#_موهیتو
موادلازم:
نعناع 7-8 برگ بزرگ
لیمو ترش 2 عدد
عسل 1 ق غذاخوری
آب گاز دار یا دلستر لیمویی 1 قوطی
یخ به مقدار زیاد
طرزتهیه:
ابتدا؛ لیموترشها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوطکن بریزید.
عسل و یخ را نیز به آنها اضافه کرده و مخلوطکن را روشن کنید و آنقدر مواد را ترکیب کنید تا به شکل پودری دربیایند.
نعناعهای شستهشده و تمیز را نیز داخل مخلوط کنبریزید و یا آنها را ساطوری و ریز کرده و به یخمال لیمو و عسل اضافه کنید.
در نهایت اسپرایت، آب گاز دار یا دلستر لیمویی را به مواد اضافه کرده موهیتو را در لیوان بلندی ریخته و سرو کنید.
نکته:
معمولا در مدل کافی شاپی، لیموترش را با پوست داخل میکسر میریزند که به این ترتیب، رنگ موهیتو تیرهتر و طعم آن بسیار قویتر خواهد بود.
در صورتیکه تلخی پوست لیمو را دوست ندارید، لیموها را پوست گرفته و آنها را آب بگیرید و با مواد دیگر ترکیب کنید.
در مدل کافی شاپی تهیه موهیتو از مقدار نعناع بیشتری استفاده میشود
@mivhe71
#حلوا_کدو_حلوایی
آرد نصف لیوان
شکر نصف لیوان
پوره پخته شده کدو حلوایی یک لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
آب نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
پودر هل نصف چ .
ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید با مقدار کمی آب بگذارید تا پخته شود و آبش کشیده شود و سپس با غذا ساز یا میکسر کدو حلوایی را پوره کنید .
درون قابلمه ای آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد زعفران دم کرده و هل و گلاب را به ان اضافه کنید .
آرد را درون تابه ای بریزید و با حرارت متوسط تف دهید ، زیاد آرد را تف ندهید که تیره شود ، در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست .
سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به ان اضافه کنید.
سپس پوره حلوا و شهد را کم کم به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود .
سپس حلوا با صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید تا حلوا براق و یکدست شود و در ظرف کشیده و تزئین کنید .
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#غذای_نونی
#سالاد_رشته_پلویی
اینم یک وعده غذایی کامل ومقوی وعالی برای همه اعضای خانواده سالاد رشته پلویی
مواد لازم رشته پلویی پخته شده ،سینه مرغ پخته شده،ذرت پخته شده ،فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ،خیار شور خرد شده ،جعفری خرد شده وشوید خرد شده ودلخواه،نمک و ادویه وآب لیمو،روغن زیتون
طرز تهیه ابتدا رشته را در کمی روغن تفت داده وسپس آب مرغ یا معمولی اضافه کرده ودم میکنیم وبعد مواد لازم به اندازه های دلخواه به این سالاد اضافه میکنیم
@mivhe71
#قرابیه_باروغن_مایع
1 لیوان روغن مایع(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی ، کاملا سرپر نباشد)
4 قاشق غذاخوری پودر قند
نصف لیوان نشاسته(نشاسته ذرت یا گندم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
2.5 لیوان آرد(حدودی)
طرز تهیه:
روغن مایع ، پودر قند ، نشاسته و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با قاشق خوب هم بزنید.سپس بکینگ پودر و یک لیوان آرد را بریزید و باز با قاشق هم بزنید. تمام آرد را یکجا نریزید. آرد را کم کم و به اندازه ای که لازم است بریزید. خمیر قرابیه باید نرم باشد و به دست نچسبد. این خمیر چون با روغن مایع درست شده از ظاهر خمیر ، به نظر میرسد که خمیر خرد میشود ولی وقتی دستتان می گیرید راحت شکل میگیرد. مقداری از خمیر را بردارید و با دستتان فشار داده آرام شکل گرد بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. موقع گرد کردن خمیر اگر فشار بدید ممکن است خمیر خرد شود دقت کنید.
