#پیتزا_سیب_زمینی
برای 4 نفر
سینه مرغ🐔: ۱ عدد ریش ریش شده
سیب زمینی🥔: ۳ عدد متوسط نگینی خرد شده
پیاز🍣: یک عدد نگینی خرد شده
گوجه فرنگی🍅: ۳ عدد نگینی خرد شده
فلفل دلمهای💚: نصف یک عدد نگینی خرد شده
پودرآویشن : یک قاشق غذاخوری🥄
پودرفلفل 👈: به میزان لازم
پودر سیر👈: به میزان لازم
💥ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زردچوبه آبپز کنید. سیب زمینیها را به اندازه نگینی خرد کرده و آنها را با کمی روغن در تابه سرخ کنید. سیب زمینیهای سرخ شده را از تابه دربیاورید.
بعد از آن گوجهها را هم به اندازه سیب زمینیها خرد کنید. یک پیاز متوسط انتخاب کنید و به اندازه کافی تفت دهید. نصف یک فلفل دلمهای را به اندازه نگینی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. بعد از سرخ شدن گوجه مرغ پرپر شده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید.
حالا دو عدد تخم مرغ را خوب هم زده و به سایر مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا تخم مرغها سفت شوند و سپس روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
بعد از آب شدن پنیر میتوانید آن را مانند پیتزا برش دهید و سرو کنید.🍽
@mivhe71
#کشک_بادمجان
پنج عدد بادمجان متوسط و سرخ کردم،میتونید دوتاش و کبابی کنید که خوشمزه تر تر بشه با پنج حبه سیر خرد شده و سه قاشق غذاخوری پیاز داغ و یک قاشق غذاخوری نعنا داغ و نصف لیوان آب گذاشتم پنج دقیقه پخت،آبش که کشیده شد با گوشکوب لهش کردم و یک لیوان کشک رقیق بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و تزیین میکنیم
@mivhe71
#همبرگر_دست_ساز
یک کیلوگوشت چرخ شده مخلوط مغز ران و گوشت دنده
مقداری پیاز رنده شده(اختیاری)
ادویه :پودر سیر ، نمک و فلفل ،پاپریکا
۱ق غ سس خردل
۲ق غ پنیر پارمسان
همه مواد را خوب ورز دهید سپس همبرگرها را فرم دهید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد! سپس فقط روی تابه، یا گریل بپزید.(بدون روغن)
بهتره خیلی پخته نشود که آبدار باشد
#پیاز_کاراملی
۲عدد پیاز، از طول به صورت خلالی خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سر پر مارگارین
۴۰ میلی لیتر سویا سس
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
مارگارین را در ماهیتابه بریزید و سپس پیاز را اضافه کنید. وقتی پیاز سبک شد شکر و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید ۴ دقیقه بپزد و آماده است.
#سس_سیر
۲ بوته سیر
۵ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ عددلیمو
سیر ها را با پوست داخل فویل گذاشته کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بزنید و داخل فر گذاشته. وقتی نرم شد از فر خارج کنید. پوست بگیرید، له کنید. سس مایونز و آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید و آماده است.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_خرمایی😍😋
کره اطلس طلایی:۲۵۰گرم
کره پاستوریزه:۵۰گرم
تخم مرغ:۱عدد
پودر قند:۱۲۵گرم
شیر:۱/۵قاشق غذاخوری(یادم رفت فیلموشو بگیرم😅😅)
بکینگ پودر:۱/۲قاشق غذاخوری
آرد:انقدر بزنید تا به دستتون نچسبه(تقریبا۵۰۰گرم)
گردو،خرما و هل به مقدار لازم
۳الی۵ساعت در یخچال استراحت کنه
دمای فر ۱۵۰درجه بعد از ۱۵دقیقه چک کنید و آمادست😍آرد و بکینگ پودر رو از قبل باهم الک کنیدمیتونید خرما رو یه مقدار تفت بدید تا ماندگاری شیرینی بیشتر بشه ولی بذارید سرد شه بعد استفاده کنیدشیر رو بعد از تخم مرغ اضافه کنیداگه دوست دارید به خرما یه مقدار گلاب و دارچین بزنیدخمیر باید ۳الی۵ساعت داخل یخچال استراحت کنه
.
@mivhe71