میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#برگر_شکلاتی 🍔🍫
.
مواد لازم کیک :
تخم مرغ 2 عدد
شکر 5 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
شیر 2 فنجان
آرد 2 فنجان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
● تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنید، روغن و شیر رو اضافه کرده و بزنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کرده و آروم هم بزنید تا مواد یکدست بشن. حالا خمیر رو با ملاقه متوسط توی تابه نچسب ریخته و یکی یکی بپزید. وقتی یه طرفشون پخت و راحت با کفگیر از تابه جدا شدن، برشون گردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.
.
● وقتی خنک شدن بینشون خامه زده شده میزنیم و دو ساعت توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. 😉
@mivhe71
سلام به همگی🍁
امیدوارم دلتون خوش باشه🧡❤️
ممنون از لایک های پر مهرتون😍
به نظرم زرشک پلو با مرغ یه غذای خیلی خوشمزهس که خیلی طرفدار داره ، هرکسی به یه روشی این مرغ خوشمزه رو درست میکنه میدونم که همتون استادین 😍😊ولی منم روش پخت زرشک پلو با مرغم و بهتون یاد میدم که امتحانش کنین😉😍 امیدوارم که ازش لذت ببرید🌹🌹🌹
🔶اول با حرارت نسبتا زیاد با کره و روغن مرغ هامو سرخ میکنم که طلایی بشه،
یکعدد پیاز متوسط و ریز خرد میکنم و تفت میدم یه حبه سیر و دوقاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم ،نمک و فلفل سیاه و دارچین و آبجوش و یک عدد عصاره مرغ و زعفران اضافه میکنم و میزارم بجوشه و سس رو میریزم روی مرغ ها و میزارم دو ساعت بپزه ، دوتکه فلفل دلمه سبز هم برای عطر خوبش اضافه میکنم😋
برنج و دم میکنم و زرشک هارو با کره وکمی شکر تفت میدم و موقع سرو برنج و با زرشک و خلال پسته و بادام و زعفران تزیئن میکنم و تمام✋🏻😉😍
حتما امتحان کنید عالی میشه👌
🍔 @mivhe71
#شیرینی_لطیفه
مواد لازم
ارد ۷۵ گرم
نشاسه ذرت ۲۵گرم
پودر قند یا شکر ۸۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
تمام مراحل با دقت مانند کیک اسفنجی باید انجام شود
زرده و سفيده تخم مرغ را جدا میکنیم . سفیده را زده وقتی فرم گرفت نیمی از پودر قند را اضافه کرده و خوب
زده تا براق شود. زرده رابا وانیل و باقی مانده پودر قند زده تا حجیم و کرم رنگ شود. زرده و آرد و نشاسه ذرت را به تناوب به سفیده اضافه کرده.خیلی آهسته و با لیسک به صورت دورانی مواد مخلوط میکنیم (این مرحله در پف نهایی شیرینیهاتون موثره) در سینی فر کاغذ روغنی جنس مرغوب انداخته تا احتیاج به چرب کردن
کاغذ نداشته باشید. مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه های دلخواه ولی منظم روی کاغذ پایپ کنید. (دقت کنید وقتی در این مرحله مواد کمی کله قندی و نوک
تیز شد یعنی شما کارتون درست بوده) روی شیرینی ها را کمی پودر قند الک کنید.
حتما فاصله بین شیرینی ها زیاد باشه. فر طبق معمول ۱۶۰ درجه گرم شده باشه ( فر من برقی هست) سینی را داخل فر میگذاریم ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه چک کنید. دما و زمان فقط به فرتون بستگی دارد ،بیشتر بمونه باعث سفتی شیرینیها میشه. بعد از فر در آورده یکم که سرد شد از کاغذ جدا کنید. خامه را فرم می دهیم و برای بین شیرینیها استفاده کنید.
@mivhe71
#ژله_مجلسی
۴ بسته ژله لازم داریم من از طعم های انار-طالبی-بلوبری-پرتقال استفاده کردم
هر بسته ژله رو با ۱ لیوان و نصفی آب جوش مخلوط کنین و خوب هم بزنین تا کاملا مخلوط بشن
بزارین کنار تا خنک بشن،اول با ژله انار شروع میکنم و ۱ لیوان ازش رو میریزم داخل قالب میزارم داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد به بقیه ژله ۳ ق غ شیر اضافه کنین(فقط ژله باید کامل کامل سرد شده باشه) و روی لایه قبلی بریزین،بزارین داخل یخچال تا اینم نیم بند بشه
به همین صورت برای ژله های طالبی-بلوبری و پرتقال پیش برین تا همشون تموم بشن
.
قالبتونو اگه پلاستیکی هست حتما چرب کنین با روغن مایع،اگر فلزی هست نیازی به چرب کردن نیست،اگه سیلیکونی هم هست که اصلا نباید مصرف کنین(برای ژله ساده از قالب سیلیکونی استفاده نمیکنیم❌نه اینکه اصلا نشه ولی قلق های خاص خودشو داره)
بعد اینکه ژله بست برای جدا کردن دسر از قالب اول یادتون باشه که حداقل ۶-۷ ساعت تو یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه بعد یه ظرف رو از آب گرم شیرآب پر میکنیم(نیازی به استفاده از آب جوش نیست ولی آب حسابی گرم باشه) قالب ژله رو داخل آب گرم میکنیم(برای قالب فلزی چند ثانیه و برای قالب پلاستیکی کمی بیشتر )صبر میکنیم مطمئن که شدیم خوب اطرافش جدا شده تو ظرف سرو برمیگردونیم
به همین راحتی
@mivhe71