eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین هندوانه یلدا😊😊😊😊 @mivhe71
🔹يك پياز راتفت ميدهيم گوشت را بپزيدلپه را هم پخته وبرنج رو وبه گوشت اضافه كرده وقتي پخت سبزي را ميريزيم.در موقع سرو با ماست مخلوط ميكنيم. @mivhe71
 این قیمه بادمجون ژیگولی من اول بادمجونامو شطرنجی کردم سرخ کردم برنجموکه ازشب قبل خیس کرده بودم رو آمادش کردم و گذاشتم دم بکشه و لپه هامو با کمی آب و زردچوبه رو حرارت گذاشتم که بپزه و بعدبا لیمو عمانی پودرشده و زعفران و آبلیمو و نمک و یک عدد عصاره گوشت مزه دارش کنم سیب زمینی هامو که نرم شدن به شکل گل فرم دادم و با خلال دندون فیکس دادم و تو روغن سرخشون کردم بادمجونهای سرخ شده رو یه برش کوچیک بهشون دادم و چندقاشق از لپه مزه دار شدمو داخل چاک بادمجون ها ریختم و گوشت های چرخ کرده ام رو که قبلا قلقلی کرده بودم و سرخشون کرده بودم رو بادمجون ولپه گذاشتم و یه سس از رب گوجه فرنگی و روغن و زعفران و نمک درست کردم و روشون دادم و چنددقیقه ای گذاشتم تو فر @mivhe71
تزیین میوه شب یلدا😊😊😊
مواد اولیه پودر ژله (به رنگ دلخواه) 1 بسته سیب گلاب به تعداد افراد آب 2 لیوان برای هر بسته ژله 😍طرز تهیه پودر ژله را در آب حل کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید. وقتیکه آب و ژله جوش آمد سیب ها را که از قبل پوست کنده به صورت درسته در آن گذاشته و روی حرارت ملایم میگذاریم. در قابلمه را نیمه بسته بگذارید و در حین پخت چند بار سیب ها را جابه جا کنید تا همه جای آنها به صورت یکدست رنگ بگیرند فقط موقع جوشاندن سیبها مراقب باشید که یک طرفش نرم نشه شکلش رو از دست بده . مدام حرکتش بدین تا هم همه جاش رنگ بگیره هم بد فرم نشه. بقیه مایع هم که تو قابلمه مونده موقع سرو قاشق قاشق بریزین روی سیبها بسیار خوشمزس امتحان کنین (تقریبا مزه ی کمپوت سیب رو میده ولی چند برابر خوشمزه تر😋) 🍇 @mivhe71
دیزاین کو کو سیب زمینی @mivhe71
دیزاین هندوانه شب یلدا
دیزاین سالاد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسری مناسبِ ژله حبابی با دونه های انار یه بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آبجوش بن ماری میکنیم قالب رو کمی چرب میکنیم و ژله رو خیلی آروم داخل حفره ها میریزیم و تو هر کدوم چند تا دونه انار میریزیم و میذاریم یخچال ببنده یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آبجوش حل میکنیم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر و یا بستنی میریزیم و روی حفره ها میریزیم . وقتی بست روش از بقیه ژله انار میریزیم در نهایت یه دور دیگه ژله بستی آلوئه ورا میریزیم میذاریم یخچال وقتی خوب بست ازقالب جدا میکنیم و دورش هم انار میریزیم @mivhe71
ایده تزیین هندوانه را با پوست قاچ های کوچکی بزنید و به صورت عمودی درون شکلات آب شده قرار دهید و سپس روی سینی بگذارید تا شکلات اضافی آن ریخته شود. سپس مقداری پودر نارگیل روی شکلات بریزید @mivhe71
‍ 🍨دسر کاسترد👇 به ازای هرلیوان شیر ۲قاشق غذاخوری سرپرشکر و ۱قاشق غذاخوری سرپر پودر کاسترد کاملا باشیر مخلوط می کنیم ومیزاریم روی حرارت ملایم تامثه فرنی به غلظت برسه وکمی زعفرون دم کرده واسه خوشرنگ شدنش میزنیم بهش البته کاملا سلیقه ایه وکمی پودر هل 👈وقتی به غلظت رسید توظرف سرو می ریزیم ومیره تویخچال واسه خنک سازی @mivhe71
دسته گل زیبا با هویچ 😊😊 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی حکاکی دسته گل با هویچ @mivhe71 کپی و فروارد بدون لینک کانال ممنوع
