میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#فرنی_بستنی_باتزیین_ژله_رولی
#دسر
بستنی ۲۰۰ گرم
خامه ۳ ق غ
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی
نشاسته ذرت ۷ ق غ
شیر ۳ لیوان
وانیل نوک ق چ
گلاب ۲ ق غ
شکر ۱۱ ق غ
طرز تهیه:
شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه
ژله رولی :
ژله (هر طعمی که خواستین) یک بسته
بستنی وانیلی نصف پیمانه
اب جوش یک پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا یک بسته ژله رو داخل یک لیوان اب جوش حل کنید و بعد روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد همونجور ک داغ هستش بهش نصف پیمانه بستنی وانیلی سرد اضافه کنید و اجازه بدید خودش داخل ژله حل بشه و هم نزنید وقتی کاملا داخل ژله حل شد خیلی کم هم بزنید و داخل ظرف مربع یا مستطیل که سلفون یا نایلون انداختید و خیلی کم چرب کردید بریزید . ارتفاع موادتون باید کم باشه چون در غیر اینصورت هنگام رول کردن ژله میشکنه . و بعد داخل یخچال قرار بدید و اجازه بدید تا سفت بشه تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشه تا سفت بشه . نباید زیاد سفت بشه وقتی دست زدین و ژله ب دست نچسبید امادس . بعد با استفاده از چاقو نوار های باریک ببرید و به ارومی رول کنید و بعد داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سفت بشه .
قالب اصلی رو خیلی کم چرب کنید و ژله رولی هارو ب دیواره ی قالب بچسبونید و بعد به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا بچسبن به دیواره و بعد فرنی بستنی رو ک کاملا خنک شده ب ارومی داخل قالب بریزید و بعد داخل یخچال قرار بدید ب مدت ۵ الی ۷ ساعت تا کاملا سفت بشه
@mivhe71
#_چیز_کیک_شکلاتی_اسپرسو
موادلازم:
بیسکوییت اورئو یا هر بیسکوییت شکلاتی در دسترس 1 بسته
کره ذوب شده 8 ق غ
پودر قهوه اسپرسو 1/2 ق چ
برای فیلینگ
شکلات 400 گرم
پودر قهوه اسپرسو 1و1/2 ق چ
پنیر خامه ای هم دما با اتاق 600 گرم
شکر 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 1 ق غ
عصاره وانیل 1و1/2 ق چ
خامه 1 پیمانه
برای گاناش رویه:
شکلات 1و1/3 پیمانه
خامه 1و1/4 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
پودر اسپرسو 1 ق چ
دانه قهوه برای تزیین
شکلات برای تزیین
طرزتهیه :
کف قالب چیز کیک گرد را چرب کنید بیسکوییت ها را پودر کرده و با بقیه مواد کراست مخلوط کنید و کف قالب پرس کنید قالب را در فریزر گذاشته تا بقیه مواد آماده شود. برای فیلینگ چیزکیک شکلات را خرد کرده روی بخار آب ذوب کنید پودر قهوه را به ان اضافه کنید. پنیر خامه ای را با پودر کاکانو و شکرها با هم زن بزنید حدود 2 دقیقه. وانیل و خامه را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مواد را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و مخلوط کنید. کرم چیز کیک را در قالب روی کراست ریخته و حدود 6 ساعت در یخچال گذاشته. برای گاناش روی چیز کیک خامه را روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود اما نجوشد شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. نیمی از گاناش را روی دسر ریخته 1 ساعت در یخچال بگذارید. بقیه گاناش را با قیف روی سطح چیزکیک شکوفه بزنید و با دانه های قهوه و خرده شکلات تزیین کنید.
@shirini71
#توری_خوراکی_حبابدار
روی مت سیلیکونی(سیلپد) مقداری گلوکز بریزید و با پالت صاف کنید تا سطحی یکدست داشته باشید.
اگر گلوکزتون سفت بود کمی گرمش کنید بصورت غیر مستقیم بن ماری یا ماکرو .،تا روان شود دقت کنید زیاد حرارت ندین چون گلوکز بسرعت بافت اصلیشو از دست خواهد داد.
ریختن گلوکز روی سیلپد کاملا سلیقه ایه و میتونید اشکال مختلفی طرح بزنید.
حالا مقدار خیلیئییییییی کمی رنگ به گلوکز اضافه کنید
حتی میتونید یک تکه از گلوکز را چند رنگ کنید.
فر را 10 دقیقه قبل از کار با درجه 150 درجه سانتیگراد گرم کنید وسیلپد را به فر منتقل کرده یکساعت زمان پخت دهید در این مدت درب فر را باز نکنید و حوصله کنید.
ممکنه در طی گرم شدن گلوکز ،اشکالی که درست کردیم روان شوند و به همدیگر بچسبند پس
🔴🔴🔴با فاصله گلوکز هارو قرار بدین و موادو زیاد حجیم و ضخیم نگیرید که بعد از پالت زدن سطح و جای زیادی بگیرند.(اگر هم بهم چسبیدند بعد از خنک شدن با دست از هم جدا کنید.)
بعد از خارج کردن از فر و خنک شدن، توریهارا از مت جدا کنید. و برای دیزاین کیک و دسر استفاده کنید.
@mivhe71
#ژاژی
مواد لازم:
۱۰۰گرم شوید خورد شده
۱۰۰گرم ریحان خورد شده
۱۵۰گرم پیازچه خورد شده
۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده
۱۰۰گرم پنیر سفید
۲ الی ۳ لیوان ماست چکیده که من از ماست یونانی استفاده کردم که طعم خیلی خوشمزه ای داره.
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعضی ها بهش فلفل تند هم خورد میکنن و میزنن که من چون تندی دوست ندارم نمی ریزم و یکی هم این که بعضی ها به جای پیازچه از پیاز استفاده میکنن که بازم کاملا اختیاری هستش من ترجیح میدم پیازچه بزنم چون خیلی خوش عطر میشه
به راحتی آماده میشه و بسیار هم لذیذه
@mivhe71
#مرغ_شکم_پر_اسفناجی
سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت)
قارچ ۵ عدد
لبنه ۲ ق غ
سیر ۲ حبه
پنیر موزارلا ۲ ق غ
خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید.
تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .
از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر
@mivhe71