#زرشک پلو
یه دونه پياز درشت رو رنده ميكنم و با كره يه خورده تفت ميدم تا به اصطلاح سبك شه ادويه جات شامل ( نمك، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه و گاها مقداري زيره) به اضافه ي يك قاشق رب و يخورده زعفرون و يه دونه فلفل دلمه اي كه نسبتا درشت خرد شده ( كه بعد از پخت بتونم راحت از آب مرغ خارجش كنم) رو به پياز اضافه ميكنم و بعد هم تكه هاي مرغ رو اضافه ميكنم و اجازه ميدم تا با پياز و ادويه جات يخورده سرخ شن در مرحله آخر ١ الي ١/٥ ليوان آب به تابه حاوي مواد اضافه ميكنم و زير شعله رو كم ميكنم و اجازه ميدم مرغهام خوب بپزه و جا بي افته ده دقيقه قبل از سرو مقداري زعفرون دم كرده روي مرغها ميريزم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
نون خامه ای عالی
تخم مرغ ۵ عدد
آب ۴۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
روغن مایع. ۱۰۰ گرم
عسل یا شربت بار. ۱ ق غ
بگین پودر ۱/۲ ق چ
وانیل. ۱/۴ ق چ
طرز تهیه
آب رو با روغن میزاریم جوش بیاد( علت اینکه از روغن جامد یا کره استفاده نمیشه به خاطر اینه که حالت خمیری پیدا نکنه و ماسیده نشه)
وقتی آب شروع به قل قل زدن کرد آرد و بکینگ پودر رو که باهم مخلوط کرده بودیم به طور یک دفعه اضافه میکنیم و سریع هم می زنیم خمیر نباید دون دون بشه و باید یکدست صاف و نرم باشه، ۳ تا ۵ دقیقه به طور مرتب هم می زنیم با شعله متوسط بعد خمیر را از ظرف خارج می کنیم و باز کنیم تا خنک بشه بعد داخل ظرف ریخته با دست ورز می دهیم بعد شربت بار رو اضافه میکنیم اگه خواستید عسل اضافه کنید ،عسل رو با یک قاشق آب جوش رقیق کنید بعد به مواد اضافه کنید
عسل باعث میشه نون خامه ای خوش رنگ بشه با همزن می زنیم یا میتونید با دست مخلوط کنید بعد دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ ۳۰ ثانیه با همزن هم می زنیم تخممرغ آخر را همراه با وانیل اضافه می کنیم
بهتر از سینی گالوانیزه استفاده کنید و سینی لعابی نباشه کف سینی را کاغذ روغنی بگذارید خیلی کم چرب کنید بعد خمیر آماده شده را با استفاده از قیف و ماسوره شکوفه مثل تصویر ماسوره بزنید می تونید از قیف بدون ماسوره هم استفاده کنید بستگی به سلیقه خودتون داره فقط حواستون باشه فضا برای پف کردن خمیر تون بزارید چون کاملا شیرینی دو برابر میشه توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم بپزه فقط اگه دما تون زیاد بود و دیدید زیرش داره تیره میشه دما ۱۰ تا ۲۰ درجه پایین بیارید احتیاج به روشن کردن گریل نیست اگر خواستید به میل خودتون روشن کنید که رنگش تیره تر بشه ولی من پیشنهاد نمیدم
دما برای توستر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد باز طبق همون دستوری که بالا گفتم عمل کنید اگه دیدید زیاد داره تیره میشه سریع درجه رو پایین بیارید بزارید کامل ۴۰ دقیقه داخل فر بمونه تا نون خامه ای تون خشک بشه بعد از فر دربیارید بگذارید کاملا سرد بشه و داخلش رو با خامه قنادی فرم گرفته شده کامل پر کنید
امیدوارم درست کنید و کنار عزیزانتون لذت ببرید☺️💐
@mivhe71
#فطیر_دامغانی
مواد اولیه:
خمیر نان بربری یک چانه
زردچوبه یک ق غ
نمک و فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
سیبزمینی آبپز و رنده شده نصف چانه خمیر
کنجد بو داده و پیاز داغ از هرکدوم یک پ
زعفران آبشده یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ دو عدد
طرزتهیه:
* ابتدا سیبزمینیها را در روغن مایع با پیازداغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت میدهیم.
* روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله ( به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله ( به اندازه نارنگی) از خمیر سیبزمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول میکنیم و در هم میتابانیم و از طول آنها را در هم فشرده میکنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتیمتر پهن میکنیم.
* زردهی تخممرغ و زعفران آبشده را مخلوط کرده روی خمیرها میمالیم.
* سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی میچینیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد میگذاریم.
* در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر میگذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.
نکتــه:
خمیر نان باید حتماً حاوی خمیر مایه باشد تا نان ترد و پوک شود.
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
🔴 #ذکر_پولدار_شدن
💠 به خط عالم ربانی آیتالله #کشمیری نوشته شده است که:
برای #پولدار شدن فرموده بودند:
هر روز #هفت_مرتبه دعای زیر را بخواند، بسیار #مجرب است و از #اسرار_پنهان است:
✍ «بِسمُ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم،اللَّهُمَّ إِنّی ضَعیفٌ فَقَوِّنی،اللَّهُمَّ إِنّی ذَلیلٌ فَأَعِزَّنی،اللَّهُمَّ إِنّی فَقیرٌ فَاَغنِنی،بِرَحمَتِکَ یا أَرحَمَ الرّاحِمینَ.
🔺 به نام خدای بخشنده مهربان خدایا من #ضعیف هستم پس مرا قوی و نیرومند کن! من #ذلیل هستم پس به من عزّت و آبرو بده! من #فقیر هستم پس مرا بینیاز کن به واسطهی رحمتت! ای رحم کنندهترین رحم کنندهها!
📙 تحفه رضوی، ص ۳۸
@mojtahedie71
#کتلت گوشت و قارچ
برای تهیه این کتلت خوشمزه ابتدا قارچها رو خرد کرده و داخل تابه اب اضافه اون رو میگیریم و کمی سرخ میکنیم و بعد از سردشدن ریز خرد کرده و یا داخل غذاساز ریز میکنیم و با گوشت چرخکرده و ادویههای دلخواه و پیاز و سیب زمینی رنده شده که اب اون رو گرفتیم و پودرسوخاری مخلوط و سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روغن اضافی اون رو روی دستمال حوله میگیریم
@mivhe71