پفی دورنگ یلدایی مواد لازم: ژله:۲ بسته در طعم و رنگهای مختلف(من از آلبالو و لیمو) استفاده کردم. آب برای هر بسته ژله:۱/۳ پیمانه عسل یا (گلوکز)برای هر ژله:۱ ق غ سرخالی(من از عسل استفاده کردم) پودرنارگیل:به اندازه کافی طرز تهیه: یه بسته ژله رو با ۱/۳ پیمانه اب قاطی میکنیم و میزاریمش رو بخار کتری تا به روش بنماری کاملا حل بشه،(حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه)،وقتی خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرخالی عسل یا گلوکز رو باهاش قاطی میکنیم و همین که حل شد از رو کتری برمیداریم.با دور تند همزن اینقدر میزنیم تا حالت پفکی پیدا کنه(زیاد نمیزنیم چون سفت میشه و صاف کردنش تو ظرف کار سختی میشه)حدود ) تا ۷ دقیقه طول میکشه تا حالت پفکی پیدا کنه. کف یه ظرفی رو کمی پودر نارگیل میریزیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل ظرف و میزاریمش کنار تا ژله ی بعدی رو به همین منوال آماده کنیم. آماده که شد میریزیم رو مواد اماده شده ی قبلی و میزاریمش داخل یخچال حدود ۱ تا ۲ ساعت بمونه تا خودش و بگیره(من ۱ ساعت گذاشتم،باز هم بستگی به یخچالتون داره.)وقتی اماده شد از یخچال خارج میکنیم و با یه چاقو که یکم لبه هاش و چرب کردیم،دور تا دور پف پفی رو آزاد میکنیم تا راحت از ظرف برگرده. وقتی برگردوندیم به دلخواه با چاقو برش میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم(البته میتونید تو آرد یا پودرقند هم بغلطونید). پف پفیهای خوشمزه مون آماده میشه و مطمئنم که اگه با این دستور پف پفی درست کنید دیگه هرگز از بیرون نمیخرید،حتی خارجیش نکته: میتونید ظرفتون و چاقویی که باهاش برش میزنید و یه کوچولو چرب کنید تا موقع درآوردن از ظرف و برش زدن دردسری نداشته باش
خانگی لبو خام رو پوست گرفته و مثل من با رنده ورقه های نازک بزنید، یا رنده درشت کنید و یا حتی با چاقو بُرش بزنید (هر چی ضخامتش کمتر باشه، طبیعتا زودتر خشک میشه)لبو رو داخل یه سینی فلزی پخش کنید (روی هم قرار نگیرن) و بذارید روی بخاری تا حسابی خشک بشه (برای من دو روز طول کشید) میتونید همون جوری به شکل لبوی خشک نگه داری کنید و میشه آسیابش کرد؛ من آسیاب کردم پودر لبو رو داخل شیشه مناسب در یخچال نگهداری کنید، بعد به هر میزانی که لازم دارید با مقدار جزئی آبجوش خیس کنید تا کمی نرم شه و زودتر رنگشو پس بده بعد صاف کرده و استفاده کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊 🍊 نشاسته گل_ 1 لیوان سرخالی نشاسته ذرت _دو قاشق غذاخوری آب_ ۱ لیوان و نیم شکر _ ۱ لیوان ژله به دلخواه _1بسته ابتدا نشاسته ها رو بریزید داخل قابلمه بعد آب سرد رو کم کم بریزید و هم بزنید یک دفعه آب رو نریزید چون گلوله میشه بعد شکر رو بریزید و پودر ژله رو هم بریزید خوب مخلوط کنید بعد بزارید رو گاز با شعله ملایم هم بزنید تا غلیظ بشه حتما با شعله کم بپزید تا بوی خامیش از بین بره وقتی کاملا غلیظ شد آماده هس کف قالب یا سینی مورد نظر رو کمی خیس میکنیم و نایلون پهن کنید مایه لوکوم رو تو قالب بریزید بزارید یخچال تا سفت بشه بعد نشاسته ذرت رو با یکم پودر قند مخلوط کنید بعد برش زدن الک کنید روی لوکومها 🍊نکته : میتونید پودر قند نزنید فقط نشاسته ذرت بزنید بعد برش زدن 🍊نکته : من ریختم تو قالب سیلکونی البته باید چرب کنید راحت درمیاد 😍 🍊نکته : در ظرف در بسته تو یخچال تا ۱ ماه قابل نگهداری هس @mivhe71
ته دیگ طرحدار مواد لازم برای۵ نفر مواد اصلی ماست‏ ۳ قاشق غذا خوری آرد ۱,۱/۲ قاشق غذا خوری زعفران به مقدار لازم برنج ۵ پیمانه روغن یا کره به مقدار لازم طرز تهیه ۱- برای ته دیگ طرحدار سه قاشق ماست ویک ونیم قاشق آرد وکمی زعفران رو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد وتوی قیف میریزیم ۲- وقابلمه رو کمی چرب میکنیم البته نباید روغن اضافی توی قابلمه بمونه روغن اضافیش رو با دستمال کاغذی میگیریم و طرحمونو توش میکشیم ویک دقیقه روی حرارت میذاریم تا خودشو بگیره ۳- بعد برنج آبکش شده رادر چند مرحله روش میریزیم و با پشت کفگیر فشرده میکنیم و روش روغن یا کره میریزیم و دمکنی میذاریم و روی حرارت میذاریم، ۴- در پنج دقیقه اول حرارت رو زیاد میکنیم ولی بعد از پنج دقیقه حرارت رابه حداقل میرسونیم واجازه میدیم نیم ساعت الی چهل دقیقه روی گاز بمونه تا دم بکشه، ۵- بعد از اینکه گاز رو خاموش کردیم اجازه میدیم ده دقیقه به همون حال بمونه بعد ته قابلمه رو داخل یک ظرفی که آب سرد توشه به مدت چند دقیقه بذارید وبعد توی ظرف سرو برگردونید. @mivhe71