میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
رولت تخم مرغ، غذای کُره ای فوقِ سریع
رولت تخممرغ یکی از غذاهای پر طرفدار کشور کره جنوبی است و سریع آماده میشود. این غذا گزینه خوبی برای صبحانه،، میان وعده و یا شام سبک است.
همشهری آنلاین: رولت تخممرغ یکی از غذاهای پر طرفدار کشور کره جنوبی است و سریع آماده میشود. این غذا گزینه خوبی برای صبحانه، میان وعده و یا شام سبک است.
مواد لازم:
تخم مرغهویجپیارچهنمکروغن

طرز تهیه:
1. ابتدا تخممرغها را در کاسهای ریخته و به وسیله چنگال یا همزن، هم میزنیم.سپس هویج و پیازچه خرد شده و نمک را به تخممرغ اضافه میکنیم و همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم.
2. بعد کف تابه را روی حرارت خیلی ملایم ، کمی چرب میکنیم تا مواد به کف تابه نچسبد.
3. مواد را در تابه ریخته و روی سطح آن پخش میکنیم تا کاملا سطح ظرف را بگیرند.
4. سپس اجازه میدهیم تا تخممرغ شروع به پختن کند.
5. بعد از پخته شدن تخممرغ، شروع به رول کردن تخممرغ میکنیم.
6. با هر لایهای که رل میکنیم لایهها را روی هم فشار میدهیم تا مواد کاملا بهم بچسبند.
7. بعد از اینکه کل مواد را رول کردیم يك دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.
8. در آخر تخممرغ رول شده را روی سطح تخته کار میگذاریم و يك دقیقه اجازه میدهیم تا کمی سرد شود.
9. سپس رولت تخممرغ را به قسمتهای مساوی برش میدهیم.
@mivhe71
طرز تهیه شامی کنجدی :
مرغ چرخ شده،سیب زمینی پخته چرخ شده باندازه مرغ،آویشن،نمک و فلفل قرمز،پودر کاری،جعفری خرد شده،بیکن پودر،خامه کمی
همه رو مخلوط کرده و مواد چسبناک است باندازه یک نارنگی برداشته در پودر(پودر سوخاری،ادویه ،پاپریکا،نمک و فلفل ،کنجد)
میغلطانیم و آغشته کرده وبادست گرد کرده ودر روغن سرخ میکنیم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
・・・
🤩 #ساندویچ_پیرکسی (رپ مرغ)
سلام روز همگي بخير 🙋🏼♀️
.طرز تهیه ساندویچ های راحت و فوری که بسیار هم لذیذ هست 😋🤩
ابتدا ۵۰۰ گرم مرغ ها( بهتر هست که سینه باشه ) رو مکعبی خرد کنید و به اون یک فنجان ماست ، سه حبه سیر رنده شده ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، ۴ قاشق آبلیمو و سه قاشق روغن زیتون و ادویه ها شامل زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه هست اضافه کرده و اجازه بدید نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت کنه و سپس با حرارت پایین تفت بدید تا کاملا مرغ ها بپزند .بعد از اينكه مرغها آماده شد روی نون ها مقداري از سس مایونز ، مرغ ها ، سپس سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگي نگيني و پياز خلالي و جعفري تازه و خرد شده ، فلفل سبز رو ميذاريم و نون رو بصورت رول های کوچک مي پيچيم و در ظرف قرار داده و روش کمی پنیر ریخته و به مدت پنج تا ده دقیقه در فر یا ماکروفر یا سولاردام یا توستر قرار داده تا فقط پنیرهای سطح مواد آب بشوند .برای سس هم از سس سیر و لیمو استفاده کردم که دستورش رو در ادامه نوشتم. نوش جان 😋
برای سس مایونز و لیمو از این دستور استفاده شده 😋👇
۱ فنجان سس مایونز
_۲ ق غ جعفری خورد شد
_ ۲ ق چ سیر له شده
_ ۱ ق چ پوست لیمو رنده شده
_۲ ق غ آبلیمو
_ ۱/۲ ق چ فلفل
_ ۱/۴ ق چ نمک
تمام مواد رو یک ساعت قبل با هم مخلوط می کنید و به همراه لقمه ها نوش جان کنید 😋😍
پ.ن : در صورتی که نان لبنانی ( پیتا ) در دسترستون نیست می تونید از نان تافتون و یا لواشی که کمی زخیم باشه استفاده کنید 😉
niloo2080
🆔 @mivhe71