eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
این بستنی راحت,بی دردسر,بدون همزن,بدون ثعلب,خلاصه عالی 😍👌 مواد لازم: خامه پاکتی صبحانه یک بسته. شکر نصف پیمانه. شیر نصف پیمانه. نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر. شکر یک قاشق غذاخوری. زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم و در صورت تمایل گلاب سه قاشق غذاخوری خوب همین اول کار بگم که این بستنی می تونه شیری ساده یا حتی میوه ای و زعفرونی هم باشه. در هر حال بیس و پایه بستنی خانگی همین آموزشه. حالا اگه زعفرونی نمی خواین زعفرون رو حذف کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد. مطلب دیگه ای که باید بگم اینه که این بستنی با شکر درست می شه. اما شیر عسلی هم اون رو خوشمزه می کنه. من طرز تهیه شیر عسلی در خانه آموزش دادم. اگر خواستین از شیر عسلی استفاده کنید، میزانش رو بر اساس شیرینی که دوست دارین تعیین کنید. برای یک پاکت خامه، کمتر از نصف قوطی شیر عسلی لازم هست. و اما طرز تهیه: برای این که بستنی کمی رژیمی بشه اول باید چیزی شبیه به فرنی درست کنید. لطفا این مرحله رو حذف نکنید. یک قاشق نشاسته ای رو که دارید درون یک نصف پیمانه شیر حل کرده و یک قاشق شکر و گلاب رو بهش اضافه کنید. این مخلوط رو روی گاز بزارین و حرارت بدین. باید کمی غلیظ بشه. اما نه به غلظت فرنی. بعد از این که غلیظ شد، پودینگ رو درون ظرفی بریزین و بزارین تا سرد بشه. خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه. حالا داخل قالب های بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید. نگران بیرون آوردنش هم نباشین. ظرف بستنی رو کمی زیر شیر آب بگیرین. بستنی ها به راحتی از قالب جدا می شن. یا این که میتونید یه قابلمه رو آب کنید و ظرف بستنی رو چند ثانیه درون اون نگه دارین. توصیه می کنم این بستنی رو درست کنید.خیلی خیلی خوشمزست. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اين نونها بصورت بسته بندي در سوپر ماركتها و نان فانتزيها موجوده،بهشون نونهاي رژيمي هم ميگن،هم شيرين و هم نمكي داره.سبوس دارن و نوع شيرينش شيره انگور و شيره توت داره. روشم كه پنير خامه اي،تربچه(يا خيار و گوجه) و گشنيز step.by.step.cooking @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اينا بيسكوييت لكسوز هست و پنير روش هم خامه ايه كه اول با چنگال يه دستش ميكنيد و بعد ميريزيد تو قيف و سر قيف و يك سانت برش ميزنيم و به صورت زيگزاگ روي بسكوييت شكل ميديم و بعد گوجه و خيار🤗 tasty.art @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمینی مواد لازم 3 سیب زمینی متوسط 2 تخم مرغ فلفل قرمز فلفل سیاه و سفید نمک روی سیب زمینی پنیر چدار طرز تهیه: سیب زمینی را رنده کرده آبش رو بگیرین تخم مرغ رواضافه کنید هم بزنید حالا نوبت ادویه جات هست.خوب مخلوط کنید در تابه سرخ کنید طرف دیگه روبرگردونید وپنیر پیتزا بریزید اجازه بدین خوب سرخ شه،وپنیرپیتزا آب شه. نوشجان💕 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه خیلی شیک و برای 👌 🥮🧀 موادلازم برای خمیر: * 1 فنجان شیر گرم *  نصف لیوان روغن * 1 قاشق چایخوری مخمر پودر شده * 1 عدد سفیده تخم مرغ به زرده * 2 قاشق غذاخوری شکر گرانول * 1 قاشق چایخوری پر نمک * 3‌.5 پیمانه آرد * 3 تا 4 عدد سیب زمینی را آب پز کنید، سپس به صورت مکعبی خرد کنید. *  فلفل کاپیا (خام) 1 عدد *  فلفل سیاه (خام) 1 عدد * 4 قاشق غذاخوری روغن * 1 قاشق چایخوری پاپریکا * 1 قاشق چایخوری نمک * نکته = در صورت تمایل می توانید سالامی هم در آن بریزید. * نکته = از هر ملات داخلی که بخواهید می توانید قرار دهید. : ابتدا تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کرده سپس خمیر را ورز دهید و 30-40 دقیقه بگذارید تا استراحت کند. خمیر را به ضخامت نیم سانت روی کاغذ روغنی و متناسب با سینی باز کنید اضافه اش را بر دارید. در صورت تمایل بدون گذاشتن مواد داخل خمیر، خمیر را داخل سینی قرار دهید.  