eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ دی ۱۴۰۱
🍲 جو درسته را از شب قبل خیس کردم و با کمی بلغور گندم ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم بپزدتاحسابی لعاب بدهدحبوبات هم جدا پختم لوبیا وعدس من اصلا تو هیچ آشی نمیریزم دوست ندارم ولی میتونید بریزید ‎وقتی جو و بلغور گندم پخت حبوبات پخته و سبزی آش و ریختم نیم ساعت سبزی بپزد کافیست ‎وقتی آش لعاب داد حسابی پیاز داغ فراوان زردچوبه کمی هم زعفران و نعنا داغ و کمی سیر داغ اضافه کنید ‎و کمی هم کشک داخل آش بریزید تا چند تا قل بزند و خوشمزه تر شود. ‎ ولی اگر هنوز آش لعاب نداشت کمی آرد تو آب سرد حل کنید و  @mivhe71
۲۲ دی ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ دی ۱۴۰۱
۲۲ دی ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ دی ۱۴۰۱
فرنی_رنگین کمانی آرد برنج 2 ق غ شکر3 ق غ شیر 2و نیم لیوان گلاب 3 ق غ خامه 2ق غ یا کره نصف قاشق چایخوری ژلاتین 1 ق غ (تو 3 ق غ آب بن ماری بشه) شیر سرد و با آرد برنج و شکر مخلوط کردم رو حرارت خیلی کم مدام هم زده تا گلوله نشه وقتی به غلظت رسید کره و ژلاتین بن ماری را اضافه کردم بعد از یک جوش کوتاه شعله رو خاموش کردم سریع باید در ظرف مورد نظر ریخت تا بسته نشه 🗝 استفاده از خامه یا کره برای جلوگیری از ترک خوردن روی فرنی پس از خنک شدن است 🗝ژلاتین رو زمانی استفاده کنین که میخواهین تو قالب فرنی داشته باشین که راحت برگرده فرنی ساده رو تو قالب کمی چرب شده ریختم گذاشتم 5 دقیقه تو فریز خودشو گرفت بعد از فرنی ساده تو پیاله ها به اندازه 3 تا 4 ق غ جدا کردم به هر کدوم رنگ خوراکی سبز و قرمز زدم بعد از گرفتن فرنی ساده از فریز خارج کردم و رنگ قرمز رو ریختم بعد بازم فریزر 5 دیقه بعد در آوردم و رنگ سبز و ریختم گذاشتم فریز 1 ساعت دیگه به آهستگی ازقالب در آوردم از قالب کیک یزدی میتونید استفاده کنید میزان شکر رو به دلخواخ کم یا زیاد کنید رسپی های 💯در 💯 امتحان شده👌 @mivhe71
۲۲ دی ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ دی ۱۴۰۱
موادلازم: شکر ۱۵۰گ روغن مایع ۹۰گ اب ۸۵ میلی لیتر ارد ۴۰۰ گرم نمک میوه 5 گرم تخم مرغ ۱ عدد کنجد به میزان لازم هل 1/2قاشق چایخوری طرزتهیه: شکر،روغن,اب,نمک میوه و هل را مخلوط کرده با همزن دستی می زنیم تا شکر حل شود. سپس ارد را کم کم اضافه می کنیم. تا جایی آرد میریزیم که یکدست شود و به دست نچسبد .همه ی آرد رو نریزید برای من کمتر از 400 گرم آرد برد. خمیر رو نباید ورز بدید در حد یکدست شدن کافیست. خمیری کاملا نرم و چسبنده باید داشته باشید. سپس ۲۰ دقیقه استراحت داده و خمیر را سه قسمت می کنیم. هر قسمت را روی نایلون کاملا یکدست نازک باز کرده بعد در سینی چرب شده فر گذاشته وباچنگال سوراخ میکنیم .یک عددد تخم مرغ را میزنیم و رومال میکنیم. و کنجد پاشیده در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم. وقتی دور نون برشته شد گریل رو میزنیم من بعد از خاموش کردن گریل نون رو یک ربع در فر خاموش با در نیمه باز گذاشتم بعد درآوردم. نون بعد از پخت هنوز نرمه وقتی سرد شد کاملا خشک میشه. @mivhe71
۲۲ دی ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ دی ۱۴۰۱
🍗 😋 🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين amoozesh_fastfood ╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮ @mivhe71
۲۲ دی ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ دی ۱۴۰۱
قنادی پز به روش فر دست ساز و تستر وفر سه عدد تخم مرغ و باهمزن میزنیم بعد یک پیمانه شکر و کم کم بهش اضافه کرده و بمدت ۵ دقیقه میزنیم من ۵ قطره اسانس هل اضافه کردم میشه یک ق چ پودر هل اضافه کرد برای خوش رنگ شدنش من یکم پودر زعفران زدم.بجاش زعفران یا یک ق شربت بار یا یک ق عسل میشه زد. بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده یک دقیقه میزنیم. حالا دو سوم لیوان ماست داریم من از قبل یه ق چ بکینگ پودر داخلش ریختم و پفکی شده ماستم اضافه کرده یک دقیقه میزنیم همزن و کنار گذاشته دو و نیم لیوان ارد الک شده رو کم کم بهش اضافه کرده در حد مخلوط شدن مخلوط میکنیم . به کمک قیف یا پلاستیک فریزر داخل کپسولها قیف میزنیم کپسول اگه ندارید با ارده قالبهارو چرب کنید. پخت درفر دست ساز؛قابلمه رو از نیم ساعت قبل با دربش داغ میکنیم کف قابلمه سه پایه فلزی میزاریم کیکهارو روش میچینیم با دم کنی ضخیم حرارت متوسط بمدت یک ساعت میپزیم. پخت در تستر:درجه رو روی ۱۸۰ بمدت یک رب میزاریم بعد کیکهارو طبقه وسط میزاریم ده دقیقه صب میکنیم تا کیکها قله ای و ترک دار بشن بعد درجه رو روی ۱۴۰ میزاریم بمدت ۲۰ دقیقه. پخت در فر:درجه روی ۲۰۰ بمدت یک رب داغ میکنیم کیکهارو طبقه وسط میزاریم ده دقیقه صبر میکنیم تا کیکها قله ای بشن و ترک بخورن بعد درجه رو روی ۱۸۰ میزاریم برای ۲۰ دقیقه. @mivhe71
۲۲ دی ۱۴۰۱