاسازمیزاریم خوب لهش میکنیم .نمک وزرده تخم مرغ وآردوفلفل هاوزنجبیل وپودرهل وروغن مایع رومیریزیم وخوب ورزمیدیم تاموادچسبنده شوند.هویچ وقارچ راقبلا به صورت جداخوردواب پزکردیم اضاف میکنیم
حالاسلفون پهن میکنیم وموادوروش میریزیم وخوب فرم میدیم ورول میکنیم وچنددور سلفون پیچ میکنیم وانتهاهای سلفون روبانخ گره میدیم وداخل قابلمه ای که آبجوش داره میزاریم دوساعت بپزه دراین زمان کالباس روزیرورومیکنیم تاهمه جاش خوب بپزه.بعددرش میاریم ۱۲ساعت دریخچال قرارمیدیم تاآماده بشه وخوب برش بخوره
@mivhe71
😍🤗
#كوكي_گردويي_گوله_برفي
مواد لازم:
كره به دماي محيط رسيده يك پيمانه(ميتونيد ازمارگارين استفاده كنيدكه بوي كره كمتري ميده)،پودرشكرنصف پيمانه،وانيل پودري يك چهارم ق چايخوري،آردشيريني پزي دو و يكچهارم پيمانه(ممكنه يكم بيشتر هم لازم بشه)،گردوي خوب ريز شده يك پيمانه،مقداري پودر شكر اضافي براي غلتاندن كوكيها
✍طرز تهيه:
فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد.داخل سيني فر كاغذ روغني بزاريد.
كره و پودر شكر رو با همزن بزنيد تا پفكي بشه.بعد وانيل و بعد هم كم كم آرد رو بريزيد ،در آخر گردو رو اضافه كنيد.
از خمير به اندازه دو ق غذاخوري برداريد و در دستتون گرد كنيد و با فاصله در سيني بچينيد.اگه ميخوايد كوكي ها بعد پخت هم همينطوري توپي بمونن،بهتره نيم ساعت داخل فريزر بزاريدشون ولي ميتونيد همون موقع هم بپزيد.
كوكي رو حدود پانزده دقيقه طبقه وسط فر بپزيد تا زيرش كمي طلايي بشه بعد از فر خارج و بزاريد دو سه دقيقه خنك بشن.حالا تا گرمن داخل پودر شكر بغلتونيد و بزاريد كاملا خنك بشه و بعد دوباره در پودر قند بغلتونيد.
اين شيريني تا سه روز در حالت عادي و ظرف دردار و تا يكماه در فريزر ماندگاري داره.
🎀 @mivhe71