#کوکو_کدو_سبز_سیب_زمینی 🍘 😋
▫️سیب زمینی پخته:۲عدد
▫️کدو سبز :۲عدد
▫️تخم مرغ:۲عدد
▫️آرد:۲ق س
▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ
▫️کنجد:۲قاشق
▫️نمک و فلفل
▫️پیازچه:۴ساقه
▫️شوید:۵۰گرم
▫️ماست:۲پیمانه
▫️خامه:۱/۳پیمانه
▫️لیموترش:۱عدد
🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید
@mivhe71
فرنی_رنگین کمانی
آرد برنج 2 ق غ
شکر3 ق غ
شیر 2و نیم لیوان
گلاب 3 ق غ
خامه 2ق غ یا کره نصف قاشق چایخوری
ژلاتین 1 ق غ (تو 3 ق غ آب بن ماری بشه)
شیر سرد و با آرد برنج و شکر مخلوط کردم رو حرارت خیلی کم مدام هم زده تا گلوله نشه
وقتی به غلظت رسید کره و ژلاتین بن ماری را اضافه کردم بعد از یک جوش کوتاه شعله رو خاموش کردم سریع باید در ظرف مورد نظر ریخت تا بسته نشه
🗝 استفاده از خامه یا کره برای جلوگیری از ترک خوردن روی فرنی پس از خنک شدن است
🗝ژلاتین رو زمانی استفاده کنین که میخواهین تو قالب فرنی داشته باشین که راحت برگرده
فرنی ساده رو تو قالب کمی چرب شده ریختم گذاشتم 5 دقیقه تو فریز خودشو گرفت بعد
از فرنی ساده تو پیاله ها به اندازه 3 تا 4 ق غ جدا کردم به هر کدوم رنگ خوراکی سبز و قرمز زدم
بعد از گرفتن فرنی ساده از فریز خارج کردم و رنگ قرمز رو ریختم
بعد بازم فریزر 5 دیقه بعد در آوردم و رنگ سبز و ریختم گذاشتم فریز 1 ساعت دیگه به آهستگی ازقالب در آوردم
از قالب کیک یزدی میتونید استفاده کنید
میزان شکر رو به دلخواخ کم یا زیاد کنید
رسپی های 💯در 💯 امتحان شده👌
@mivhe71
#نان_قندی_خشک
موادلازم:
شکر ۱۵۰گ
روغن مایع ۹۰گ
اب ۸۵ میلی لیتر
ارد ۴۰۰ گرم
نمک میوه 5 گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کنجد به میزان لازم
هل 1/2قاشق چایخوری
طرزتهیه:
شکر،روغن,اب,نمک میوه و هل را مخلوط کرده با همزن دستی می زنیم تا شکر حل شود. سپس ارد را کم کم اضافه می کنیم.
تا جایی آرد میریزیم که یکدست شود و به دست نچسبد .همه ی آرد رو نریزید برای من کمتر از 400 گرم آرد برد.
خمیر رو نباید ورز بدید در حد یکدست شدن کافیست.
خمیری کاملا نرم و چسبنده باید داشته باشید. سپس ۲۰ دقیقه استراحت داده و خمیر را سه قسمت می کنیم.
هر قسمت را روی نایلون کاملا یکدست نازک باز کرده بعد در سینی چرب شده فر گذاشته وباچنگال سوراخ میکنیم .یک عددد تخم مرغ را میزنیم و رومال میکنیم. و کنجد پاشیده در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم.
وقتی دور نون برشته شد گریل رو میزنیم من بعد از خاموش کردن گریل نون رو یک ربع در فر خاموش با در نیمه باز گذاشتم بعد درآوردم.
نون بعد از پخت هنوز نرمه وقتی سرد شد کاملا خشک میشه.
@mivhe71
#اسنك_گوشت 🍘 😋
🔸يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_یزدی قنادی پز
به روش فر دست ساز و تستر وفر
سه عدد تخم مرغ و باهمزن میزنیم
بعد یک پیمانه شکر و کم کم بهش اضافه کرده و بمدت ۵ دقیقه میزنیم
من ۵ قطره اسانس هل اضافه کردم میشه یک ق چ پودر هل اضافه کرد
برای خوش رنگ شدنش من یکم پودر زعفران زدم.بجاش زعفران یا یک ق شربت بار یا یک ق عسل میشه زد.
بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده یک دقیقه میزنیم.
حالا دو سوم لیوان ماست داریم من از قبل یه ق چ بکینگ پودر داخلش ریختم و پفکی شده ماستم اضافه کرده یک دقیقه میزنیم
همزن و کنار گذاشته دو و نیم لیوان ارد الک شده رو کم کم بهش اضافه کرده در حد مخلوط شدن مخلوط میکنیم .
به کمک قیف یا پلاستیک فریزر داخل کپسولها قیف میزنیم
کپسول اگه ندارید با ارده قالبهارو چرب کنید.
پخت درفر دست ساز؛قابلمه رو از نیم ساعت قبل با دربش داغ میکنیم کف قابلمه سه پایه فلزی میزاریم کیکهارو روش میچینیم با دم کنی ضخیم حرارت متوسط بمدت یک ساعت میپزیم.
پخت در تستر:درجه رو روی ۱۸۰ بمدت یک رب میزاریم بعد کیکهارو طبقه وسط میزاریم ده دقیقه صب میکنیم تا کیکها قله ای و ترک دار بشن بعد درجه رو روی ۱۴۰ میزاریم بمدت ۲۰ دقیقه.
پخت در فر:درجه روی ۲۰۰ بمدت یک رب داغ میکنیم کیکهارو طبقه وسط میزاریم ده دقیقه صبر میکنیم تا کیکها قله ای بشن و ترک بخورن بعد درجه رو روی ۱۸۰ میزاریم برای ۲۰ دقیقه.
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده