eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
برای خمیر شیرینی : ۲۴۰ گرم آرد نول یا قنادی ۷۰ گرم کره سرد ۱۰۰ گرم خامه ترش(یا ماست یا خامه صبحانه) ۵۰ گرم پودر قند الک شده ۱ تخم مرغ یک پنس نمک وانیل نصف قاشق چایخوری جوش شیرین برای داخل شیرینی : ۱۳۰ گرم گردو یا آجیل دلخواه ،ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری شیرعسل یا عسل پودر هل(اختیاری) برای خمیر شیرینی، آرد و کره رو در غذاساز یا مخلوط کن یا با دستکش، مخلوط کنین تا شن مانند شه ولی کره آب نشه، بعد بقیه موادو اضافه و هم بزنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه .اصلا زیاد ورز ندین .خمیر رو بصورت دیسک، داخل سلفون بذارین و بزارین ۳۰ دقیقه یخچال حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدومو به ضخامت ۲میلی متر باز کنین و با کاتر ببرین و روی هر قسمت مقداری از مخلوط گردو و شیرعسل بزارین و رول کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین ،بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین تا کناره هاشون سرخ شه.بعد از سرد شدن، روشون پودر قند الک کنین 💖 @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
بدون کره و گلوتن(آرد)👌🏻 این کوکی ها جزو بهترین هاست یه کوکی بسیااااار سبک، عالی و خوش طعم بدست آورم.بافتش کاملا ترده.با این مواد 18 کوکی داشتم. 🌸رسپی اختصاصی باران78🌸 👈تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم بدون پوست) 👈پودر قند 100 گرم (دوسوم پیمانه منهای یک ق چ) 👈روغن مایع 60 گرم(یک سوم پیمانه منهای "دوسوم" ق غ) 👈آرد برنج 120 گرم(دوسوم پیمانه +"دوسوم" ق غ) 👈نشاسته ذرت 50 گرم(یک سوم پیمانه) 👈شکلات چیپسی 50 گرم(یک سوم پیمانه) (من کم داشتم 🙄) 👈بکینگ پودر 1 ق چ(4 گرم) 👈وانیل کمی در ظرفی تخم مرغ و وانیل و پودر قند را با قاشق مخلوط کنید. روغن را اضافه و مخلوط کنید. آرد برنج و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، کم کم اضافه کنید. خمیر چسبناک است اصلا آرد اضافه نکنید. شکلات چیپسی ها رو که چند ساعت در فریزر بوده اند اضافه کنید. بلافاصله با دست چرب از مواد، گلوله های 20 تا 22 گرمی درست کنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس خیلی کم چرب کرده اید با فاصله بچينيد. در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشه. بعد از پخت اصلا بهشون دست نزنید تا خنک بشن و بعد با پالت به آرومی جدا کنید. 🍃نکته:خمیر اصلا استراحت نمیخواد 🌸پرچین:: من طبق معمول همیشه بافردستساز پختم به همین خاطر روی کوکیهام ترکدارنشد ولی طعمش عالی بود👌😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍 با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید. برای چشم ماهی هم زیتون بزارید. ‌ 👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چای‌خوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده. این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا