eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥒🥕 ۳ عدد کدو سبز متوسط ۳ عدد هویج متوسط ۴-۵ ق غ روغن مایع ۶ ق غ ماست چکیده ۱ فنجان گردو درشت خرد شده ۲ حبه سیر نمک به میزان لازم طرز تهیه👇🏾👇🏾 هویج و کدو هارو خوب بشورید و فقط هویج را پوست بکنید و جداگانه رنده کنید و داخل تابه ای روغن ریخته تا داغ شود و اول کدو ها رو اضافه کنید(کدوها آب میندازن) بعد از اینکه کمی آب کدو ها کشیده شد هویج ها رو اضافه کنید ۵ دقیقه همراه هم تفت دهید و کنار بزارید تا خنک شود در این هنگام سیر له شده رو همراه نمک داخل ماست بریزید و هم بزنید بعد گردو ها و مخلوط کدو و هویج را هم اضافه کنید و مخلوط کنید، سالاد آماده سرو است 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد تارت: 125 گرم کره نصف لیوان پودر قند یک عدد تخم‌مرغ نصف استکان بادام پودر شده حدود دو لیوان آرد وانیل طرز تهیه: همه‌ی مواد خمیر را مخلوط می‌کنیم آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیری که به دست نمی‌چسبد تهیه شود خمیر را داخل نایلکس پیچیده و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید. بعد خمیر را به اندازه‌ی قالب باز کرده و داخل قالب بیاندازید با چنگال خمیر را سوراخ کنید تا پف نکند برای روی تارت می‌توانید از خمیر اضافی قالب بزنید در فری که روی 180 درجه گرم شده با کنترل بپزید. مواد سس کاراملی: نصف لیوان شکر یک قاشق غذاخوری آب یک قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق چایخوری کره یک پاکت خامه(200 میلی) 200 گرم شکلات طرز تهیه: شکر و آب آبلیمو را داخل تابه ریخته و با حرارت کم کاراملیزه می‌کنیم وقتی شکر کامل حل شد کره را اضافه می‌کنیم و بعد خامه را اضافه کرده و روی حرارت هم می‌زنیم تا شکر دوباره حل شود از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکلات حل شود. بعد از خنک شدن تارت از مغزیجات دلخواه روی تارت می‌ریزیم و سس کاراملی را که هم دمای محیط شده روی مغزیجات پخش می‌کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
250-300 گرم قارچ 1 پیاز 1 فلفل قرمز یا فلفل دلمه ای 2 تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری پر آرد 100 گرم پنیر کاشار رنده شده(یا پنیر پیتزا) 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر نمک و فلفل و ادویه جات دلخواه (اگه دوس داشتین سیب زمینی سرخ شده هم اضافه کنین، عالی میشه) - قارچهارو کوچک کوچک خرد کنین(بدون ساقه هاش)، پیاز رو رنده کنین توش، فلفل رو کوچک خرد کنین، ادویه جات رو اضافه کنین و بعد آرد ها، تخم مرغ، پنیر و بکینگ پودر روهم اضافه کنین و مخلوط کنین. توی سینی فر 23 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و کمی روغن مایع بمالین و کوکو رو روش بریزین و در فر گرم 180 درجه بپزین تا سرخ شه نوش جان غذاها و شیرینی های بیشتر در لینک زیر 👇👇👇👇👇👇👇 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد کلم سیب زمینی آبپز شده دو عدد متوسط کلم قرمز ریز خرد شده یک لیوان کالباس خرد شده نصف لیوان خیار شود خرد شده یک لیوان پیازچه خرد شده یک چهارم لیوان سس مایونز نمک و فلفل خیار شور را ریز نگینی خرد کنید سیب زمینی را آبپز رنده درشت بزنید قسمت سفید پیازچه را خرد کنید و کالباس هم نگینی خرد کنید کلم بنفش را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و همه ی مواد را مخلوط کنید سس مایونز و نمک و فلفل بزنید و مواد را خوب مخلوط کنید داخل قالب بریزید و درون یخچال قرار دهید تا یک ساعت استراحت کنه بعد برگردونید و تزیین کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا