میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#آش_جو🍲
جو درسته را از شب قبل خیس کردم
و با کمی بلغور گندم ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم بپزدتاحسابی لعاب بدهدحبوبات هم جدا پختم لوبیا وعدس من اصلا تو هیچ آشی نمیریزم دوست ندارم ولی میتونید بریزید وقتی جو و بلغور گندم پخت حبوبات پخته و سبزی آش و ریختم نیم ساعت سبزی بپزد کافیست
وقتی آش لعاب داد حسابی پیاز داغ فراوان زردچوبه کمی هم زعفران و نعنا داغ و کمی سیر داغ اضافه کنید
و کمی هم کشک داخل آش بریزید تا چند تا قل بزند و خوشمزه تر شود.
ولی اگر هنوز آش لعاب نداشت کمی آرد تو آب سرد حل کنید و
@mivhe71
#کوکو_کدو_سبز_سیب_زمینی 🍘 😋
▫️سیب زمینی پخته:۲عدد
▫️کدو سبز :۲عدد
▫️تخم مرغ:۲عدد
▫️آرد:۲ق س
▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ
▫️کنجد:۲قاشق
▫️نمک و فلفل
▫️پیازچه:۴ساقه
▫️شوید:۵۰گرم
▫️ماست:۲پیمانه
▫️خامه:۱/۳پیمانه
▫️لیموترش:۱عدد
🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید
@mivhe71
فرنی_رنگین کمانی
آرد برنج 2 ق غ
شکر3 ق غ
شیر 2و نیم لیوان
گلاب 3 ق غ
خامه 2ق غ یا کره نصف قاشق چایخوری
ژلاتین 1 ق غ (تو 3 ق غ آب بن ماری بشه)
شیر سرد و با آرد برنج و شکر مخلوط کردم رو حرارت خیلی کم مدام هم زده تا گلوله نشه
وقتی به غلظت رسید کره و ژلاتین بن ماری را اضافه کردم بعد از یک جوش کوتاه شعله رو خاموش کردم سریع باید در ظرف مورد نظر ریخت تا بسته نشه
🗝 استفاده از خامه یا کره برای جلوگیری از ترک خوردن روی فرنی پس از خنک شدن است
🗝ژلاتین رو زمانی استفاده کنین که میخواهین تو قالب فرنی داشته باشین که راحت برگرده
فرنی ساده رو تو قالب کمی چرب شده ریختم گذاشتم 5 دقیقه تو فریز خودشو گرفت بعد
از فرنی ساده تو پیاله ها به اندازه 3 تا 4 ق غ جدا کردم به هر کدوم رنگ خوراکی سبز و قرمز زدم
بعد از گرفتن فرنی ساده از فریز خارج کردم و رنگ قرمز رو ریختم
بعد بازم فریزر 5 دیقه بعد در آوردم و رنگ سبز و ریختم گذاشتم فریز 1 ساعت دیگه به آهستگی ازقالب در آوردم
از قالب کیک یزدی میتونید استفاده کنید
میزان شکر رو به دلخواخ کم یا زیاد کنید
رسپی های 💯در 💯 امتحان شده👌
@mivhe71