میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#آش_رشته🍜
👩🍳مواد لازم
رشته مخصوص آش 400 گرم
سبزی آش ( تره - جعفری - اسفناج - شوید - گشنیز ) 1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) 450 گرم
نعناع خشك 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
پیاز 4 عدد متوسط
كشك ساییده غلیظ 2 لیوان
آرد 2 قاشق
روغن به میزان لازم
نمك و فلفل به مقدار كافی
#طرز_تهیه
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاملا بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.
سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخلش می ریزیم و مرتبا هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
⁉️فینگرفود های لیوانی ⁉️
🔴چطور فینگرفود های ساده درست کنیم 🔴
💭خیلی از دسر ها مثل انواع ژله و کرم کارامل و ترامیسو را میتوانید در لیوان ها یا جام های کوچک طلقی به تعداد مهمان ها درست کنید .
💭میتوانید درون کاسه ها یا لیوان های کوچک غذا های آبدار مثل انواع سوپ و آش و کوفته قلقلی و شله زرد و حلیم بادمجان بکشید .
💭یک ایده خوب دیگر ریختن سالاد ماکارونی در لیوان های کوچک و به تعداد مهمان هاست .
💭لیوان های پر شده با چیپس ، پفک یا پفیلا یک کلیشه دوست داشتنی برای پذیرایی در مهمانی ها بخصوص تولد است .
💭میتوانید غذاهایی مثل پاستا ، بیف استراگانوف و اسپاگتی را در کاسه های کوچک سرو کرده و تزیین کنید .
💭همه انواع نوشیدنی های خانگی مثل آب هندوانه ، هویج بستنی ، موهیتو و شربت های سنتی را به همین سبک در لیوان های کوچک سرو کنید .
💭میتوانید با کی حوصله با نیمه سیب خالی شده ، پرتقال خالی شده ، نارگیل خالی شده لیوان یا کاسه طبیعی بسازید و با ژله یا آبمیوه پر کنید.
@mivhe71
#کیک_مرغ_ریحانه_گل
👩🍳مواد لازم
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
نون تست ۱ بسته و نصف
خیار شور
پیازچه
ماست ۲ ق غ
سس ۱ ق غ
آب مرغ
نمک و فلفل
#طرز_تهيه
اول کناره های تست رو برش میزنیم.
برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم.بعد خیار شور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم. سس و ماست به همراه آب مرغ(در حد ۵ ق غ) میزنیم و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم.بعد موادمونو خوب هممیزنیم.روی نون مواد میذاریم و ی نون دیگ روش میذاریم و از وسط ب شکل مثلثی برش میزنیم ی لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم
برای تزیین روش هم میتونید از ذرت شیرین،فلفل دلمه ای،گوجه،خیارشور،جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید.
@mivhe71