eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم کرم پنیری شکلاتی: پودر ژلاتین ۷ گرم آب جوش ۳۰ گرم شیر ۱۲۵ گرم خامه صبحانه ۸۰ گرم زرده ی تخم مرغ ۵۵ گرم شکر ۴۵ گرم شکلات تلخ(دارک )۹۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۴۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته ۱۲۵ گرم مواد لازم برای پاناکوتا نارگیلی: پودر ژلاتین ۶ گرم آب جوش ۳۰ گرم پوره ی نارگیل ( قوطی شیر نارگیل) ۱۰۰ گرم شکر ۲۵ گرم شکلات سفید ۱۷۵ گرم خامه ی صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات چیپسی قهوه ای به مقدار لازم طرز تهیه: ‌‎کرم پنیری شکلاتی: 1. ۷ گرم پودر ژلاتین را با ۳۰ گرم آب ترکیب کنید کنار بگذارید. 2. زرده ی تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید کنار بگذارید. 3. شیر و خامه ی صبحانه را بجوشانید و نصف آن را با مخلوط زرده و شکر مخلوط کنید و به بقیه ی مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به دمای ۸۰ درجه برسد. 4. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که کمی خنک تر شود(حدود سی ثانیه)، مخلوط ژلاتین را اضافه کنید تا حل شود. 5. شکلات را به روش بن ماری یا داخل ماکرویو مذاب کنید ، به مخلوط اضافه کنید ،سپس ماسکارپونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در آخر با خامه ی قنادی فرم گرفته ترکیب کنید. 6. داخل لیوان بریزید (یک سوم لیوان) ، داخل فریزر یا یخچال قرار دهید تا ببندد. پاناکوتا نارگیل: ۶ گرم پودر‌ژلاتین با ۳۰ گرم آب جوش ترکیب کنید کنار بگذارید. ۲. شیر نارگیل و شکر را بجوشانید. ۳. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که کمی خنک تر شود(حدود سی ثانیه)، مخلوط ژلاتین را اضافه کنید تا حل شود. ۴. با شکلات سفید ذوب شده(بن ماری یا داخل مایکرو ذوب کنید) و خامه صبحانه(بدون فرم دادن) مخلوط کنید.مخلوط شل هست باید داخل یخچال یا فریزر‌قرار‌دهید تا کمی سفت شود. روی کرم پنیری شکلاتی، شکلات چیپسی بریزید، کنار دیواره لیوان ها باید بیشتر‌ بریزید که مشخص شود، زمانی که پاناکوتا نارگیلی داخل یخچال غلیظ شد با قیف روی شکلات چیپسی ها بریزید ، ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید، سپس دسرها را با میوه یا گل خوراکی دکور کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه ی مرغ بدون استخوان : 700 گرم. تخم مرغ : 2 عدد. آرد سوخاری : 4 قاشق غذاخوری. پنیر پیتزا ی رنده شده : 1 پیمانه. جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری. فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذاخوری. پیازچه ی خرد شده در صورت تمایل : کمی. نمک و فلفل : به میزان لازم. روغن برای سرخ کردن :کمی. ابتدا سینه ی مرغ رو با کمک تخته و چاقوی تیز، ریز خرد میکنیم، سپس همه ی مواد رو داخل ظرفی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم کمی با دست ورز میدیم تا منسجم شن. حالا با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق کمی از مواد برداشته داخل تابه میریزیم و با قاشق روشون رو صاف میکنیم. حرارت حتما ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شن. سپس روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافه شون خارج شه و بعد با انواع سس سرو کنین. البته روغنی که این کوکو مصرف میکنه خیلی کمه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گلبرگ گل محمدی نیم کیلو اب ۲ لیتر شکر ۲ کیلو تخم شربتی به میزان دلخواه گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند. سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید. و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم فقط گلبرهاى من صورتى روشن بود اينِ كه رنگش ملايم شد ولى كاملاً مزه دار بشه shahla.bahramii @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این کیک باقلوا که رویه داره و بعد پخت هم ظاهر خیلی خوبی داره بیشتر تو شهر قزوین پخته میشه رسپی👇