#تهیه_ماست_خانگی
اول جوشاندن شیر به مقدار لازم است دقت داشته باشید که دلیل شل بودن یا سفت بودن ماست به جوشاندن شیر بستگی دارد به طوری که اگر شیر را در دمای ملایم مقداری حرارت دهیم که مواد جامد آن بیشتر باشد و حدود 10 تا 20 درصد آب شیر تبخیر شود ، ماست سفتی به دست می آوریم مرحله بعد می گذاریم دمای شیر حدود 40 درجه سانتی گراد پایین بیاید طوری که انگشت را نسوزاند بعد 2 قاشق غذاخوری ماست را به ازای هر لیتر شیر به شیر سرد شده می افزاییم و آن را هم می زنیم . قبل از افزودن مایه به شیر بهتر است آن را با کمی شیر مخلوط کنیم و سپس به شیر بیافزاییم حالا ظرفی که شیر مایه زده شده در آن قرار دارد با پتو یا پارچه گرم 2 یا 3ساعت می پوشانیم تا دمای شیر پایین نیاید و يا اينكه مثل من در يك فر خاموش بزاريد، این روش گرمخانه گذاری نام دارد سپس ظرف ماست را آرام در یخچال بگذارید و تا چند ساعت به آن دست نزنید.
@mivhe71
#كته_بلغور_با_سبزيجات
١/٥ل بلغور
١عدد پياز
٢ عدد هويچ
٢عدد فلفل قرمز
٢ق كره
نمك و فلفل
١ل نخودپخته
جعفري و پيازچه و شويد
(🍀كه مثله استانبولي خودمون تهيه ميشه)
👉🏼 @mivhe71
#ديزاين_قارني_يارخ (بادمجان شكم پر)
با پوره سيب زميني به كناره هاي غذاكه پخته شده با ماسوره گل بزنين بزارين ٥ دقيقه هم فِر تا گريل بشه 🌸
#دنياي_ايده
#دنياي_تزيين
👉🏼 @mivhe71