eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(بادمجان شكم پر) با پوره سيب زميني به كناره هاي غذاكه پخته شده با ماسوره گل بزنين بزارين ٥ دقيقه هم فِر تا گريل بشه 🌸 👉🏼 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین الویع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سس سير ،گوجه وميت بال... ✔طرز تهيه خيلي راحته: ✔پياز رو خيلي ريز خورد كنيد وبزاريد خوب سرخ وسبك بشه، بعد سير رنده شده رو اضافه كنيد، گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده،زردچوبه ،فلفل،خيلي كم دارچين ورز بدين ،قلقلي كنين و بندازين داخل تابه ي سيرُ پياز تا سرخ بشه، ✔زردچوبه ،فلفل ،پوره گوجه و رب رو اضافه كنيد سرخ كنيد ونصف استكان آب بريزيد تا بجوشه، ماكاروني آبكش شده رو بريزين داخل سس مخلوط كنيد ودم بزاريد، در صورتي كه تهديگ ميخواين داشته باشه سيب زميني يا نون رو بزارين تو يه قابلمه ديگه وماكاروني رو بريزين روش... @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍜 👩‍🍳مواد لازم رشته مخصوص آش 400 گرم سبزی آش ( تره - جعفری - اسفناج - شوید - گشنیز ) 1 كیلو نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) 450 گرم نعناع خشك 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم پیاز 4 عدد متوسط كشك ساییده غلیظ 2 لیوان آرد 2 قاشق روغن به میزان لازم نمك و فلفل به مقدار كافی   حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاملا بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخلش می ریزیم و مرتبا هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم. @mivhe71