#کاستر
مواد لازم:
شیر2لیوان
پودر کاستر2ق غ
شکر2ق غ
شیرخشک2ق غ
طرز تهیه:
کاستر یه دستر خوشمزه است که خیلی راحت درست میشه.
همه مواد ذکر شده رو میریزیم تو شیر سرد دقت کنید "شیر سرد "و بعد از اینکه هم زدیم و از حل شدن مواد مطمئن شدیم به مدت 10-15دقیقه در حدی که ببینید مواد یکمی غلظت گرفته و شیر به جوش امده خاموشش کنید.
دقت کنید مدام و مدام هم بزنید تا ته نگیره.
توی ظرف سرو کنید و بعد از سرد شدن بذارید یخچال تا خنک بشه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلوای بیسکویتی مناسب سفره افطار و.....
مواد اولیه : برای 8 نفر
گلاب 1/2 لیوان
هل و زعفران به مقدار لازم
آب 3/4 لیوان
بیسکویت (پودر شده) 2 لیوان
کره+ روغن 3/4 لیوان
شکر 3/4 لیوان
بیسکویت پتی بور. همه جا موجوده. در دسترس همه هم هست. شما باید دو بسته بخرید ولی همه اش استفاده نمیشه.
طرزتهیه :
بیسکویت رو آسیاب کنید و بعد حتما الک کنید.
بیسکویت رو بریزید توی دیگ و روی حرارت بسیار بسیار بسیار ملایم اجاق مرتب همش بزنید.
یعنی آنی میسوزه.
مرتب هم بزنید که کمی رنگش تیره تر بشه و عطرش عوض شه.
اگر کنترلش براتون سخته مرتب از روی حرارت بردارید و باز بذارید سر جاش.
اگر هم خیلی براتون سخته که اصلا این مرحله اش رو حذف کنید.
در اینجا از ترکیب کره و روغن استفاده شده اینکه شما از چه روغنی استفاده میکنید و اینکه اصلا کره استفاده میکنید یا نمیکنید در اختیار خودتونه.
روغن رو کم کم اضافه کنید. ممکنه همه اش نیاز نشه یا اینکه بیشتر بخواد. بستگی به میزان جذب بیسکویت داره و اینکه شما چقدر خوب آسیابش کرده باشید و دانه ریز باشه یا دانه درشت.
زمانی که به غلظت رسید از اضافه کردن روغن دست بکشید.
یعنی باید بصری کار کنید.
با حرارت ملایم همش بزنید تا باز رنگش تیره تر شه و عطرش عوض شه.
زیاد هم نیاز نیست حرارت ببینه.
آب و شکر و زعفران و هل رو روی حرارت بذارید و هم بزنید همین که یک قل خورد بسشه.
از روی حرارت برش دارید.
بهتره که اول شربت آب و شکر رو درست کنید و بعد مخلوط بیسکویت و روغن رو آماده کنید.
حالا شربت رو توی مخلوط بیسکویت و روغن میریزیم.
توجه داشته باشید دیگی که حاوی بیسکویت و روغنه نباید روی اجاق باشه.
میتونید هل رو هم با پوست آسیاب منید و بعد الک کرده و استفاده کنید
ویا میتونید زعفران رو دم بدید و هل رو هم بدون پوست آسیاب کنید. این دیگه اختیاریه.
اینکه چقدر هل و زعفران توش بریزید هم دست خودتونه. اگه دوست دارید عطرش قوی باشه زیاد بریزید.
همینطور بدون اینکه روی حرارت بذاریم همش میزنیم تا کاملا مخلوط شه.
سپس میذاریم روی اجاق و با شعله متوسط بهش حرارت میدیم و مرتب هم میزنیم.
خیلی سریع شروع میکنه به غلیظ شدن. در همین مرحله گلاب رو هم اضافه کنید.
مرتب غلظتش رو به این شکل چک کنید و هر زمان از سفتی حلوا راضی بودید از روی حرارت برش دارید.
به سرعت خیلی زیادی حلوای شما قوام خواهد اومد.
حلوا رو توی دیس بکشید یا اینکه توی کاسه های کوچک سرو کنید.
بهتره حلوا رو تا لحظه سرو خارج از یخچال نگه دارید.
این حلوا روغن نمیندازه . البته اینجا روغن زیادی هم توی حلوا استفاده نشده که بخواد روغن پس بده و روی کاسه های حلوام روغن وایسه.
با این میزان شما حدودا برای هشت تا ده نفر حلوا خواهید داشت. تا جایی که امکان داشت شکر و روغنش رو کم کردیم. ولی دیگه از این کمتر باشه کیفیت حلوا پایین خواهد آمد.
💥توصیه میکنم برای دست اول نیمی از رسپی حلوا رو درست کنید و اگر راضی بودید میتونید چند برابرش رو برای مراسمات یا افطاری خانواده تهیه کنید.
طعمش خیلی خوبه.
عطرش هم عالیه.
رنگش هم تیره و خوشگله.
به نظرم میشه حلوا رو با اون پودر بیسکویتی که درشت دانه بود و از الک رد نشد و مقداری پودر پسته یا خلال پسته سبز خوشرنگ با سلیقه فراوان زیبا تزئین کرد.
التماس دعا!
@mivhe71
#یخنی
لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه.
کمی رب
چند تا گوجه گیلاسی
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
نوش ج
@mivhr71
#اسموتی_هلووانبه🥭🍑
#نوشیدنی_کافی_شاپی
محتویات :
هلو پوست کنده و خرد شده ۱عدد
انبه خرد شده ۱عدد
هویج بزرگ خرد شده ۲عدد
آب لیمو ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
شیر بادام ۱/۲ فنجان
مواد را در بلندر ریخته و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. این نوشیدنی غلیظ است، اگر دوست داشتید خودتون شیر بادام اضافه کنید.😉
🆔 @mivhe71