eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای کیک : * ۴ عدد تخم مرغ * ۱ لیوان شکر * ۱/۵ لیوان آرد * ۱۰ گرم بکینگ پودر * ۵ گرم وانیل * ۱ ق چ پوست لیمو رنده شده مواد لازم برای شربت شیر : * ۴ لیوان شیر * ۱ استکان شکر * ۱ بسته خامه (۲ بسته خوشمزه تر میشه) مواد لازم برای سس توت فرنگی: * ۵۰۰ گرم توت فرنگی * ۴ ق غ شکر * ۲ ق م پر نشاسته (نشاسته ذرت استفاده کردم) * ۱ فنجان قهوه خوری آب * خامه زده شده طرز تهیه : تخم مرغها و شکر را باهم آنقدر می زنیم تا به غلظت سس مایونز شود. باقی مواد را نیز اضافه می کنیم و با کفگیر خوب هم می زنیم. داخل قالب چهارگوش کاغذ روغنی پهن کرده و مایه کیک را داخلش می ریزیم. داخل فر ۱۷۵ درجه که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم تا بپزد. کنترل کنید تا زمانی که روی کیک کمی سرخ شد آماده است. برای شربت شیر، ابتدا شکر را در یک لیوان شیر حل می کنیم روی اجاق میگذاریم تا گرم شود ولی نجوشد. باقی شیر و خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم سپس داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود. توت فرنگی ها را با شکر پوره می کنیم سپس روی اجاق می گذاریم تا بجوشد سپس نشاسته را در آب حل کرده و فورا به قابلمه اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. یک ق چ کره اضافه کنیم تا براق شود. ۱ تا ۲ دقیقه بعد از روی شعله برداشته و می گذاریم سرد شود. کیک که بعد از فر کمی سرد شده را با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم و شربت شیر سرد شده را روی آن می ریزیم. خامه زده شده را همه جای کیک پخش کرده و صاف می کنیم. سس توت فرنگی که کاملا خنک شده را روی آن پخش کرده و صاف میکنیم سپس یک شب داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند. هنگام سرو کیک را برش داده و به شکل دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان 😋😍😊🍰 kakulelimutfak @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکی مرکبات مواد لازم ارد یک پیمانه +۳ق غ پودر قند چهار ق غ روغن مایع دو و نیم ق غ تخم مرغ یک عدد وانیل کمی بکینگ پودر نصف ق چ رنده پوست پرتغال یا لیمو یه ق چ تخم مرغ و پودر قند الک شده ووانیل و رنده پوست پرتغال یا لیمو رو با همزن دستی بزنید یکدست ک شد روغن مایع رو اضافه کنید مخلوط کنید. در اخر ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید تا خمیر نرمی داشته باشید. روی صفحه کارتون کمی ارد بزنید خمیر رو با وردنه پهن کنید ک کاتر بزنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید شیرینی ها رو داخلش بچینید ب مدت ۲٠دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید. بعد پخت خنک شد وسط شیرینی رو کرم شکلاتی بزنید و فیکس کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید. این شیرینی طعم فوق العاده ای داره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
._دنت_طالبی شير....٣پيمانه دنت طالبي .....2عدد پودر ژلاتین....۵ ق غذاخوری شکر.....5 تا 7 قاشق غذاخوری (من نصف پیمانه پوره طالبی هم ریختم) 👇🏽👇🏽👇🏽 ابتدا ژلاتین رو روی نصف پيمانه شير ریخته.روی بخار کاری می زاریم، تا یکدست و روان بشه.شکر را روی بقیه شیر ریخته روی گاز قرار دهید.فقط در حدی که شکر حل بشه.احتیاج به جوشیدن نداره.بزارید خنک بشه.بعد مخلوط ژلاتین و شیر را اضافه کنید.بعد دنت ها رو بریزد.و پوره طالبیتون(این مورد دلخواه) .، مواد رو داخل قالب بریزد.در یخچال بزارید حدود ۶ ساعت تا خودشو بگیره .بعد آهسته از قالب خارج کنید. 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