تا برای گذاشتن روی سینی مشکلی نداشته باشید از وسط 8 برش بزنید. همه مواد فیلینگ را مخلوط کرده (سیب زمینی ها حتما خنک باشند) و روی خمیر مثل قرار دهید سپس رویشان پنیر را اضافه کنید. و نوارهایی که برش زدید را مثل ویدئو روی پنیر برگردانید. رویش را با پارچه به مدت ۳۰ دقیقه بپوشانید سپس با زرده تخم مرغ برس کنید. در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار دهید. از فر وقتی قهوه ای شد خارج کنید(حدود ۱۵ دقیقه). گرم سرو کنید، فوق العاده است. نوش جان😊 ashpaziii_cooking @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚠️تا حالا چیزی درباره این روش شنیدید ؟؟! به درخواست شما دوستان عزیز که درخواست کرده بودید پیج خانم دکتر رضایی رو دوباره می زارم. اگر می خوایید برای کاهش وزن و کاهش سایز یا از بین بردن شکم پهلو تون اقدام کنید. این روش کاملا تضمینی هستش ✔ 🚫قرص نیست🚫 🚫دمنوش نیست🚫 🚫رژیم سخت نیست🚫 🚫ورزش نیست🚫 . .@shadi_slim_ ✅حتی اگه‌ کم کاری تیروئید داری! ✅حتی اگه استپ وزنی داری! ✅اگه درگیر اضافه وزن بعد بارداری هستی! ✅اگه متابولیسم بدنت پایینه! ✅اگه کبد چرب داری! ✅اگه فرصت ورزش و رژیم سخت نداری! . . . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ ID:@shadi_slim_ 🔰مشاوره در طول دوره .......................................... 📲برای دریافت مشاوره به دایرکت پیام بدین 👇👇👇 @shadi_slim_ @shadi_slim_ @shadi_slim_ @shadi_slim_ بزنید رو پیجش و ازشون مشاوره رایگان بگیرید @shadi_slim_ .
لینک مستقیم پیج:https://instagram.com/shadi_slim_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خرمای سیاه ۳۵۰ گرم آرد ۱ لیوان گردوی نگینی نیم لیوان پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری روغن به میزان لازم کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم کره آب شده را اضافه و روی کیسه فریزر پهن می کنیم روش دوباره يك کیسه فریزر ديگه پهن می‌کنیم و با وردنه صاف می‌کنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدیکه آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش می‌کنیم و صاف می‌کنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن دوباره باز کنید گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نصف یه سینه مرغ رو با پیاز و یه کوچولو دارچین و لیمو و یکم زردچوبه میزاریم آبپز شه ، بعد مرغ و پیاز رو جدا میکنیم ، مرغ رو ریش ریش میکنیم و میریزیم تو آب مرغ ، تو یه ماهیتابه پیاز داغ میگیریم ، زردچوبه میزنیم ، هویج و سیب زمینی نگینی بهش اضافه میکنیم یه پنج دیقه ای تفت میدیم و رب میریزیم وقتی رب خوب سرخ شد اضافه میکنیم به آب مرغمون، یه گالینابلانکا هم میریزیم توش ، یه مقدار قارچ رو خورد میکنیم با یه قاشق کره و یکم آبلیمو تفت میدیم و میریزیم توی سوپ ، وقتی هویج پخت ، بهش جو پرک اضافه میکنیم با یه قاشق نعنا خشک ، میتونید بهش جعفری هم اضافه کنید. پ.ن: میتونید ذرت یا نخود فرنگی اضافه کنید   @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین حلوا👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براي اين مدل گل هويج اول هويجها رو با پوست كن برش بزنيد بعد هركدومو فرم گل روباني گلبرگ كنيد و كنار هم بچينيد دو تا سه بار روي هم قرار بديد تا شبيه گل برجسته و زيبا بشه و با خلال بهم متصل كنيد . براي تزيين هم از ريواس استفاده كردم كه ديگه داره تموم ميشه تا هست امتحانش كنيد mahbube_tayebi @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا