دسر هپی برنداز نوع رنگین کمانش
قالبتونو چرب کنین و بذارین تو فریزر بعد برین سراغ ژله ها برای تهیه هر لایه، هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی بخار آب جوش حل کنین و بذارین خنک شه، وقتی کامل خنک شد یک سوم لیوان شیر بهش اضافه کنین
میتونین قسمت حروف رو کاملا سفید کنین و وقتی از قالب دراوردین حروف رو رنگ کنین، برای این کار هم باید نصف بسته ژله ی آلوئه ورا رو با نصف لیوان آب جوش بنماری کنین و بعد از خنک شدن یک سوم لیوان شیر بهش اضافه کنین هر لایه رو که ریختین تو قالب، بذارین تو یخچال تا نیمبند شه بعد لایه بعدی رو آروم با قاشق یا ملاقه بریزین روش دسر باید حدود ۶ ساعت تو یخچال بمونه بعد کناره های دسر رو به سمت داخل قالب بکشید تا از دیواره جدا شه و وقتی مطمئن شدین از قالب جدا شده برگردونین تو ظرف سرو حالا میتونین با نوک انگشت یا قلم مو و رنگ خوراکی حروف رو رنگ کنین
نکته: اگر میخواین رنگ خوراکی ژله ای به دسر اضافه کنین، اول با یکمی آب جوش حل کنین هم بزنین بعد بریزین تو دسرتون و خوب هم بزنین
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیرینی_بیسکوییتی_شکلاتی
#شیرینی_بادام_زمینی #شیرینی_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
بادستور❤️فریبابانو❤️
طعم این شیرینی عالیه شما میتونید توی سایز کوچکتر هم درست کنید بجای بادام زمینی از هر نوع مغزی میتونید استفاده کنید میتونید فقط از بیسکویت استفاده کنید وخمیر بادامی را حذف کنید طعم بیسکویت عالی وترده
مواد لازم
تخم مرغ1 عدد
پودرقند یا شکر دانه ریزنصف پیمانه
روغن مایع.نصف پیمانه
اردیک و سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر1ق چ
وانیل....کمی
پودرکاستردیانشاسته ذرت2ق غ
بادام زمینی150گرم
شیرعسلی به مقدار لازم
شکلات قهوه ای وسفید جهت تزیین
تخم مرغو وانیل وشکر را با همزن دستی در حد مخلوط شدن بزنید یکدست که شد روغن را اضافه ومخلوط کرده بعد پودر کاسترد را اضافه ومخلوط بعد یک لیوان آرد وبیکینگ پودررا اضافه ومخلوط کرده یکدست که شد مابقی ارد راکم کم اضافه ومخلوط کرده تا خمیری صاف ولطیف وبدون چسبندگی بدست بیاد خمیر را دوقسمت کرده بین دوتکه کاغذ روغنی باز کرده وبا کاتر دلخواه قالب بزنید وسینی فر را کاغذ روغنی بیندازید وشیرینی را توی فر بچینید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه بمدت تقریبی بیست دقیقه تا زیر شیرینی طلایی بشه
بادام زمینی را کمی تست کنید تا مزه خامی نده بعد پودر کنید وکم کم شیرعسلی را بهش اضافه کنید تا مثل خمیر بشه بین دوکاغذ باز کنید وبعد کیسه فریزر روش بکشید وبا کاتر گرد با سایز مناسب وسط شیرینی قالب بزنید خمیر قالب خورده را وسط شیرینی بذارید شکلات قهوه ای را اب کرده با یه قاشق روغن مایع مخلوط کرده وروی شیرینی را کاور کنید وبا شکلات سفید تزیین کنید اگر خواستید ساده باشه خمیر وسط شیرینی را با شکلات بچسبونید وتزیین کنید.
🌸من طبق معمول همیشه بدون فربافردستساز20 دقیقه پختم.
@mivhe71
#سالاد_مرغ_و_پاستا
سالاد پاستا و مرغ یک سالاد خوشمزه و راحته که میتونید به عنوان یک سالاد کامل سرو کنید و از طعم عالیش لذت ببرید 😍
مواد لازم:
سینه مرغ پخته ۱ عدد
پاستا ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
خیارشور خرد شده نصف پیمانه
ذرت کنسروی ۱ پیمانه
مایونز ۳ قاشق غذاخوری
ماست یونانی یا پرچرب ۶ قاشق غذاخوری
شوید تازه و ریز خرد شده ۵ ق غ
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل سیاه بمقدار لازم
.
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ هم جداگانه به همراه پیاز و کمی زردچوبه ، نمک و فلفل بپزید و بعد از پختن و خنک شدن خرد کنید.
سپس پاستاها را طبق دستور روی بسته در آبجوش پخته و آبکشی کرده و کنار گذاشته تا آب آن کاملا خارج شود و در یخچال قرار داده تا خنک شود.
سپس در یه کاسه بزرگ تمام مواد (شامل پاستا ، مرغ ، ذرت ، خیارشور، فلفل دلمه ای، ماست ، مایونز ، شوید ، پودر سیر ، آبلیمو، نمک و فلفل) رو باهم مخلوط میکنیم و هم زده و در ظرف موردنظر سرو کنید. نوش جان 😋😍
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@mivhe71