eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤤شیرکاکائو رو این مدلی درست کن خیلی خوشمزه تر از شیرکاکائوی صنعتی هست 😋😋 مواد خشک (شکر ۵ ق غ خ ، پودر کاکائو ۲ ق غ خ ، نشاسته ی ذرت ۱ ق غ خ ) رو داخل ظرف بریزید با کمی شیر حل کنید تا مواد گوله نشن و بعد مابقی شیر (۴ پیمانه ) رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید تا به غلظت برسه وقتی شیر حباب بزنه یعنی شیر کاکائو آماده اس و باید از روی حرارت بردارید تا خنک بشه و سرو بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون شیرمال های خوشمزه و نرم و خوشگل😬🤪😍😍🤤🤤🤌🏻 دستورشو بازم میزارم براتون اگر خواستین درست کنید ❤🌿 ___ آرد ۵_۶فنجان روغن ۲/۳فنجان تخم مرغ(زرده) ۲ عدد شیر ۱ فنجان شکر ۲/۳ فنجان خمیر مایه تازه ۱ قاشق سوپ خوری نمک ۱ قاشق چای خوری آب ولرم به مقدار لازم زنجبیل در صورت تمایل ۱ قاشق چای خوری کنجد ۱/۳ فنجان کره و شیر به مقدار لازم طرز تهیه ۱- مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و بگذارید تا کاملاً پف کند. ۲- آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر ، نمک ، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم افزوده و شیر و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم زنید، که خمیر به دست آمده نرم باشد کاملا ورز دهید تا خمیر لطیف بدست بیاد ، خمیر دوساعا استراحت دهید، بعد خمیر به سه تا چونه مساوی تقسیم کنید بشکل لول دربیاد و ببافید، و یه استراحت ۴۵ دقیقه بدید و با زرد تخم مرغ و شیر رمال کنید بفرستید فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁦⏺️⁩موادلازم . ⁦✔️⁩شیر 1 لیتر ⁦✔️⁩شکر 1 پ⁦✔️⁩ آرد برنج 7 ق غ⁦✔️⁩ وانیل کمی ⁦✔️⁩خامه صبحانه آب شده 1,4 پ⁦✔️⁩ زرده تخم مرغ 1 عدد ⁦✔️⁩بیسکویت برای تزئین ⁦⏺️⁩طرزتهیه شکر رو در قابلمه ریخته روی حرارت کم بذارید با همزن  دستی مدام هم بزنید تا کاراملی شود ، در قابلمه ای دیگر آرد برنج رو با یک پیمانه شیر خوب مخلوط کنید الباقیه شیر رو روی کارامل بریزید مدام هم بزنید اینجا ممکنه یکم کاراملش سفت بشه ولی وقتی شیر داغ شود سفتیه کارامل از بین میره حالا روش مخلوط آرد برنج و شیر رو هم اضافه کنید و تند تند مخلوط کنید ، در ظرفی دیگر وانیل و زرده تخم مرغ و خامه صبحانه آب شده رو با هم مخلوط کنید حالا به کارامل اضافه کنید در سه دقیقه  تند تند هم بزنید و گاز رو خاموش کنید محلبی رو در کاپ ها بریزید و با بیسکویت خرد شده تزئین کنید . @mivhe71