عدس آینازجون
پیاز
سیب زمینی
رب
نمکوزردچوبه و فلفل و آبلیمو
ابتدا عدس راشسته و خیس دادم توی ظرف و در ظرفی پیازهای خوردشده را با نمک و فلفل وزردچوبه تفت دادم بعد که سرخ شد عدس و بهمراه آب به پیازم اضافه کردم وسطای پخت بهش سیب زمینی نگینی و رب و آبلیموی تازه اصافه کردم تا خوب بپزه و جا بیفته😋😋😋
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
#سیب_زمینی_تنوری😋
یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟
خب معلومه خانومای قدیمی
خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊
#کلیپ_تصویری
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_دوناوله
۱)ابتدا پودینگ را اماده میکنیم
دو لیوان شیر
نشاستە ذرت سه ق،غسرپر
3 ق غ شکر
وانیلکمی
همه مواد را باهم ترکیب و روی حرارت ملایم میزاریم تا شبیه غلظت فرنی بشه حرارت را کم کنید تا ته نگیره سپس روی پودینگ را سلفون میکشیم سلفون را مث عکس روی خود کرم بزارید تا رویه نبنده بزارید داخل یخچال
۲)برای کیک
۲۰۰گرمکره
دو سوم لیوان شکر
تخممرغ٤عدد
ارد دو نیم لیوان
بکینگپود یک ق غ
وانیل ٨گرم (مقداری)
پودر کاکائو1ق غ
4 ق شیر
کره را با شکر خوب هم میزنیم و وانیل را اضافه و دونه دونه تخم مرغها را اضافه میکنیم و درنهایت اردو بکینگ پودر الک شده را به یکباره اضافه و سه دقیقه با همزن بزنید
نصف مواد را توی قالب کمربندی بیست و پنج سانت که کاغذ روغنی انداختید میریزیم
پودر کاکايوو شیر را باهم ترکیب وبه نصف دیگر مایه کیک اضافه و با همزن یک دقیقه میزنیم تا یکدست بشه و روی مایه سفید میریزیم
مایه این کیک کمی تنده
اب کمپوت البالو یا گیلاس را بگیرید و روی دستمال بزارید تا خوب ابش گرفته بشه و برای اینکه ته نشین نشه یه قاشق ارد سفید یا نشاسته ذرت روش الک کنید و روی مایه کیک بریزید
و در فر ۱۸۰درجه بمدت بیست دقیقه بزارید
سپس بزارید خنک بشه
۳)صد گرم کره را باهم زن خوب پنج دقیقه بزنید سپس پودینگ را از یخچال خارج کرده و به کره اضافه میکنیم و دو دقیقه با همزن میزنیم تا پودینگ صاف و یکدست بشه سپس پودینگ را روی کیک خنک شده میریزیم و یکساعت در یخچال قرار میدهیم
میتونید از پودینگ اماده هم استفاده کنید و با کره یاخامه صبحانه یا پنیر خامه ای بزنید
۴)برای لایه شکلاتی
شکلات ۲۰۰گرم
۴ق .غ روغن مایع
شکلات را خورد کرده و روی حرارت کتری میزاریم تا ذوب بشه از روی حرارت برمیداریم و روغن را اضافه و هم میزنیم تا یکدست بشه و خنک بشه
سپس روی پودینگمیریزیم و با کاردک یا چنگال حالت شیار روشمیکشیم (اختیاریه)
مجددا بمدت نیم تا یکساعت در یخچال میزاریم سپس به دلخواه برش میزنیم
میتونید داخل قالب گرد بیست و پنج سانت هم درست کن
shirin.design.art
╭┄✵🧁🎂🍰✵┄╮
@muvhe71