میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🔺️ #باچانگای_گوشت 🔺️
🔶️مواد لازم
خمیر یوفکا مثلثی 6 ورق
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پنیر کاشار 200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
🔶️طرز تهیه
در تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ بریزید، هنگامی که پیاز سبک شد گوشت را اضافه کنید و کامل هم بزنید تا گلوله نشود. زمان بدهید تا گوشت با پیاز کاملا ترکیب شود و تفت بخورد. در این فاصله فلفل دلمه ای را نگینی خرد و به تابه اضافه کنید، پنج دقیقه دیگر زمان بدهید تا فلفل دلمه ای نیز نرم شود؛ در نهایت نمک وفلفل بزنید و زمانی که تمام مواد ترکیب شدند شعله را خاموش کنید. مواد میانی باچانگای گوشت را کنار بگذارید تا خنک شوند.
تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. برس آشپزی را نیز آماده کنید، زیرا باید این مایع را داخل و روی باچانگا بکشید. خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف قرار دهید به طوریکه راس خمیر به طرف خودتان باشد. ابتدا با استفاده از برس تمام سطح خمیر را با مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید، سپس یک لایه پنیر رنده به شکل مستطیل وسط خمیر قرار دهید؛ به طوری که از رأس و لبه های گرد خمیر چند سانتی متر فاصله داشته باشد.
در ادامه مخلوط گوشت و فلفل دلمه ای را روی پنیر قرار دهید، لبه گرد خمیر را به سمت داخل و روی مواد تا بزنید، سپس کناره ها را برگردانید تا به مواد برسید، در نهایت نیز قسمت بالایی را تا بزنید. روی خمیر را نیز با شیر و تخم مرغ کامل بپوشانید. این کار را برای 6 خمیر انجام دهید. در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و باچانگای گوشت را در آن سرخ کنید تا دو طرف خمیر قهوه ای شود. برای هر باچانگا دو دقیقه کافی است پس به هیچ عنوان از آن غفلت نکنید. بعد از اتمام سرخ کردن غذای شما آماده است و می توانید با سس دلخواه میل کنید. باچانگا باید داغ سرو شود.
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71
🔺️ #خوراک_کدو_با_گوشت_قلقلی 🔺️
🔶️مواد لازم
کدو سبز 3 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبّه
روغن 2 قاشق
رب 1 قاشق
نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان دلخواه
🔷️طرز تهیه
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز رنده شده و نمک و زرد چوبه را در کاسه باهم مخلوط کنید. سپس گلوله های کوچکی را به اندازه ی دلخواه درست کنید. 1 قاشق روغن در تابه بریزید و توپ های گوشتی را درون روغن بریزید و کمی سرخ کنید.
1 قاشق رب را در 1/2 لیوان آب جوش حل کنید و درون تابه گوشت ها بریزید و بگذارید به مدت 5 الی 10 دقیقه آرام آرام بجوشد.
در این فاصله کدو ها را پوست بکنید و آنها را به قطعات دلخواه ببرید. 1 قاشق روغن درون تابه ای بریزید و کدو ها را در آن بیندازید و با سیر رنده شده تفت دهید تا نرم و پخته شوند.
کدو ها را روی گوشت های قلقلی و یا در کنار آنها سرو کنید.
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71
#بشقاب_خوشمزه
#توپک_سیب_زمینی_پنیری
موادلازم
سیب زمینی سه عدد متوسط
پنیر پیتزا
نمک،فلفل،زردچوبه، آویشن،پودرسیر
آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن
طرزتهیه
اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید
سپس نمک،فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید
حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید)
دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید
یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم
بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش .
@mivhe71