با پوست كن خيار رو نازك بُرش بده وگل هاي خوشمزه وشيك رو براي تزيين سالاد-ماست خيار و روي ليوان استفاده كن💫
#سفره_آرايي
#دنياي_ايده
#دنياي_تزيين
@mivhe71
#خوراک_مرغ_رژیمی
#رژیمی
@mivhe71
ابتدا كف سيني فر فويل كشيده ، سه تكه سينه مرغ وسط آن گذاشته اطرافش فلفل دلمه اي رنگي خلال شده و پياز خلال شده ميريزيم سپس روي سينه مرغ ادويه تاكو و سس سالسا ريخته روي فلفل و پياز نمك فلفل ريخته و روي همه مواد به مقدار كافي روغن زيتون ريخته سيني را داخل فر گرم شده با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت سي دقيقه و طبقه اول فر از پايين قرار ميدهيم در پايان اين مدت سينه مرغ را با چاقوي تيز برش هاي باريك زده و داخل ظرف سرو برنج ريخته مرغ ها را روي آن گذاشته كنارش فلفلها و پياز ها را كه كبابي شده اند و ذرت پخته و كمي سالساي گوجه فرنگي اطراف مرغ ميريزيم و از سس خوراك كه كف سيني جمع شده روي كل ظرف ميدهيم
نكته : در صورت عدم دسترسي به ادويه تاكو ، از كمي پابريكا،پودرسير ،زردچوبه و فلفل قرمز استفاده ميكنيم
نكته : اين غذا بدون برنج هم قابل سرو است
نكته : براي سالاد سالسا خيار نگيني و گوجه و پياز نگيني و گشنيز خردشده را با كمي روغن زيتون و سركه و يك پينچ نمك و يك پينچ شكر مخلوط كرده و هم ميزنيم
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_پفکی
مواد لازم:
2 عدد بادمجان قلمی
2عددتخم مرغ
2 تا3قاشق غذاخوری شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری سرصاف)
نمک
روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه :
بادمجونا راپاک وحلقه ای برش بزنید.
دریک کاسه تخم مرغ+نمک+شیر+آرد بیکینگ پودر راهمگی مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا به غلظت ماست برسه.
میتونید فلفل هم اضافه کنید.
بادمجونا رابه این سس آغشته کنید ودرروغن داغ سرخ کنید.
درکنار بادمجونای پفکی میتونید یک کاسه ماست سفت که کمی نمک وفلفل سیاه وکمی سیر رنده شده وپاپریکا اضافه کنید سرو کنید. نوش جان 😊
.@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#برگر_شکلاتی 🍔🍫
.
مواد لازم کیک :
تخم مرغ 2 عدد
شکر 5 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
شیر 2 فنجان
آرد 2 فنجان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
● تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنید، روغن و شیر رو اضافه کرده و بزنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کرده و آروم هم بزنید تا مواد یکدست بشن. حالا خمیر رو با ملاقه متوسط توی تابه نچسب ریخته و یکی یکی بپزید. وقتی یه طرفشون پخت و راحت با کفگیر از تابه جدا شدن، برشون گردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.
.
● وقتی خنک شدن بینشون خامه زده شده میزنیم و دو ساعت توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. 😉
@mivhe71