#آش_جو
#آش_جو_ملایر
نصف پیمانه نخود
نصف پیمانه لوبیا
جوپوست کنده۱/۵پیمانه
2پیمانه کشک رقیق شده
5 عددپیاز درشت برای پیاز داغ
8 پیمانه آب قلم(من خودقلم روبا حبوبات پختم)
نمک.زردچوبه.فلفل
نعناخشک به مقداردلخواه
روزقبل حبوبات روخیس وچندبارآبشو عوض کردم
باآب وقلم گذاشتم پخته بشن.
پیازداغ درست کرده بعدازپخت حبوبات بانمک.زردچوبه.فلفل،اضافه میذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب دارشود.
🌸من کمی نعنا داغ هم به آش اضافه کردم.
۱۰تا ۱۵دقیقه مانده به سرو،کشک را اضافه کنید
در ظرف کشیده تزیین میکنیم.
۱) این آش در اصل سبزی ندارد اما اگر دوست دارید کمی اسفناج یا سبزی آش به آن اضافه کنید.(🌸من نریختم)
۲) هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
۳) برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمک روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی کرده و مواد را یک بار از صافی رد کنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط کن بریزید.
۴) لازم بود کشک را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
تاس كباب يا خوراك گوشت
پياز و ادويه و رب و تفت ميدم گوشت و اضافه ميكنم يك تيكه استخوان يا قلم اضافه ميكنم و يك ليوان اب .گوشت كه پخت بهش سيب زميني و هويج اضافه ميكنم اونها كه پختن الو اضافه ميكنم چون من دوست دارم الوهاحتما وقتي ميخوري ترش باشن اخر اضافه ميكنم يكم الوها پخت قارچ اضافه ميكنم در حين پخت هم از چوب دارچين و هل استفاده ميكنم
@mivhe71
#نان_پنیری
مواد لازم:
2 لیوان شیر
برای 18-20 نان کوچک
خمیر:
آرد 300 -350 گرم
شیر 250 میلی لیتر
مخمر 12 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
پر كردن:
پنیر 100-120 گرم
کره 40 گرم
طرز تهیه:
مخمر ، شکر ، نمک را در شیر گرم حل کنید ، هم بزنید.
آرد الک شده ، روغن نباتی را اضافه کنید. ورز دهید تا یک خمیر بسیار نرم بدست آید. آرد ممکن است کمی بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشد ، برای من 320 گرم استفاده شد.
خمیر را در یک کاسه چرب شده با روغن نباتی قرار دهید ، با سلفون بپوشانید و در یک مکان گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
برای پر کردن ، پنیر را روی یک رنده درشت یا متوسط رنده کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ، هر کدام را به یک لایه مستطیلی بپیچید ، عرض رول 0.5 سانتی متر است.
اگر خمیر چسبناک بود از آرد استفاده کنید. یک لایه خمیر را با کره نرم شده چرب کنید و روی آن پنیر رنده شده بپاشید.
یک لایه از خمیر را با کره نرم شده چرب کرده ، پنیر رنده شده بپاشید. یک سوم لایه مستطیلی را در وسط و یک سوم دوم را روی لایه اول بپیچید.
یک لایه باریک مستطیل شکل از خمیر بدست می آورید که باید به 9-10 قطعه بریده شود.
در هر یک ، برشی ایجاد کنید که به لبه های 1 سانتی متر نرسد ، سپس هر انتهای آن را بچرخانید.
نان ها را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بگذارید ، روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید بالا بیاید.
قبل از پخت با تخم مرغ زده و دانه های کنجد رومال کنید.
با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.
@mivhe71
#سالاد مرغ پنیری
۱ عدد سینه مرغ آب پز
نصف پاکت پنیر لبنه (۱۰۰ گرم)
۲ عدد ترشی فلفل قرمز کبابی
۱۰ عدد خیار شور
۱ استکان گردو
۱ دسته شوید
۶ ق غ سس مایونز
۲ حبه سیر
ابتدا مرغ رو آب پز کرده و ریش ریش می کنیم سپس توی ظرفی پنیر لبنه، سس مایونز، سیر رنده شده و شوید خرد شده رو خوب مخلوط می کنیم بعد روش گردوی خرد شده، خیار شور و فلفل قرمز کبابی رو هم اضافه کرده و هم می زنیم در نهایت مرغ ها و نمک رو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
اگه خواستیم می تونیم سالاد رو به شکل کاسه در آورده و سرو کنیم، ۴ عدد لواش رو روی هم گذاشته به وسیله لیوان یا کاسه دایره هایی ایجاد می کنیم و پشت قالب مافین قرار می دیم. تا وقتی که سفت بشه توی فر می پزیم بعد از خنک شدن لواش ها سالادمون رو داخلش قرار می دیم و سرو میکنیم.
@mivhe71
#بورانی_اسفناج_بادمجان
اسفناج ها رو پاک کرده و خوب شسته و بعد با مقدار کمی نمک پختم و خرد کردم(میتونید خرد کنید و بپزید یا مثل من بعد از پخت،خرد کنید).اسفناج رو کنار میذاریم تا کاملا خنک بشه.در صورت تمایل یکی دو حبه سیر رو کاملا له یا رنده ریز کنید و یک و نیم پیمانه اسفناج پخته رو به همراه سیر له شده به یک و نیم پیمانه ماست کم آب اضافه کردم.کمی فلفل زدم و چشیدم تا اگه نمک لازم داره اضافه کنم. بعد توی یخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه. من اسفناج ها رو خیلی ریز خرد نکردم و درشت هستن شما بنا به سلیقه خودتون ریز یا درشت خرد کنید.(برای اینکه بورانی خیلی سبز رنگ بشه میتونید فقط برگها رو استفاده کنید و ساقه اسفناج رو استفاده نکنید)
یه مقدار از بورانی رو هم قالبی درست کردم که از مراحل کار، فیلم گرفتم و توی پستهای آینده آموزشش رو میذارم.
گل روی ظرف جلویی با اسفناج بلانچ شدست(چند لحظه توی آب جوش قرار میدیم و بلافاصله توی آب یخ می ریزیم تا نرم و در عین حال خوشرنگ باقی بمونن.)گل ظرف دومی با اسفناج خام
@mivhe71