eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹١پياز بزرگ رو تفت داده و نمك و فلفل و زردچوبه هم اضافه كنيدو بعد عدسهارو بهش اضافه و ميذارم تاكاملا بپزه ونيم ساعت قبل سرو يك سيب زمينى كوچك رو نگينى خرد مى كنم وداخلش ميريزم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: ۱) ۸ عدد سیب زمینی ۲) ۴ عدد تخم مرغ ۳) یک دسته جعفری خرد شده ۴) ۲۰۰ گرم پنیرپیتزا ۵) نمک ۶) فلفل سیاه مواد میانی : ۱) نیم کیلو گوشت چرخ شده ۲) نصف لیوان چایخوری ( روغن زیتون ) ۳) ۲ عدد پیاز ۴) ۳ عدد فلفل سبز ۵) یک عدد فلفل چیلی ۶) ۲ عدد گوجه ۷) یک ق.غ رب ۸) ۲ حبه سیر ۹) نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا برای مابینش و روش طرز تهیه : سیب زمینی ها رو پوست بکنید رنده کنید فشار بدید آبش رو بگیرید مابقی مواد رو اضافی کنید داخل سینی فر کاغذروغنی بندازید مواد سیب زمینی رو روش بریزید و پخش کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه تا روش کمی برشته بشه بپزید داخل تابه ای روغن بریزید گوشت رو داخل ظرفی بریزید تا رنگش عوض بشه تفت بدید سبزیجات رو ریز خرد کنید داخلش اضافه کنید شعله رو کم کنید ده دقیقه بپزید سپس رب ، نمک و ادویه ها رو اضافه کنید تفت بدید ۲ الی ۳ دقیقه ی دیگه بپزید سپس از روی شعله بردارید سیب زمینی رو که از داخل فر درآوردید گوشت رو روش بریزید و پخش کنید روش پنیرپیتزا بپاشید به شکل رُل جمع کنید داخل ظرف فر قرار بدید روش پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه تا پنیر آب بشه و روش برشته بشه بپزید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
شیرینی _دانمارکی _هلندی آرد 5 لیوان( یا بیشتر) خمير مايه سه قاشق غذاخوري شير ولرم يك پيمانه تخم مرغ سه عدد شكر نصف لیوان روغن مايع يك پيمانه زعفران اب شده يك قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي: دو پیمانه شیر يك پيمانه شكر نصف پيمانه آرد نصف چايخوري وانيل قبل از هر كاري اول يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه تا خمير مايه عمل بياد كرم رو درست كن كه سرد بشه.. درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه. آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام آرد رو الك كنید. تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه. بعد از خمیر رو چونه کنید به اندازه 40 گرمی بزارید داخل قالب کیک یزیدی یا مافین که کاغذ روغنی انداختید بعد یک یا دوساعت زمان بدید تا استراحت کند و حجمشون دو برابر بشه بعد داخلشون رو کرم دانمارکی با ماسوره تزریق کنید بعد بزارید فر بادرجه 200 تا 210 درجه پخته بشه بعد از پخت شهد بزنید شربت بار یک لیوان آب و یک لیوان شکر کمی زعفران گلاب سه چهارم لیوان همه مواد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید بعد بزارید رو گاز با شعله ملایم تا جوش بیاد باید هم بزنید تا شکر حل بشه بعد ازاین که شکر حل شد هم نزنید بزارید بجوشه چند دقیقه یکبار بهم بزنید که نسوزه بعد ابلیو رو بریزید با فرچه خیس دیواره ها ی قابلمه رو اگه شکرک داشت پاک کنید بزارید ملایم بجوشه تا وقتی شربت خنک شد غلظتش مثل عسل کمی روانتر باشه. اگه درست کردین راضی بودین لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد قنادی سه لیوان روغن جامد یک لیوان پودر قند دو لیوان بیکینگ پودر یک ق چ پُر وانیل یا اسانس هل یک چهارم ق چ طرز تهیه: روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی ۱۰ دقیقه بزنید تا سفید بشه بعد وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کنید بعد آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید و بعد به اندازه گردو برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید یک ق غ شکر را با دو ق غ آب جوش را در ظرف جداگانه هم بزنید تا شکر در آن حل بشه بعد با برس یا انگشت از این شیره روی شیرینی ها بزنید و روی آن را با پودر. پسته یا خرفه تزئین کنید فر را از قبل گرم کرده و شیرانی ها را در فر قرار دهید ابتدا پایین فر را روشن کنید به مدت ۳ دقیقه بعد خاموش کنید و بالای فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روشن کنید با دمای ۱۶۰درجه تا جایی که ترک بخورد ولی تغییر رنگ نکنه @mivhe71