eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹یا علی بن موسی الرضا(ع)🌹 ريشه نفس زدن، حكم ولي مي خواهد نظر حضرت حق ، ذكر علي(ع) مي خواهد تا شود نفس مطيع ، شر شياطين بي رنگ در سحر وقت دعا چشم تري مي خواهد با توسل به رضا(ع) ريشه شيطان كنده است "عاصي" از شاه خراسان نظري مي خواهد " " ⚫️شهادت سلطان عشق حضرت مولا علی بن موسی الرضا علیهما السلام بر عاشقان آن بزرگوار تسلیت باد... 🌹نثار حضرت ۳صلوات🌹 🌴🕯🥀🕯🌴 @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
آرد: نيم كيلو آب: یک پیمانه روغن مايع: يک پيمانه زيره آسياب شده: يک الی دو قاشق غذاخوري (زياد آسياب نشه و حالت پودري هم نشه چون خميرتون تيره ميشه) كنجد: ٥٠گرم نمک: يک پنس بيكينگ پودر: يك ق چ (اگر در فر درست ميكنيد براي اينكه كلوچه ها از خشكي دربياد و اگر هم در تنور درست ميكنيد نيازي نيست) طرز تهیه: ابتدا آرد و زيره باهم مخلوط ميكنيم و بعد روغن رو، بهش اضافه می كنيم وبعد يه پيمونه آب ميريزيم وخوب مخلوط ميكنيم تا خمير يكدستي درست بشه ونيم ساعت ميذاريم استراحت كنه وبعد بصورت يه چانه خمير بر ميداريم وبا چاقو شيار شيار ميكنيم وپهنش ميكنيم و روي اون كنجد ميريزيم وبعد كمي زعفرون دم كشيده با برس آشپزي روي كلوچه ها ميزنيم و بعد فر رو كه از قبل روشن كرديم وگرم هست در فر گذاشته تاپشت و روي كلوچه ها برشته شود... وحتماً يا با فرني يا نشاء يا اينكه عصرونه باچايي شيرين ميل كنيد. نوش جان! 👉🏽 @mivhe7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم 3 قاشق غذاخوری شیر 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان پنیر چدار رنده شده 1 قاشق چایخوری پنیر سفید 8-10 شاخه جعفری 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2.5 فنجان آرد روغن شیر، تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. پنیر چدار رنده شده، پنیر سفید، جعفری، بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از کمی هم زدن با دست شروع به ورز دادن خمیرمان می کنیم، خمیر نرمی به دست می آوریم که به دست نچسبد. خمیر را بر روی صفحه ای ک میخواهیم خمیر را باز کنیم میگذاریم. سپس خمیر ورز داده شده را روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با وردنه خمیرمان را به ضخامت نیم سانتی متر در می آوریم. سپس خمیرمان را با کمک کاردک پیتزا به صورت نوارهای بلند و نازک برش می دهیم. بعد به صورت آرام در روغنی که در ماهیتابه گرم می کنیم سرخ می کنیم. @mivhe71
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متفاوت سینه مرغ وپیازوفلفل دلمه سبزو قرمز روباهم تفت بدین نمک وفلفل وسیر هم اضافه کنیدوکمی خامه داخل نون هارو پنیربزارین ازموادپرکنیددرفر ۱۸۰ درجه بزارین تاپنیرهاآب بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 مواد مورد نياز: آرد سفید:یک پيمانه شير : يك پيمانه نشاسته گندم : یک دوم پيمانه تخم مرغ: چهار عدد گلاب در صورت تمايل :يك قاشق سوپخوري كه مي توان با يك هشتم قاشق چايخوري از وانيل هم جايگزين كرد . برای تهیه خمیر نشاسته ،آرد و شیر را با هم مخلوط كرده سپس تخم مرغ ، گلاب يا وانيل را اضافه و با همزن تركيب كرده تا یکدست و رقیق شود در صورت نيازميتوان مایه را از صافی عبور داد برای سرخ کردن نان پنجره ای ابتدا روغن را در ماهیتابه گود روی حرارت گذاشته تا داغ شود . سپس قالب مخصوص نان پنجره ای را درون روغن می گذاریم تا داغ شود.(قالب عموماً به میله متصل است یا اینکه میله آن را جداگانه تهیه کنید و در سوراخی که وسط قالب وجود دارد قرار دهید) بعد قالب داغ شده را از روغن خارج كرده و درون ظرف خمیر می گذاریم(دقت کنید قالب کاملاً درون خمیر نرود و فقط لبه قالب به مواد آغشته شود ) بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا شيريني از قالب جدا بشه سپس حرارت را متوسط كرده تا طرف دیگر نیز برشته شود توجه داشته باشيد خمير نان پنجره ای نیاز به سرخ کردن فراوان ندارد باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند سپس روي پدهاي جاذب گذاشته تا روغن اضافي آن گرفته شود . در انتهاي کار نان پنجره ای بعد از سرد شدن با پودر قند يا مخلوط پودر قند ،هل و پسته تزئين مي شود. . @mivhe71