eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه ناهار دو سوته 😊 یه کیلو گوجه رو خورد کردم و گذاشتم رو حرارت ، باید نیم ساعتی بمونه بعد من بهش فلفل قرمزززز و فلفل سیاه زدم که تند و آتیشی باشه. واسه تن ماهی هم آب گذاشتم رو حرارت وقتی به جوش اومد دو تا تن ماهی رو شستم و انداختم تو آب در حال جوش به مدت بیست دقیقه . بعد کشیدن خورشت گوجه ,تن ماهی رو روی خورشت بدید کنار هم مزه جالبی دارن 👌 shadi_food @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
❣ابتدا یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان اب جوش حل میکنیم ،میذاریم تا سرد بشه ❣بعد 4 ق چ خوری پودر ژلاتین روبا نصف لیوان شیر بنماری میکنیم واجازه میدیم تا سرد بشه ❣️سپس یکی ونصفی بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر میکنیم و50 گرم پودر بادوم و100 گرم کره ذوب شده ودوسه تا قاشق پودر قند رو بهش اضافه میکنیم وحسابی هم میزنیم تا یکدست بشه اگه احساس کردین موادتون خیلی حالت پودری داره یک قاشق خامه صبحانه یا مقداری کره بهش اضافه کنید ❣️ کف قالب کمربندی رو نایلون پهن میکنیم ومواد بيسکوئيتی رو کف قالب پرس میکنیم و داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره ❣️حالا تو این فرصت میریم سراغ لایه پنیری چیز کیک ❣ یک بسته پنیر ما سکارپونه ویک پاکت خامه صبحانه ونصف پیمانه پودر قند رو با همزن میزنیم ،،،اگه خامه قنادی هم داشتین دو سه تا قاشق حتما بریزید خیلی خوشمزه تر میشه،،،بعد هم شیر وژلاتین و الوورا رو که از قبل بنماری کرده بودیم اضافه میکنیم و مواد رو با همزن مخلوط میکنیم بعد مواد رو روی لایه بيسکوئيتی میریزیم داخل یخچال میذاریم تا ببنده ❣️برای روی چیز کیک هم از هر نوع ژله با هر رنگی که دوست داشتین میتونید استفاده کنید که من از ژله ی اکلیلی انار استفاده کردم پودر ژله انار رو با یکی ونیم لیوان آب جوش بنماری میکنیم وقتی کاملا سرد شد روی لایه سفید میریزیم وداخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده ❣️ودر آخر اطراف چیز کیک رو با چاقو آزاد میکنیم وکمر بند قالب رو باز میکنیم و چیز کیک رو به آرومی به ظرف سرو منتقل میکنیم ❣️جایگزین پنیر مارسکارپونه هم میتونید از پنیر خامه ای کوچیک یا پنیر لبنه استفاده کنید ولی شکر بیشتری بریزید چون این پنیرها یه مقدار مزه ی شوری دارن وبهترین گزینه برای چیز کیک همون پنیر مارسکارپونه است @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم: 500 گرم آرد(حدود 3 ونیم لیوان ) 125 میلی لیتر شیر(حدود نصف لیوان ) 125 میلی لیتر ماست(حدود 3/4لیوان ) 10 گرم خمیر مايه خشک یا 20 گرم تازه(1قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک ) شکر 30 گرم(2 قاشق غذاخوری ) 1 عدد تخم مرغ سفیده تخم مرغ 1 عدد 80 گرم کره ذوب شده 1/2 قاشق چایخوری نمک مواد میانی: شکلات نوتلا یا مارمالاد و برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری روغن مایع طرز تهیه: شیر را گرم کنید تا ولرم شود.(فقط انگشت گرم شود). 1/2شیر و خمیر مایه و 1 قاشق شکر را بریزید و مخلوط کنید و بگذارید تا عمل بیاید.بقیه شیر را با ماست مخلوط کنید .تخم مرغ و سفیده را با همزن بزنید و شیر را با ماست و شکر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و مخلوط کنید.آرد و نمک را مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود و در آخر کره ذوب شده را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد. روی ظرف را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد این تایم خمیر را ورز دهید و آن را به 10-12 قسمت تقسیم کنید، برای رول های کوچکتر میتونید به 15 قسمت تقسیم کنید و روی خمیرها را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر بگذارید تا ور بیاید.خمیر ها را به شکل بیضی با کمی آرد پهن کنید خمیر را به صورت نواری برش دهید ولی تا انتها برش نزنید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رول کوکو سبزی ۱ لیوان فرانسه سبزی ریز خرد شده / تخم مرغ ۳ عدد / آرد ۱/۵ ق غ / نمک و فلفل به اندازه لازم. همه رو مخلوط کردم کف سینی ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی گذاشتم و چربش کردم مواد کوکو روش ریختم و توی ماکروفر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۶ دقیقه پختم بعد از پخت کاغذ جدا کردم کمی که از داغی افتاد نواری بریدم و رول کردم روی نون های مینی تست کمی سس مالیدم بعد پنیر ورقه ای گذاشتم کوکو و هویج رول شده همه رو با خلال دندون فیکس کردم . این رولت کوکو رو توی تابه رژیمی روی گاز هم میتونید بپزید منتها بازم کاغذ روغنی بزارید چرب کنید و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید حتما زیر تابه شعله پخش کن بزارید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا