eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
. گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد لپه: 250 گرم مغز گردو: 75 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم تخم مرغ: 5 تا 6 عدد روغن مایع: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. اين مقدار مواد براي شيش نفره. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1 لیوان روغن مایع(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی ، کاملا سرپر نباشد) 4 قاشق غذاخوری پودر قند نصف لیوان نشاسته(نشاسته ذرت یا گندم) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 2.5 لیوان آرد(حدودی) طرز تهیه: روغن مایع ، پودر قند ، نشاسته و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با قاشق خوب هم بزنید.سپس بکینگ پودر و یک لیوان آرد را بریزید و باز با قاشق هم بزنید. تمام آرد را یکجا نریزید. آرد را کم کم و به اندازه ای که لازم است بریزید. خمیر قرابیه باید نرم باشد و به دست نچسبد. این خمیر چون با روغن مایع درست شده از ظاهر خمیر ، به نظر میرسد که خمیر خرد میشود ولی وقتی دستتان می گیرید راحت شکل میگیرد. مقداری از خمیر را بردارید و با دستتان فشار داده آرام شکل گرد بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. موقع گرد کردن خمیر اگر فشار بدید ممکن است خمیر خرد شود دقت کنید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر قرابیه کمی سرخ شود بپزید(حدود 20 دقیقه بپزید) بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید و سرو کنید. میتوانید بدون پودر قند هم سرو کنید. قرابیه کمی سفت است ولی در دهان آب میشود.نوش جان Turkyemekler @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
اين دوناتها بدون خمير مايه تهيه ميشه، دو عدد تخم مرغ و چهار قاشق روغن مايع و صد گرم شكر رو با همزن زدم تا سفيد بشه،سه قاشق مربا خوري بيكينگ پودر و يك چهارم قاشق مربا خوري نمك رو داخل يك پيمانه ماست غليظ ريختم و به مواد قبلي اضافه كردم دو قاشق مربا خوري دارچين و حدود يك قاشق چاي خوري جوز هندي رنده شده ريختم و كمي با همزن زدم ،حدود چهار پيمانه آرد رو الك كردم و كم كم اضافه كردم هم زدم تا به شكل خمير در بياد و به دست نچسبه ،روي خمير رو پوشوندم و حدود يك ساعت تو دماي اتاق استراحت كرد،خمير رو به ضخامت يك سانت با وردنه باز كردم وبا كاترگرد قالب زدم و وسطش رو با كاتر گرد كوچك دوباره قالب زدم و در روغن سرخ كردم،براي تزيين از شكلات ذوب شده و پودر پسته استفاده كردم . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم نوش جان 💖 @shirini71