eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای خمیر : ۱) ۳/۵ لیوان آرد ۲) یک لیوان روغن مایع ۳) ۱/۵ لیوان شیر ولرم ۴) ۲ ق.غ شکر ۵) یک ق.م نمک ۶) یک ق.م خمیرمایه مواد سس ارده : ۱) ۲ لیوان ارده ۲) یک لیوان آب ۳) یک لیوان شکر مواد روش : ۱) زرده ی تخم مرغ ۲) کنجد ۳) فندوق ، گردو طرز تهیه : تمام مواد به غیر از آرد رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید از خمیر ۱۰ گوله به اندازه ی گردو درست کنید روش رو بپوشانید ۱ الی ۱/۵ ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد داخل سینی کاغذروغنی بندازید خمیرها رو با فاصله بچینید کمی روش فشار بدید وسطش رو گود کنید از مواد سس ارده وسطش بریزید برای سس : ابتدا آب ولرم ، شکر رو مخلوط کنید هم بزنید تا شکر آب بشه سپس ارده اضافه کنید مخلوط کنید از این سس وسط خمیرها بریزید مراقب باشید خیلی نریزید میتونید کنار خمیرها زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید از فر که در آوردید ۱۵ دقیقه اجازه بدید استراحت کنه روش رو با پارچه بپوشانید که خشک نشه سپس سرو کنید . 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای خمیر : ۱) ۴ لیوان آرد ۲) نصف لیوان آب ولرم ۳) یک لیوان شیر ولرم ۴) یک ق.غ روغن مایع ۵) یک ق.غ نمک ۶) یک ق.غ خمیرمایه ی فوری ۷) یک ق.م شکر مواد میانی : ۱) گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم ۲) ۳ عدد گوجه ی رنده شده ۳) ۱/۵ ق.غ رب گوجه ۴) یک عدد پیاز ۵) یک ق.غ روغن زیتون ۶) یک ق.چ فلفل سیاه ۷) یک ق.چ نمک ۸) نصف لیوان آب طرز تهیه : داخل ظرفی ابتدا شیر ولرم ، آب ولرم ، خمیرمایه ، روغن مایع ، نمک ، شکر رو بریزید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی درست کنید روش رو بپوشانید ۴۰ الی یک ساعت اجازه بدید تا خمیر استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه از خمیر گوله هایی درست کنید روش رو با پارچه ای بپوشانید ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا عمل بیاد برای مواد میانی : پیازها رو خرد کنید تفت بدید گوشت رو اضافه کنید تفت بدید رب رو اضافه کنید تفت بدید سپس گوجه ی رنده شده رو اضافه کنید آب ، نمک ، فلفل سیاه رو هم اضافه کنید ۵ الی ۶ دقیقه اجازه بدید بپزه از روی شعله بردارید روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه گوله های خمیر رو باز کنید داخل تابه ی نچسب پشت و روی خمیرها رو بپزید بعد از اینکه تمام خمیرها رو پختید ابتدا یک نان بزارید روش از مواد گوشتی بریزید همه جاش بمالید و پخش کنید دوباره روش یک نان بزارید از مواد گوشتی بریزید تا آخر این کار رو ادامه بدید در آخر روش رو با جعفری خرد شده تزئین کنید برش بدید و سرو کنید میتونید روش ماست سیردار هم بریزید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه کیلو اسفناج دو عدد پیاز بزرگ پنج حبه سیر چهار عدد تخم مرغ نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم اسفناج رو پاک می کنیم  بعد از اینکه شستیم  داخل قابلمه می ریزیم تا با آب خودش به مدت یک ربع بپزه پیازها رو خرد می کنیم و در تابه می ریزیم با کمی روغن سرخ بشه بعد از اینکه پیاز سبک شد سیر هارو رنده کرده به همراه نمک و فلفل و ادویه اضافه کرده و کمی تفت می دیم بعد اسفناج پخته رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم در مرحله آخر تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم ولی مخلوط نمی کنیم. در آخر درِ تابه رو می ذاریم تا تخم مرغ ها بپزه 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای این استانبولی خوشمزه اول پیاز داغ میکنم بعد سه چهارتا گوجه فرنگی و یه سیب زمینی رو نگینی میکنم و اضافه میکنم همراه ادویه و دو تا سه قاشق رب گوجه فرنگی و پنج دقیقه که تفت خورد به برنج درحال جوش که تقریبا آبش کشیده شده اضافه کردم و دم کردم. sahar._.avaa 🆔 @mivhe71