طرز تهیه شامی کنجدی :
مرغ چرخ شده،سیب زمینی پخته چرخ شده باندازه مرغ،آویشن،نمک و فلفل قرمز،پودر کاری،جعفری خرد شده،بیکن پودر،خامه کمی
همه رو مخلوط کرده و مواد چسبناک است باندازه یک نارنگی برداشته در پودر(پودر سوخاری،ادویه ،پاپریکا،نمک و فلفل ،کنجد)
میغلطانیم و آغشته کرده وبادست گرد کرده ودر روغن سرخ میکنیم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
・・・
🤩 #ساندویچ_پیرکسی (رپ مرغ)
سلام روز همگي بخير 🙋🏼♀️
.طرز تهیه ساندویچ های راحت و فوری که بسیار هم لذیذ هست 😋🤩
ابتدا ۵۰۰ گرم مرغ ها( بهتر هست که سینه باشه ) رو مکعبی خرد کنید و به اون یک فنجان ماست ، سه حبه سیر رنده شده ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، ۴ قاشق آبلیمو و سه قاشق روغن زیتون و ادویه ها شامل زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه هست اضافه کرده و اجازه بدید نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت کنه و سپس با حرارت پایین تفت بدید تا کاملا مرغ ها بپزند .بعد از اينكه مرغها آماده شد روی نون ها مقداري از سس مایونز ، مرغ ها ، سپس سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگي نگيني و پياز خلالي و جعفري تازه و خرد شده ، فلفل سبز رو ميذاريم و نون رو بصورت رول های کوچک مي پيچيم و در ظرف قرار داده و روش کمی پنیر ریخته و به مدت پنج تا ده دقیقه در فر یا ماکروفر یا سولاردام یا توستر قرار داده تا فقط پنیرهای سطح مواد آب بشوند .برای سس هم از سس سیر و لیمو استفاده کردم که دستورش رو در ادامه نوشتم. نوش جان 😋
برای سس مایونز و لیمو از این دستور استفاده شده 😋👇
۱ فنجان سس مایونز
_۲ ق غ جعفری خورد شد
_ ۲ ق چ سیر له شده
_ ۱ ق چ پوست لیمو رنده شده
_۲ ق غ آبلیمو
_ ۱/۲ ق چ فلفل
_ ۱/۴ ق چ نمک
تمام مواد رو یک ساعت قبل با هم مخلوط می کنید و به همراه لقمه ها نوش جان کنید 😋😍
پ.ن : در صورتی که نان لبنانی ( پیتا ) در دسترستون نیست می تونید از نان تافتون و یا لواشی که کمی زخیم باشه استفاده کنید 😉
niloo2080
🆔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پیده_ارده
مواد لازم برای خمیر :
۱) ۳/۵ لیوان آرد
۲) یک لیوان روغن مایع
۳) ۱/۵ لیوان شیر ولرم
۴) ۲ ق.غ شکر
۵) یک ق.م نمک
۶) یک ق.م خمیرمایه
مواد سس ارده :
۱) ۲ لیوان ارده
۲) یک لیوان آب
۳) یک لیوان شکر
مواد روش :
۱) زرده ی تخم مرغ
۲) کنجد
۳) فندوق ، گردو
طرز تهیه :
تمام مواد به غیر از آرد رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید از خمیر ۱۰ گوله به اندازه ی گردو درست کنید روش رو بپوشانید ۱ الی ۱/۵ ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد داخل سینی کاغذروغنی بندازید خمیرها رو با فاصله بچینید کمی روش فشار بدید وسطش رو گود کنید از مواد سس ارده وسطش بریزید برای سس : ابتدا آب ولرم ، شکر رو مخلوط کنید هم بزنید تا شکر آب بشه سپس ارده اضافه کنید مخلوط کنید از این سس وسط خمیرها بریزید مراقب باشید خیلی نریزید میتونید کنار خمیرها زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید از فر که در آوردید ۱۵ دقیقه اجازه بدید استراحت کنه روش رو با پارچه بپوشانید که خشک نشه سپس سرو کنید .
🍔 @mivhe71