در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر قرابیه کمی سرخ شود بپزید(حدود 20 دقیقه بپزید) بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید و سرو کنید. میتوانید بدون پودر قند هم سرو کنید. قرابیه کمی سفت است ولی در دهان آب میشود.نوش جان
Turkyemekler
@mivhe71
#ژله_رنگین_کمان_داخل_جام🍝🌈
🔸از هر طعم ژله سه چهار قاشق برداشتم با یک لیوان اب جوش بن ماری کردم و توی جام ها ریختم گزاشتم یخچال... و مابینشون وقتی کامل سفت شدن لایه سفید رنگ رو ریختم ، که شامل یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا بود با یک لیوان آب جوش و وقتی خوب خنک شد یک لیوان بستنی هم دمای محیط رو اضافه کردم و خوب هم زدم تا دو رنگ نشه
به همین ترتیب تا آخر لایه ها رو ریختم و گذاشتم یخچال.
🔸ژله های من با طعم های بلو بری و آلبالو و لیمو و موز و پرتغال بود
🔻برا خوشرنگ شدن به هر کدوم یکی دو قطره رنگ خوراکی مجاز اضافه کردم
@mivhe71
#تزیین_برنج
احتیاج به طرف های خوشگل و فانتزی داری
میتونی خورشت رو داخل ظروف و برنج هارو هم با گردو و پوست پسته تزیین کنی
#سالگرد_ازدواج
#پاگشایی_عروس
🎀 @mivhe71
#سس_شکلاتی🍫
نصف لیوان آب
نصف لیوان شیر
1قاشق غذاخوری آرد
2قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری شکر
👇🏽👇🏽👇🏽
همه مواد را در یک ظرف کوجک گود بریزید و روی گاز
مداوم به هم بزنید و بپزید و وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کنید و بدلخواه 40 تا 50 گرم شکلات در آن
میتوانید بریزید و تا داغ است هم زدن را ادامه دهید تا
شکلات در سس آب شود و در آخر روی کیک بریزید.
👉🏽 @mivhe71
#خوراک_مرغ_قارچ 🍄
از جمله خوراکهای خوشمزهای هست که در مدت زمان کمی حاضر میشه. شیوه پخت خوراک مرغ و قارچ به این صورت هست: برای تهیه خوراک مرغ و قارچ در ابتدا مرغ را خرد میکنم و با پیاز تفت میدم تا رنگ پیازها طلایی بشه. در ادامه ادویههای لازم مثل نمک، فلفل و رب را اضافه میکنم و پس از اون مقداری آب به مخلوطمون اضافه میکنم و نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه. در ادامه سیب زمینی، قارچ و فلفل دلمه را جدا جدا سرخ میکنم. در نهایت بعد از اینکه مرغ پخته شد، تمام مواد را با هم مخلوط میکنم. میزان غلطت این غذای خوشمزه بستگی به ذایقه خودتون داره و می تونید متناسب با ذائقتون رقیق یا غلیظترش کنید. همچنین برای طعم بهتر خوراک میتونید از زعفران دم کرده هم استفاده کنید. خوراک مرغ و قارچ مون آماده هست.
👉🏽 @mivhe71
سالادپنیرقالبــــــــــــی👆
بيسكوئيت ترد نمكى 200گرم
كره85 گرم
پنيرخامه اي 350گرم
ماست خامه اي 200 گرم
پنيرپارمزان 2ق س
فلفل دلمه رنگي 1پيمانه
ژامبون خرد شده 100گرم
پيازچه خردشده 3ق س
سيررنده شده 1حبه
سس مايونز 1/2 پيمانه
پودرژلاتين 2ق س
آب سرد 1/2 پيمانه
مثل چیز کیک درست میشه کاملا...ترد و پودر میکنید با کره ورز میدید ته قالبتون پرس میکنید و باقی موادم مخلوط میشه واسه رویش.
نوش جان
@mivhe71