دونات پیتزا 🌹 از دوست نازنینم مینا جان بخاطر در اختیار این دستور تشکر میکنم مواد لازم : برای حدودا ۴۰ تا ۴۵ عدد دونات پیتزا 🌷پودرخمیرمایه ۱قاشق غذاخوری 🌷شکر ۱ قاشق غذاخوری 🌷شیرولرم یک دوم پیمانه 🌷آب ولرم یک دوم پیمانه 🌷نمک به مقدار لازم 🔴۱ قاشق چایخوری 🌷روغن مایع یک چهارم پیمانه 🌷آرد نان به میزان لازم نزدیک به 450گرم ولی بسته به جنس اردممکن است کمتریابیشترمصرف شود 🌷تخم مرغ ۱ عدد 🌷کالباس ریزرنده شده یک و نیم پیمانه من دو پیمانه حدودا ۲۰۰ گرم ریختم بهتره ازکالباس خونگی استفاده کنین.🔴با گوشت مرغ پخته هم قابل جایگزینی است 🌷فلفل دلمه ای خردشده ۱عدد 🔴بهتره رنده شود و آبش گرفته شود میزان کالباس وفلفل رابسته به سلیقه می توان کمی بیشترریخت. 🌷ازقارچ خردشده وپنیرپیتزاهم به دلخواه می توان استفاده کرد 🌷🔴من پنیر پیتزا رو حدودا یک دوم پیمانه زدم تا یک پیمانه هم میشه افزایشش داد 🔴میتونید از پیاز سرخ شده که روغنش گرفته شده یا جعفری خورد شده هم استفاده کنید 🔴آویشن و زردچوبه و فلفل هم فراموش نشه خوش طعمش میکنه 🔴من خودم آویشن رو ۱ قاشق چایخوری و زردچوبه و فلفل رو هم یک دوم قاشق چایخوری ریختم بسته به ذائقه قابل تغییره طرز تهیه :   درابتدا شکر را با آب ولرم مخلوط کنید سپس خمیرمایه راروی آن بپاشیددرظرف را بگذارید و ۵ دقیقه زمان دهید تا خمیرمایه عمل آید، تخم مرغ، شیر،روغن ونمک 🔴آویشن و زردچوبه و فلفل راداخل ظرفی دیگر بریزید کمی هم بزنید تا تخم مرغ ازلختی درآید خمیرمایه رانیز بیفزاییدسپس یک لیوان آرد بر روی موادالک کنید،باقاشق هم بزنیدمایه رقیقی خواهیدداشت،کالباس رنده شده وفلفل دلمه ای 🔴جعفری بدلخواه رابیفزاییدهم بزنیدسپس مابقی آرد را کم کم شروع به ریختن کنیدتاجایی که خمیرنرم وکمی چسبنده شکل گیرد. این خمیربه دلیل داشتن فلفل دلمه کمی چسبنده است    پس آردبیش ازحدبخوردخمیرندهیدوهرازگاهی کمی دستتان راچرب کنیدتاچسبندگی آن کمترشود،روی خمیررابپوشانیدوبه مدت  یک ساعت درمحیط آشپزخانه استراحت دهیدتاحجم آن دوبرابرشود،پس ازان خمیرراروی سطح اردپاشی شده باوردنه به ضخامت یک سانت پهن  کنید_تاحدی آردبپاشیدکه خمیربه وردنه وسطح کارنچسبدبا قالب دونات قالب بزنیددرصورت نداشتن قالب بایک لیوان گرد قالب بزنیدووسط هرخمیرراباسربطری ویا..خارج کنید،   روی خمیرهای قالب زده رانیزمی توان به مدت ده دقیقه دیگربپوشانیدتاپف دوم کنندونانها پوکترشوند،سپس آنها را درروغن داغ شناوروباحرارت ملایم سرخ کنید. باحرارت زیادسرخ نکنیدچون زیروروی دونات سریع سرخ شده ومغزآن پوک وپخته نخواهدشد. پس ازسرخ کردن روغن اضافه آن رابگیریدودرظرف دربسته قراردهید.   نکته 🔴 خمیررابه قطریک سانت پهن کنیدتادوناتها بیش ازاندازه پف نکنندوشکل خودراازدست ندهند. خمیرها رامی توان درفرنیزپخت دهید ولی طعم ومزه اصلی آن به سرخ کردن آن است 🔴 مقداری پودرآویشن و شوید خشک و پودر سیر و زردچوبه هم به خمیر بسته به ذائقه میشه اضافه کرد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗بال مرغ زعفرانی چیلی مخصوص سر آشپز 🧂مواد لازم بال مرغ 1 کیلو پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف فنجان آب نارنج یک سوم لیوان سس سالسا یک قاشق غذاخوری کره آب شده 50 گرم پاپریکا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: بال مرغ رو چند برش کوچیک میزنیم تا مزه مواد به داخل بافت بال بره و آب دار بشه بعد با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا