میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلیم
گندم پوست کنده یک لیوان کاملا سرپر
برنج ایرانی یک چهارم لیوان
گوشت ران گوسفند یا سینه ی مرغ یا بوقلمون حدود ۲۰۰ گرم
👈گندم پوست کنده رو از شب قبل با اب معمولی خیس کنید
👈گوشت رو با یک عدد پیاز وکمی فلفل سیاه وکمی زردچوبه و مقداری اب بزارید تا خوب بپزه
👈گندم و برنج رو تو یه قابلمه ک گنجایش داشته باشه با ده لیوان اب بزارید تا با حرارت ملایم بپزه از همون لیوانی ک باهاش گندم رو پیمونه کردید برای ابش هم استفاده کنید ، دو ق غ روغن هم بهش اضافه کنید و دربش رو بزارید تا دوساعت و نیم خوب بپزه و له بشه،
حالا با هندی میکسر یا گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید ،شما از هر وسیله ای ک تو خونه دارید میتونید استفاده کنید مثل غذا ساز و..
حالا روی یک قابلمه یه ابکش ک سواراخهاش درشت نباشه بزاید و حلیم رو توی ابکش بریزید و با پشت یک کفگیر نرم سیلیکونی یا با دست مدام روی مخلوط بکشید تا مایع حلیم از ابکش رد بشه و پوسته هاش بمونه ،از سبوس هایی که باقی مونده میتونید برای تهیه سوپ استفاده کنید
سپس گوشت رو با گوشتکوب کاملا له کنید،کمی حلیم به گوشت اضافه کنید تا نرم بشه و راحت کوبیده بشه سپس با حلیم مخلوط کنید ، گوشت بعد از پخت نصف استکان اب داشت ک من اون رو هم به حلیم اضافه کردم همراه یک قاشق چایخوری نمک ،این مقدار نمک لازمه حتی اگر حلیم رو با شکر میخورید نباید این مقدار نمک رو حذف کنید چون حلیم خیلی بی مزه میشه،حتی اگه لازمه باید نمک بیشتری بهش بزنید
اگرسفت بود بهش کمی آب جوش اضافه و برای سی دقیقه بذارید حرارت ملایم جا بیافته و کشدار بشه تو این مدت که روی حرارته باید هر یک دقیقه هم زده بشه تا ته نگیره
shur_o_shirin
@mivhe71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
#فتــوحـــات_رزق_و_روزی
🌺امام صادق ع فرمود:
هرکه عصر #پنج_شنبه ۴۰بار سوره نصر را بخواند،خدای مهربان چنان #رزق و #روزی مادی و معنوی اورا وسیع و زیاد میکند،
که آن موجب تعجب و شگفتی خود شخص میشود امروز #پنجشنبه است این مستحب را عمل کنیم و ثواب آنرا #شب_جمعه هدیه کنیم به اهل البیت ع ، #اهل_قبور، خصوصا ذوالحقوقمان🌻
#سورة_النصر
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾
وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا﴿٢﴾
فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾
🌹ذکر #استغفار آخرین ساعات
روز #پنجشنبه 🌹
مستحبّ است كه در آخر روز پنجشنبه به اين نحو استغفار كنند:
کپی با ذکر صلوات به نیت فرج
@mojtahedie71
🍭#توپك_كدو_حلوايي🍭
🍪بيسكوييت جوانه پودر شده ٢٠٠ گرم
كدو حلوايي پخته و له شده. ٢٠٠ گرم
فندق اسياب شده. سه ق غ
پودر نارگيل. دو ق غ
🥜مواد را با هم مخلوط و خوب ورز ميديم ،سپس اندازه گردو جدا كرده و با دست خيس شكل ميديم تو پودر نارگيل غلطونده و بعدم تو يخچال يكساعت استراحت ميديم .طعمش عاليه..
@mivhe71
#سیر_قلیه
🥘نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید👌🏼
@mivhe71
#دسر_تکنفره
#دسر_لیوانی
#پاناکوتا
دولیوان شیر و نصف لیوان شکر و یک پاکت خامه صبحانه زده شده و نوک ق چ وانیل رو مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا قشنگ مخلوط شه. نباید بجوشه از لبه ها که میخواست شروع کنه به جوشیدن زیرش رو خاموش میکنیم و سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بنماری شده رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم کمی از حرارت بیافته.
بعد پاناکوتا روداخل لیوان میریزیم
بعد از نیم بند شدن، انگورهای نصف شده رومیچینیم.و ژله آلوورای سردشده رو روش میریزیم تا ببنده. بعدموقع سرو با انگور تزیین میکنیم
@mivhe71
#حلوا_سه_رنگ_مدرن
#افطاری
موادلازم
⭕️آرد گندم ٥٠٠گرم،پودرقند١٧٥
گرم، روغن جامد به مقدار لازم(من يك ونيم پيمانه استفاده كردم)،پودر پسته يك پيمانه،پودرهل مقدارى،پودركاكائو دوق غ
⭕️مواد لازم براى لايه سوم
آردنخودچى ٢٥٠گرم،روغن جامد١٢٥گرم،پودرقند١٠٠گرم
پودرهل مقدارى
⭕️دستور:
ابتدا آرد رو داخل تابه رو حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بوى خاميش گرفته بشه(حدود٣٥دقيقه)وكمى تغيير رنگ بده،آرد رو الك ميكنيم وپودر قند الك شده رو اضافه كرده ،درظرفى جدا گانه روغن جامدرو داغ ميكنيم كم كم به مواد اضافه ميكنيم تا زمانى كه خمير بشه نه خيلى شل نه خيلى سفت پودرهل رم اضافه ميكنيم (ميتونيد تو كليپ مشاهده كنيد)موادرو دوقسمت ميكنيم به يكى پودر پسته اضافه ميكنيموخوب مخلوط ميكنيم،(درصورت تمايل چندقطره رنگ خوراكى براى خوشرنگتر شدن حلواى پسته اى)
براى قسمت شكلاتيمون پودركاكائو رو روى خمير الك ميكنيم ومخلوط)
براى لايه ى سوم
آردنخودچى رو داخل تابه(حدودأ ١٥دقيقه)تفت دادم
روغن جامد رو درظرفى جداگانه داغ كرده كم كم به آرد نخودچى كه از روى حرارت برش داشتم اضافه ميكنيم،سپس پودرقندرو اضافه وپودرهل ومرتب هم ميزنيم تا يكدست بشه
داخل سينى به ابعاد ٢٠*٣٠ با پلاستيك بپوشونيد ابتدا حلوا پسته اى ريخته صاف ميكنيم كمى كه خودشو گرفت لايه ى شكلاتى رو پهن كنيد لايه ى آخرم حلوا نخودچى
كمى استراحت بديد تا كاملا خنك بشه براحتى برش بديد (مثل كليپ)
fatima_moeni
🆔 @mivhe71